Jump to content

VGA cooler NV Silencer 6 (Rev. 2)...πρόβλημα!

doctor

Recommended Posts

πήρα αυτη την VGA cooler ...με προοπτικη να αντικαταστήσω την μαμίσια ψυκτρα και ανεμιστηρα σε μια asus V9570LE ....η οποία έκανε έναν ενοχλητικο θορυβο και ενω λεει στην συσκευασια οτι κανει για AGP: FX5700 και PCIe:Geforce 6200 kai Geforce (GT)....αφου άνοιξα την συσκευασια διαπιστωσα οτι δεν ταιριάζουν οι τρυπες στην δικη μου καρτα......και εριξα πολλα μπινελικια ....και σημειωνω οτι ειχα ελεγξει το site για compatibility και ελεγε οτι ολα ειναι οκ..........:mad: :mad: :mad:

βεβαια δεν έλεγε πουθενα για 5700LE..................

τεσπα μετα από αρκετη δουλεια την προσάρμοσα αφου έβαλα καινουρια βιδα στο σωστο σημείο πάνω στην ψυκτρα η οποία βιδώνει με παξιμάδι πάνω στην κάρτα...

ά.....και τροχισα και και τα fins ωστε να μην ακουμπανε πάνω σε δυο πυκνωτες .......

και άνοιξα και νεα τρυπα στο μέταλλο που μπάινει από την πίσω μεριάτης κάρτας......

post-1787-1416072011,0605_thumb.jpg

τέλος καλό όλα καλά ....αλλά πολλά μπινελίκια!

το φοβερό είναι οτι δεν ακούγεται καθόλου....την σταματάω με το χέρι....και δεν αντιλαμβάνομαι διαφορα ....τώρα βέβαια με ενοχλεί ο enermax πάνω στην xp-90 :D

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:53]

αντε βγαλε και μια καλυτερη φωτο με το τελικο αποτελεσμα να δουμε τι εκανες:magic:

αφου ολα καλα τελικα ξεκινα σχεδια για μονιμη υδροψυξη

:smoke:

εσύ διαβάζεις την σκέψη.....γιατί αγόρασα και ένα ρελε 12volt/220Volt.......:rolleyes:

βέβαια για ναμπορέσω να βιδώσω την ψυκτρα πάνω στην κάρτα αναγκαστηκα να κάνω και μια τρυπα στο πλαστικό περιβλημα της ψυκτρας για να χωρεσει ....το κατσαβίδι .....:confused:

σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή!

post-1787-1416072011,1735_thumb.jpg

αφου ρε γιατρε το βλεπεις και ο ιδιος..........

η αεροψυξη δεν σε παει........

τις προαλλες με τα νερα πηρες απλα ενα κουβαδακι πεταξες και 2 παγακια και ησουνα αρχοντας.........ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΥΓΡΟ ΚΟΣΜΟ......:flower:

@greekfragma....για χάρη σου την έβγαλα και την φωτογράφησα ....που ξερεις κάποτε κάποιος μπορει να κάνει το ιδιο λάθος με εμένα τουλαχιστο.....να πει λιγότερα μπινελίκια...;)

αυτο το άσπρο είναι ενα κομάτι μονωτικής ταινίας....μήπως και γίνει καμια στραβή και ακουμπήσει το μέταλλο πάνω στο pcb άν και είναι δυσκολο γιατί έχουν μπει κανονικά οι προστατευτικες ροδέλες και το λαστιχιένιο καμάτι που είχε η συσκευασία.;)

post-1787-1416072011,2849_thumb.jpg

συμπέρασμα: στην ζωή αν υπάρχει θέληση και ικανότητα ....πολλά μπορούν να διορθωθούν....δυστυχως όχι όλα......:(

μόλις είδα ότι δεν ταιρίαζει είπα ....να την βάλω στις αγγελίες να την δώσω αφου την είχα ανοιξει να την πάρει κανένα παιδί έτσι καινούρια ....δεν κάνει και μία περιουσία άλλωστε 25 την πήρα σημερα από το HAC......

αλλά μετά λέω δεν πειράζει θα της βάλω χέρι.....αυτό το κάνω από μικρός ......και φυσικά μερικές φορές το μετάνοιωσα.....ευτυχώς λιγοστές :p

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 03:41]

συμπέρασμα: στην ζωή αν υπάρχει θέληση και ικανότητα ....πολλά μπορούν να διορθωθούν....δυστυχως όχι όλα......:(

μόλις είδα ότι δεν ταιρίαζει είπα ....να την βάλω στις αγγελίες να την δώσω αφου την είχα ανοιξει να την πάρει κανένα παιδί έτσι καινούρια ....δεν κάνει και μία περιουσία άλλωστε 25 την πήρα σημερα από το HAC......

αλλά μετά λέω δεν πειράζει θα της βάλω χέρι.....αυτό το κάνω από μικρός ......και φυσικά μερικές φορές το μετάνοιωσα.....ευτυχώς λιγοστές :p

ειστε πολυ ευγενικος γιατρε μου.......μας κακομαθαινετε:D

ευχαριστουμε για το συντομο και κατατοπιστικοτατο φωτογραφικο υλικο.:snap:

και για να σας ανταποδωσουμε τη χαρη οτι χρειαστετε απο υδροψυξη πληροφοριες/φωτογραφιες μη διστασετε να μας ειδοποιησετε.........:daisy:

αντε φτανει με τα ζαχαρωματα και τους πληθυντικους:whistling

ΒΑΛΕ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΤΩΡΑ:devil:

μπλοκ έχω ...από τοτε με τα παγάκια ....silverprop.....:)

εσύ θα μου πείς ποια αντλία θα πάρω και πιο ψυγείο....δοχείο δεν θέλω.....

βασικά ησυχία θέλω και o/c για κάθε μέρα δεν με απασχολεί....άλλωστε όλα default είμαι..

α και δεν με πειράζει δεν τα θέλω μέσα στο κουτί άλλωστε είναι πολυ μικρό .....

λέγε αντλία και ψυγείο .......να τελειώνουμε.....

No offence αλλα δεν λεει πουθενα οτι μπενει σε 5700LE στο compatibility list. http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=62&data=7&disc=

Δεν λεει 5700 series ωστε να εισαι σιγουρος οτι μπενει και στη δικια σου. Μπενει μονο σε απλη 5700 και σε 5700 Ultra. Προφανως η 5750 και η 5700LE ΔΕΝ μπενουν. Πιθανοτατα γιατι δεν τους συνεφερε να φτιαξουν ενα μοντελο για αυτες μονο τις καρτες.

Οποτε δεν ειναι δικαιολογημενα τα μπινελικια σου γιατι απλα εσυ εκανες λαθος.

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 13:32]

Γιατι απλουστατα για την 6800LE υπαρχει ψυκτρα ενω για την 5700LE δεν υπαρχει.

....τώρα υπάρχει και για την 5700LE.......... :snap: :snap: :snap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.