Jump to content

Stickers TheLab.gr

totally_wired

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 08:15]

ξαναδιαβασε το thread που ειπαν τα παιδια πριν. εκει λεει γιατι δεν τυπωνονται σε μαυρο υφασμα.

:wassat: :wassat: :wassat: :wassat: :wassat: :wassat: :wassat: :wassat: Ποιο thread που?:wassat: :wassat: :wassat: :wassat: :wassat: :wassat: :wassat: :wassat:

γιατι οχι? επειδη θα του παμε εμεις το λογοτυπο?
ξαναδιαβασε το thread που ειπαν τα παιδια πριν. εκει λεει γιατι δεν τυπωνονται σε μαυρο υφασμα

Παίδες μην τρελαθούμε τώρα... :blink: αυτήν την στιγμή δεν μιλάμε για παραγγελία από το εξωτερικό... αλλά από ένα μαγαζί από: Αθηνά, Θεσσαλονίκη κπλ...ΟΚ!

Πριν ένα μήνα πήγα και πήρα εγώ ένα μπλουζάκι... που επέλεξα το χρώμα να είναι μαύρο... και να έχει κλειστό λαιμό. ;)

1. ’μα τελικά παίξει παραγγελεία είμαι μέσα.

2. ’μα τελικά παίξει τπτ προτείνω χωρίς nick καθώς δε νομίζω κανείς να κάτσει να φτιάξει τόσες διαφορετικές μπλούζες...

3. Κάτι μπλούζες που παίρνουμε στο σχολέιο μας τις τυπώνουν σε μαύρο... :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

1. ’μα τελικά παίξει παραγγελεία είμαι μέσα.

2. ’μα τελικά παίξει τπτ προτείνω χωρίς nick καθώς δε νομίζω κανείς να κάτσει να φτιάξει τόσες διαφορετικές μπλούζες...

3. Κάτι μπλούζες που παίρνουμε στο σχολέιο μας τις τυπώνουν σε μαύρο... :)

Τι λες ρε Μάκη εδώ εμάς πέρσι 3η λυκειόυ τυπώσαν για κάθε μαθητή διαφορετική μπλούζα...οτι θες εγραφες απο πίσω και διάλεγες και Logo....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.