totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 Δεν ήρθε ο καιρός να βγάλουμε Stickers?Να τα βάζουμε στα αυτοκίνητα μας και να ξέρουμε βρε αδερφε σε ποιόν να κορνάρουμε,Να βάλουμε κανένα στο tower.Γιατί όχι και κανένα t-shirt.Ε mods και admins τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Ναι, ειδικα για το T-shirt πρεπει να το σκεφτουμε σοβαρα...χαχαχαχαχαχα.Υ.Γ. Σιγα μην κολλησω στο αυτοκινητο μου, στικερ TheLab.gr. Εκτος αν το μηνιατικο ειναι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Ναι ρε σεις ωραία ιδέα κανά μπλουζάκι να βγάλουμε... Να είμαστε οργανομένο forum:D Και κανα αυτοκολιτάκι για τα case δεν πολυ λέει αλλά μπλουζάκια είναι ωραία ιδέα (Δεν έχω και λεφτά να πάρω καινούρια ρούχα :o ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από morius(Δεν έχω και λεφτά να πάρω καινούρια ρούχα :o ) Δηλ. το θες τζαμέ το μπλουζάκι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 ναι ρε λεει αγρια! μπλουζακια και αυτοκολλητα για το κουτι. η να βγαλουμε και ταπες σαν τα γαριδακια?? :tomato: υγ αμα συμφωνησουν και οι αλλοι στην τελικη βγαζουμε και μαγιο, να γραφει στον ποπο thelab.gr!!! Σοβαρα τωρα εγω ειμαι μεσα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 12:06] Δηλ. το θες τζαμέ το μπλουζάκι??? Αν είναι να μου δώσουν κι όλας ουλάκια καλύτερα θα ήταν :P Σοβαρά τώρα λέει πολύ.... άντε κανένας admin να δώσει φως.... ΥΓ. Ρε σεις για πλάκα το είπα μην παρεξηγηθιούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από moriusΥΓ. Ρε σεις για πλάκα το είπα μην παρεξηγηθιούμε http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=245905#post245905 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Κάπως έτσι????? (Καλά...κάπως έτσι.....) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούνιος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Υ.Γ. Σιγα μην κολλησω στο αυτοκινητο μου, στικερ TheLab.gr. Εκτος αν το μηνιατικο ειναι καλο Εδώ έχεις αυτοκόλλητο πάνω που λέει Eat club στο TheLab θα κολλήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos Εδώ έχεις αυτοκόλλητο πάνω που λέει Eat club στο TheLab θα κολλήσεις; Συνεχιζεις να το τραβας λουκρητια και θα βγουνε πολλες βρωμες στην φορα...Παλιο-πισωγλεντη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούνιος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Συνεχιζεις να το τραβας λουκρητια και θα βγουνε πολλες βρωμες στην φορα...Παλιο-πισωγλεντη :innocent: :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 βρωμαει η δουλεια για εμποριο το κοβω :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 για μπλουζάκια λέγαμε και πέρυσι τέτοιο καιρό .... αλλα τπτ ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από morius Κάπως έτσι????? (Καλά...κάπως έτσι.....) :D [/QU Αρχική απάντηση από morius Κάπως έτσι????? (Καλά...κάπως έτσι.....) :D μηπως εκανες σχεδιαστης;μακετουλα ετοιμη βλεπω :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 18, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Και γώ μέσα για τα μπλουζάκια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 18, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Καλά λέει ο Στέλιος....πάλι τπτ δεν θα κανονιστεί.... (όχι ότι ήμουν πέρυσι αλλά...) Αντμίν δεν βλέπω να ποστάρουν και....ανυσηχώ...... μηπως εκανες σχεδιαστης;μακετουλα ετοιμη βλεπω Μπα θέλω ψωμιά ακόμα μέχρι να φθάσω......τον Κοπρίτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από moriusΑντμίν δεν βλέπω να ποστάρουν και....ανυσηχώ...... Ρίξε κανένα μπινελίκι να δεις πως θα έρθουν...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 18, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 ενα τρίμηνo το λιβανίζαμε το θέμα για τα μπλουζάκια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 18, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 15:20] Ρίξε κανένα μπινελίκι να δεις πως θα έρθουν...:devil: LOL:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Είσαι????? ’σε καλύτερα...δεν με συμφέρει :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούνιος 18, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Κάτι μου θυμίζει αυτό το POST... μήπως λέγαμε τα ίδια και πέρσι... :whistle2: που τελικά δεν έγινε τπτ. Το βλέπω και τώρα να κρατά ακόμα 3- 4 μέρες η συζήτηση... και μετά θα ξαναξεχαστεί πάλι... όπως πέρσι. :hehe: Τρομερά τα περσινά μπλουζάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.