AlienWareDiablo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2005 λογω του οτι ενας φιλος μου χρισημοποιει το ιδιο nickname με εμενα θα μπορουσατε να με σβησετε απο την database σας για να μπορω να μπω με αλλο nickname? σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην σας ταλαιπωρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Όταν λες χρησιμοποιεί το ίδιο τι ενοείς; Σε αυτό το φόρουμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 να μπαινει με το ιδιο nickname δε γινεται, ουτε με το ιδιο e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienWareDiablo Ιούνιος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 το ειχε αυτος πρωτος το nick και του υποσχεθηκα να το αλλαξω το δικο μου.δεν μπορειτε να με σβησετε και να ξαναμπω με αλλο nick? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αυτή είναι δουλειά για admin. Στην διακριτική τους ευχέρεια αν θα το κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Αυτή είναι δουλειά για admin. Στην διακριτική τους ευχέρεια αν θα το κάνουν. Λυπάμαι αλλά δεν θα το κάνω.....Χωρίς πλάκα πάντως κι εγώ δοκίμασα να αλλάξω το nick μου σε sln αλλά δεν έγινε τίποτα (άσε που έσκασα και 2.000 προκαταβολή τα οποία πήγαν για αναβάθμιση των σουιτών της ξενοδοχειακής μονάδας ''Το Σαραναταπεντάρι'' στην Θεσσαλονίκη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc Λυπάμαι αλλά δεν θα το κάνω..... Χωρίς πλάκα πάντως κι εγώ δοκίμασα να αλλάξω το nick μου σε sln αλλά δεν έγινε τίποτα (άσε που έσκασα και 2.000 προκαταβολή τα οποία πήγαν για αναβάθμιση των σουιτών της ξενοδοχειακής μονάδας ''Το Σαραναταπεντάρι'' στην Θεσσαλονίκη...) Επίσης κάποιος admin αν έχει την καλοσύνη ας μας απαλάξει μια και καλή από τον SPAMER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Επίσης κάποιος admin αν έχει την καλοσύνη ας μας απαλάξει μια και καλή από τον SPAMER. αμάν βρε παιδιά, τι σας έκανε ο καημένος ο Σολωνάκος και τον κυνηγάτε έτσι; edit: Εσύ μικρή Κερασιά, μάθε να κάνεις spell το spamMer και μετά τα λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Ένα χρήσιμο site.http://www.hatchoo.com/spam/Με λένε spc και είμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αν θες να αλλάξεις nick πάντως μην κάνεις άλλα posts. Κανονικά δεν προβλέπεται αλλαγή Nick η σβήσιμο nickname σε κανένα forum γιατί θα γινόταν μπάχαλο μετά καθώς δεν θα ήξερες ποιός έχει γράψει τι κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από AlienWareDiablo [Σήμερα, στις 20:19] το ειχε αυτος πρωτος το nick και του υποσχεθηκα να το αλλαξω το δικο μου.δεν μπορειτε να με σβησετε και να ξαναμπω με αλλο nick? ευχαριστω κανε απλα ενα καινουργιο λογαριασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 4, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 And this goes to..... me!! Έκανα μια μίνι αναζήτηση και κατέληξα εδώ. Τελικά τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις? Θα ήθελα να προχωρήσω και εγώ σε αλλαγή του nick αν είναι δυνατόν, για να έχω ομοιομορφία σε όλα τα φόρουμ που συμμετέχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 4, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 Αλλαγή γίνεται, αλλά ΑΝ το θέλουν οι admin. Η απάντηση είναι αρνητική για λόγους αναγνωρισιμότητας. (υποθέτω) Εγώ έχω το Pokemon640 παντού (ακόμη και το Gameloft ID που παίζω mlp στο κινητό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 5, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.