Jump to content

Wireless Network 2

Cronogr

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι, τελικά κατόρθωσα να φτιάξω ενα ενεργό δίκτυο ανάμεσα στο desktop και στο λάπτοπ μου. Όπως και να εχει όμως τα προβλήματα παραμένουνε παρόλο που τώρα τα πσ βλέπουνε το ένα το άλλο δε μπορώ να κανω sharing ούτε να δώσω ιντερνετ στο λάπτοπ εχω δοκιμάσει οτι μπορούσα να σκεφτω και λύση δε βρήκα αν κάπιος ξέρει αυτη τη μαγική ρύθμιση που θα με βγάλει απο τι μοιζέρια μου θα τον παρακαλούσα να τη μοιραστει μαζι μου :D

Ευχαριστω

Αρχική απάντηση από Cronogr

Ok το θέμα λύθηκε το ιντερνετ δουλεύει τέλεια, τώρα αλλο με καιει η ακτινοβολία ! Ξέρει κανεις πως μπορω να ελατώσω την ένταση των wireless καρτών ???

Αυτά παθαίνει όποιος παίρνει τυχαίες καρτούλες. Σε windows περιβάλλον μόνο οι cisco ρίχνουν την ισχύ τους δοκιμασμένα. Τώρα ότι σε καίει η "ακτινοβολία" μάλλον αστείο μπορώ να το θεωρήσω, αν και το έχω ακούσει πιο πολλές φορές κι από αυτά με τον Τοτό.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 11:59]

Δηλαδή το κινητό σου που λειτουργεί μονίμως είναι μικρότερο πρόβλημα?

Kρίμα κανεις δε με καταλαβαίνει :( θα το κανω πιο λιανά αυτο που θέλω να μαθω ειναι αν το επίπεδο ακτινοβολίας του wireless δικτύου ειναι οσο εχει ενα κινητο η παραπάνω ? Ειναι επιβλαβής η καθημερινή εκθεση μου σε αυτο ? Ναι ή Οχι ? Αν ναι ποσή ωρα μπορω να σπαταλάω μπροστά στο πσ ?

Η ισχύς που επιτρέπεται να εκπέμπουν οι ασύρματοι πομποί είναι 100mW(στην ταράτσα ή στο πίσω μέρος του pc σου). Τα κινητά παίζουν μέχρι και 2W(δίπλα στο αυτί σου) ανάλογα με το αν μιλάς και το πόσο μακρυά είσαι από το σταθμό.

Όσον αφορά τις κάρτες τώρα. Δε μετράει το όνομα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Να μου έλεγες netgear στο linux που έχει καλό driver και κάνει παπάδες θα σου έλεγα πάσο. Για intel κάρτες δεν έχω καν ακούσει κάτι. Στα windows μόνο οι cisco παίζουν άψογα, ρυθμίζουν ισχύ και γενικώς έχουν τέλεια υποστήριξη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.