Cronogr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2005 Γεια σας και πάλι, τελικά κατόρθωσα να φτιάξω ενα ενεργό δίκτυο ανάμεσα στο desktop και στο λάπτοπ μου. Όπως και να εχει όμως τα προβλήματα παραμένουνε παρόλο που τώρα τα πσ βλέπουνε το ένα το άλλο δε μπορώ να κανω sharing ούτε να δώσω ιντερνετ στο λάπτοπ εχω δοκιμάσει οτι μπορούσα να σκεφτω και λύση δε βρήκα αν κάπιος ξέρει αυτη τη μαγική ρύθμιση που θα με βγάλει απο τι μοιζέρια μου θα τον παρακαλούσα να τη μοιραστει μαζι μου Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Ιούνιος 18, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Ok το θέμα λύθηκε το ιντερνετ δουλεύει τέλεια, τώρα αλλο με καιει η ακτινοβολία ! Ξέρει κανεις πως μπορω να ελατώσω την ένταση των wireless καρτών ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Cronogr Ok το θέμα λύθηκε το ιντερνετ δουλεύει τέλεια, τώρα αλλο με καιει η ακτινοβολία ! Ξέρει κανεις πως μπορω να ελατώσω την ένταση των wireless καρτών ??? Αυτά παθαίνει όποιος παίρνει τυχαίες καρτούλες. Σε windows περιβάλλον μόνο οι cisco ρίχνουν την ισχύ τους δοκιμασμένα. Τώρα ότι σε καίει η "ακτινοβολία" μάλλον αστείο μπορώ να το θεωρήσω, αν και το έχω ακούσει πιο πολλές φορές κι από αυτά με τον Τοτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Ιούνιος 18, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Δεν ειναι τυχαίες καρτουλες η μια ειναι Νetgear και η άλλη Ιntel Επισης οταν λεω με "καιει" ενοώ το όλο θέμα περι ακτινοβολίας και οχι η ίδια η ακτινοβολια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Δηλαδή το κινητό σου που λειτουργεί μονίμως είναι μικρότερο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronogr Ιούνιος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 11:59] Δηλαδή το κινητό σου που λειτουργεί μονίμως είναι μικρότερο πρόβλημα? Kρίμα κανεις δε με καταλαβαίνει θα το κανω πιο λιανά αυτο που θέλω να μαθω ειναι αν το επίπεδο ακτινοβολίας του wireless δικτύου ειναι οσο εχει ενα κινητο η παραπάνω ? Ειναι επιβλαβής η καθημερινή εκθεση μου σε αυτο ? Ναι ή Οχι ? Αν ναι ποσή ωρα μπορω να σπαταλάω μπροστά στο πσ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Πολύ λιγότερο από το κινητό. Μιλώντας 1 λεπτό στο κινητό εκτείθεσαι σε ακτινοβολία πολλαπλάσια από μια μέρα στο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Η ισχύς που επιτρέπεται να εκπέμπουν οι ασύρματοι πομποί είναι 100mW(στην ταράτσα ή στο πίσω μέρος του pc σου). Τα κινητά παίζουν μέχρι και 2W(δίπλα στο αυτί σου) ανάλογα με το αν μιλάς και το πόσο μακρυά είσαι από το σταθμό.Όσον αφορά τις κάρτες τώρα. Δε μετράει το όνομα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Να μου έλεγες netgear στο linux που έχει καλό driver και κάνει παπάδες θα σου έλεγα πάσο. Για intel κάρτες δεν έχω καν ακούσει κάτι. Στα windows μόνο οι cisco παίζουν άψογα, ρυθμίζουν ισχύ και γενικώς έχουν τέλεια υποστήριξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.