Maximus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 Λοιπόν,έχω για το λειτουργικό και τα προγράμματα έναν WD Raptor 37άρη και για 2ο δίσκο (παιχνίδια, όχι αποθήκη), έναν Maxtor 160 UATA-133 7200 8MB cache. Σκεφτόμουν να πουλήσω τον 160άρη για να πάρω έναν sata ή και sata-2 αφού τον υποστηρίζει η μητρική για να τον χρησιμοποιώ και αυτόν για παιχνίδια. Αξίζει η μετάβαση όμως ή η διαφορές σε loading times και FPS θα είναι αμελητέες??(ή να πάρω ένα 2ο Raptor να τα κάνω raid??? :devil: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 παρε ενα δευτερο raptor και καντα raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Χμμμ... :devil: Το σκέφτομαι καθότι το κόστος πάνω κάτω ίδιο θα μου βγει. Κάτι που δεν ξέρω όμως να ρωτήσω, πόσο πιθανό είναι να πάθει κάτι ο ένας δίσκος και να χαθούν τα δεδομένα? Διπλασιάζεται η πιθανότητα απλά (εξαιτίας της ύπαρξης δύο δίσκων - που έτσι κι αλλιώς είναι πολύ μικρή) ή τπτ πιο σοβαρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 παρε τον ραπτορ...και ασε τον 160αρη για αποθηκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.