Jump to content

Δευτερη κατεστραμένη DFI

xylokastro

Recommended Posts

Πριν απο ενα μηνα περιπου , αγορασα μια dfi nf4 ultra η οποία ήταν ελλατωματική.......την στέλνω για rma και μου την αλλάζουν με dfi sli dr(με καποια διαφορά τιμής). Τωρα , η dfli sli dr ειναι όλω restarts , το back up mου στο dvd το θεωρεί κατεστραμένο κλπ.....τι να κάνω?δεν έχω κάνει καθόλου o/c και γενικώς τα εχω ολα default.....plz βοηθήστε γιατι παιδεύομαιι τόσο καιρο και δεν εχω βγάλει άκρη........

Αρχική απάντηση από xylokastro

Πριν απο ενα μηνα περιπου , αγορασα μια dfi nf4 ultra η οποία ήταν ελλατωματική.......την στέλνω για rma και μου την αλλάζουν με dfi sli dr(με καποια διαφορά τιμής). Τωρα , η dfli sli dr ειναι όλω restarts , το back up mου στο dvd το θεωρεί κατεστραμένο κλπ.....τι να κάνω?δεν έχω κάνει καθόλου o/c και γενικώς τα εχω ολα default.....plz βοηθήστε γιατι παιδεύομαιι τόσο καιρο και δεν εχω βγάλει άκρη........

φιλε μου σε καταλαβαινω 4 dfi-sli d αλλαξα:wall: :wall: :wall:

εισαι σιγουρος οτι δεν φταει τιποτα αλλο?

αν δεν κανω λαθος ειχες μνημες με τσιπακια hynix...αν θυμαμαι καλα απο την παλια υπογραφη σου..αυτα δεν ειναι συμβατα με την dfi...

και κατι αλλο...ο διακοπτης για τα 4 βολτ ειναι αλλαγμενος?αν ναι βαλτον πισω στη θεση του να τραβαει απο την 3.3...

το διακόπτη την έχω στη θέση default , τώρα έχω μνήμες twinmos με κάτι άγνωστα τσπάκια και πριν με την untra , είχα utt......τα hynix εχουν πάρει πόδι εδω και κατι μήνες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.