xylokastro Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 Πριν απο ενα μηνα περιπου , αγορασα μια dfi nf4 ultra η οποία ήταν ελλατωματική.......την στέλνω για rma και μου την αλλάζουν με dfi sli dr(με καποια διαφορά τιμής). Τωρα , η dfli sli dr ειναι όλω restarts , το back up mου στο dvd το θεωρεί κατεστραμένο κλπ.....τι να κάνω?δεν έχω κάνει καθόλου o/c και γενικώς τα εχω ολα default.....plz βοηθήστε γιατι παιδεύομαιι τόσο καιρο και δεν εχω βγάλει άκρη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro Πριν απο ενα μηνα περιπου , αγορασα μια dfi nf4 ultra η οποία ήταν ελλατωματική.......την στέλνω για rma και μου την αλλάζουν με dfi sli dr(με καποια διαφορά τιμής). Τωρα , η dfli sli dr ειναι όλω restarts , το back up mου στο dvd το θεωρεί κατεστραμένο κλπ.....τι να κάνω?δεν έχω κάνει καθόλου o/c και γενικώς τα εχω ολα default.....plz βοηθήστε γιατι παιδεύομαιι τόσο καιρο και δεν εχω βγάλει άκρη........ φιλε μου σε καταλαβαινω 4 dfi-sli d αλλαξα :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 εισαι σιγουρος οτι δεν φταει τιποτα αλλο?αν δεν κανω λαθος ειχες μνημες με τσιπακια hynix...αν θυμαμαι καλα απο την παλια υπογραφη σου..αυτα δεν ειναι συμβατα με την dfi...και κατι αλλο...ο διακοπτης για τα 4 βολτ ειναι αλλαγμενος?αν ναι βαλτον πισω στη θεση του να τραβαει απο την 3.3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούνιος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 το διακόπτη την έχω στη θέση default , τώρα έχω μνήμες twinmos με κάτι άγνωστα τσπάκια και πριν με την untra , είχα utt......τα hynix εχουν πάρει πόδι εδω και κατι μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Πούλα την dfi και πάρε άλλης εταιρίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 παρε ΑΒΙΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Δοκίμασε να πάρεις μία άλλη μητρική αφού δεν σου κάθονται καλά οι dfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka παρε ΑΒΙΤ :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούνιος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 ξερετε πως πάνε τα utt στην abit fatal1ty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αν δεν κάνω λάθος η abit δίνει μέχρι 2.8 για ram...Οπότε no Utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka παρε ΑΒΙΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούνιος 18, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 frost μην ξεχνας , θα εχουμε και maximizer....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 να το ξαναπω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Πάρε ABIT λέμε, αφού έχεις και maximizer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro frost μην ξεχνας , θα εχουμε και maximizer....... Βρε εγώ δεν ξεχνάω... εσύ βιάζεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούνιος 18, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 λεςςςςςςς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.