ea6gka Ιούνιος 18, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 αν βγαλετε ενα στικερ θα το κολησω στο κρανος μου , και πολυ σας ειναι ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούνιος 18, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Και η ιδέα με τα Stickers TheLab.gr... πολύ ακραίαααα!!! Λέω να πάω να κάνω TATTOO το TheLab.gr στο μπράτσο μου... τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 18, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αν δε πειρατε τα περσινα σχεδια ....... απλα χασατε.....κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Επειδη ημουνα περυσι ..... ...... Ειδου τα αποτελεσματα.....:whistling Ακομα φτιαχνονται....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Επειδη ημουνα περυσι ..... ...... Ειδου τα αποτελεσματα.....:whistling Ακομα φτιαχνονται....... Ε καλύτερα Stickerakia... Και εάν κάποιος θέλει t-shirt το κολάει στην μπλούζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούνιος 18, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 16:37] Αν δε πειρατε τα περσινα σχεδια ....... απλα χασατε.....κριμα Μααα... δεν μας κάνατε καμία παρουσίαση από τα συνολάκια σας... εγώ καν δε το ήξερα. Πω... πω... έχασα :wall: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 18, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 16:45] Ε καλύτερα Stickerakia... Και εάν κάποιος θέλει t-shirt το κολάει στην μπλούζα Κοιτα,εμενα δεν με χαλαει τπτ..... Αλλα πες και οτι γινεται....αν ο καθενας αρχιζει να λει την γνωμη του θα γινει χαμος παλι....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Κοιτα,εμενα δεν με χαλαει τπτ..... Αλλα πες και οτι γινεται....αν ο καθενας αρχιζει να λει την γνωμη του θα γινει χαμος παλι....!!!!! Πράγματι τώρα το διαβάζω το thread... Πέρσι είχαν ασχολυθεί όμορφα με το θέμα και δεν τους βγήκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούνιος 18, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Να ρωτήσω κάτι; Όλο αυτό πάλι γιατί γίνετε;... για να γνωστοποιήσουμε ότι είμαστε Labιδες... για να φανερωθούμε ( για να δούμε ποιος κρύβεται πίσω από ένα Nick name )... για να κάνουμε διαφήμιση του Thelab.gr.... γιατί; Παίδες... έχουμε περάσει τα 3.100 μέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Να ρωτήσω κάτι; Όλο αυτό πάλι γιατί γίνετε;... για να γνωστοποιήσουμε ότι είμαστε Labιδες... για να φανερωθούμε ( για να δούμε ποιος κρύβεται πίσω από ένα Nick name )... για να κάνουμε διαφήμιση του Thelab.gr.... γιατί; Παίδες... έχουμε περάσει τα 3.100 μέλη. Εγώ θέλω Sticker για το αυτοκίνητο... Όπως έχουν οι γιατροί να έχουμε και εμείς ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET για να γνωστοποιήσουμε ότι είμαστε Labιδες... nope. Labαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούνιος 18, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 16:59] Εγώ θέλω Sticker για το αυτοκίνητο... Όπως έχουν οι γιατροί να έχουμε και εμείς ένα Σωστός... :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 18, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 οταν τελειωσετε με τις ειρωνειες σας, και βρητε ενα on-line στην ευρωπη, που να τυπωνει κατα παραγγελια, για να μην κανουμε ομαδικες "πιασε 200L και 130XL" και παει λεγοντας, και να εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε και custom κομματια για οποιους θελουν το κατιτις διαφορετικο, πειτε και σε μας. η λυση υπαρχει στην αμερικη, αλλα καθε φορα μας κοβουν τον τρυφερο στο τελωνειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούνιος 18, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Ωωπ... μας πιάσανε... ένας Administrator. :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 οταν τελειωσετε με τις ειρωνειες σας, και βρητε ενα on-line στην ευρωπη, που να τυπωνει κατα παραγγελια, για να μην κανουμε ομαδικες "πιασε 200L και 130XL" και παει λεγοντας, και να εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε και custom κομματια για οποιους θελουν το κατιτις διαφορετικο, πειτε και σε μας. η λυση υπαρχει στην αμερικη, αλλα καθε φορα μας κοβουν τον τρυφερο στο τελωνειο. Γιατί να γίνουν custom κομμάτια? Και τι κακό έχουν τα 200L 130XL από κάποιο κεντρικό μπλουζάδικο στην αθήνα?Πρέπει να έρθουν από έξω δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούνιος 18, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Για να είναι πιο μουράτη η παραγγελία... ξέρεις. ( Εγώ έχω παραγγείλει από Αθήνα... 3 φορές... μπλουζάκια και είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο τα μαγαζιά. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 18, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 1) γιατι μπορει καποιοι να ενδιαφερονται για ενα μπλουζακι, στρινγκ, καλτσοδετα, που εχει το ονομα τους επανω ή το ονομα της γιαγια τους, και επειδη εσυ κι εγω δεν ενδιαφερομαστε για κατι τετοιο, τους αποκλειουμε. 2) γιατι αυτα που εχω βρει στην αμερικη, τυπωνουν απο μπλουζακια, μπουφαν και σωβρακα μεχρι κουπες και ημερολογια με οτι θες, που επισης αν εσυ κι εγω δεν ενδιαφερομαστε, μπορει καποιος αλλος να θελει. 3) γιατι αν κανουμε μια ομαδικη, θα γινει σφαγη παλι, οπως καθε φορα, και δε μιλαμε για 10-20 κομματια μονο. δεν ειναι το θεμα να ερθουν απο εξω. αυτο που θελουμε, ειναι μια λυση, που θα υπαρχει για παντα. να μπορει να παραγγελνει οποιος θελει, οτι υπαρχει, σε οτι μεγεθος θελει, οποια στιγμη θελει, και οσο κομματια θελει. και οταν θα θελησει καποιος ενα μπλουζακι (ή κατι αλλο τελος παντων) διαφορετικο, να υπαρχει η δυνατοτητα να το κανουμε.τετοια λυση υπαρχει στην αμερικη αψογα οργανωμενη, υπαρχει στην αγγλια, αλλα πολυ κατωτερη, κατι αλλο προς το παρρον δε βρεθηκε. χώρια που στην αγγλια πληρωνεις σε λιρες, και εκει δεν αστειευονται.τωρα μπορειτε να συνεχισετε με τις ειρωνειες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 ΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ?ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ....Όπως και να έχει δεν είπαμε ούτε για σώβρακα ούτε για ζαρτίερες.Το θέμα είναι να έβγαιναν μερικά μπλουζάκια για τον χαβάλε.Αφού προσπαθήσατε μια φορά και δεν έκατσε και δεν έχετε όρεξη να ξαναπροσπαθήσετε τότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 γιατι στην ελλαδα δεν τυπωνουνε μπλουζακια και στικερσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 18, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Όντως γιατί να τα παραγγείλουμε από εξωτερικό,αλλά και ποιος σας είπε ότι θα είναι 150 και 200 μπλουζάκια... μπορεί να είναι λιγότερα,μπορεί και περισσότερα!!!!! Και κάτι άλλο...στην Αθήνα υπάρχουν πολλά καλά μαγαζιά, είχαμε παραγγείλει με το σχοελίο και ήταν πολύ καλά αλλά και πάλι έχουμε μέσον...για κοιτάξτε εδώ ,το 8 ποστ(του Unseen) Δεν θα μπορεί να αναλάβει ένα μαγαζί καμια 500αρια T-Shirt????? (Στην ομαδική που κάναμε στο σχολείο,παραγγείλαμε 2Λύκεια-2Γυμνάσια και 1ΤΕΕ σύνολο 800 μπλουζακια :D σε 10 μέρες τα είχαμε.... ) Τώρα δεν ξεεω τι θα γίνει που θέλουμε δικό μας λογότηπο Καμία ιδέα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.