Jump to content

Stickers TheLab.gr

totally_wired

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45 [16-08-2004 10:53]

http://www.cafepress.com/cp/info/

θελετε να το οργανωσουμε; βρεθηκε ενα site, το οποιο μας κανει κατα παραγγελια, απο μπλουζακια και καπελα, μεχρι mousepad, κουπες για καφε και οτι αλλο θελουμε. δε χρεαζεται ελαχιστη παραγγελια (πραγμα που σημαινει πως καθενας, οποτε μπορει και θελει μπορει να παραγγειλει), ενω κανει εκπτωση σε μεγαλες ποσοτητες. το μονο που χρειαζεται ειναι να στειλουμε σχεδιο, για να αρχισει να τυπωνει.

Αυτό το είχες πει πέρυσι στο λινκ αυτό... τι έγινε δεν ισχύει πλέον????? Αυτό το μαγαζί Ελλάδα δεν είναι?????

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Υπάρχει και μια άλλη λύση... να βγάλουμε ένα προσχέδιο... ένα LOGO του ΤheLab.gr...

και όποιος θέλει... πετάγεται στα Εξάρχεια ( Αθήνα ) και το εκτυπώνει όπου γουστάρει... στο σώβρακο... στο στρινκ... σε ημερολόγιο... σε κούπα... σε μπλούζα... σε κουτί... γενικά έχει τα πάντα εκεί. ;)

λοιπον, οσοι ειναι σοβαροι επι του θεματος, εχω να προτεινω ενα μαγαζι στην κηφισια "T-Shirt Factory" λεγεται... αμα θελετε να παω να τους ρωτησω?

Πειτε μου ποσοι θελετε και ποσες μπλουζες.

Απο οτι ξερω για μπλουζες ειναι 21ευρο εκαστη.

Για stickers θα ρωτησω ;)

@ morius

αυτοι ειναι στην αμερικη. σε δοκιμαστικη παραγγελια $150, μας ζητησαν 100 ευρω στο τελωνειο. ευτυχως, κατα περιεργο τροπο, δεχονται επιστροφες και τα γυρισαμε πισω.

http://www.cafepress.com/thelabgr

θελουμε να κανουμε κατι αναλογο, αλλα σε ευρωπαικο χωρο, ωστε να μη τραβαει κανενας το γολγοθα της ομαδικης, και να υπαρχουν πολλες επιλογες. παραγγελνεις οτι θες για σενα και την παρεα σου, ερχονται στο σπιτι, τελειωνει η δουλεια ομορφα και καθαρα. κι αν θες κατι το διαφορετικο, στελνεις ενα πμ στον αγαπημενο σου admin και το κανονιζει.

Αρχική απάντηση από morius

Εγώ προτείνω να μπει μία μεγάλη εικόνα/logo πίσω και από πάνω το nick του χρήστη....

Καί κάτω από την εικόνα να λέει το σλόγκαν του λαμπ;)

Εγώ είμαι μέσα.....

Εγώ θα ήθελα κάτι απλό... Χωρίς nick.

Δεν ξέρω εγώ πιστεύω καλύτερα θα είναι με nick δεν ξέρω δημοκρατία έχουμε....

Ότι θέλει η πλειοψιφεία.....

Εγώ πάντως θέλω με nick γιατί θα είναι πιο καλή,και θα ξεχωρίζει η κάθε μία;) Ενώ αν όλες είναι ίδιες:( δεν ξέρω...it's your choise

Αρχική απάντηση από LordOfRings

μη το παλεύτε ..

δεν προκειται να γίνει ουτε με nick ούτε χωρις nick ..

Μην είσαι απόλυτος. Το θέμα είναι να εξουσιοδωτήσει ένας admin κάποιον user να το ψάξει.

Από εκεί και πέρα είναι εύκολο. Τώρα εάν δεν θέλουν είναι άλλο θέμα.

1.Θα πάθεις τπτ αν έχεις και ένα μπλουζάκι του αγαπημένου σου forum?????

2.Με το σκεπτικό αυτό,γιατι δεν κυκλοφορούμε "ξεβράκοτοι"

3.Στο φινάλε φινάλε μην παραγγέλνεις:D

Πανω απο ενα χρονο εχει παει αυτη η ιστορια κ οπως βλεπετε ειναι κομματακι δυσκολο να συμφωνησουν 100-200 ατομα σε ενα θεμα!

Υπαρχουν αρκετα μαγαζακια που πας την εικονα που θες κ στη τυπωνουν για 15 (μαζι με τη μπλουζα) στο κεντρο της θεσσαλονικης εχει κανα 10αρια πρωφανος θα υπαρχουν παρομοια κ σε αλλες πολεις,οποιος γουσταρει μπορει να κανει την επιθυμια του πραγματικοτητα ;)

παιδια δεν υπαρχει προβλημα με το λογοτυπο.. τα βαζουμε σε μια δισκετα και του το παμε. με το πισι το κανουν το σχεδιο και τετοια. ετσι ξερω εγω. τωρα σκοπος ειναι να βρουμε ποιο μαγαζι θα τα κανει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.