Jump to content

P4 640@3.2 Ghz OR Pentium D 830@3.0ghz???

Nos-Dio

Recommended Posts

να παρεις να τον κανεις τι ρε συ Nos τον 830?

Να προσπαθεις να συμμαζεψεις τα Watt η να ψαχνεις ποιος κορος πηγε πρωτος σε trottling?

Ο μονος λογος να τον αγορασεις ειναι η σχετικα,για τα δεδομενα των διπυρηνων παντα, χαμηλη τιμη του.....

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 19:41]

οι AMD οι διπλοι ειναι καλυτεροι απο τους ΙΝΤΕΛ απλα εγω δεν τους γουσταρω

την θες την ντοματα σου :tomato::hehe:

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από giorikas

να παρεις να τον κανεις τι ρε συ Nos τον 830?

Να προσπαθεις να συμμαζεψεις τα Watt η να ψαχνεις ποιος κορος πηγε πρωτος σε trottling?

Ο μονος λογος να τον αγορασεις ειναι η σχετικα,για τα δεδομενα των διπυρηνων παντα, χαμηλη τιμη του.....

την θες την ντοματα σου :tomato::hehe:

δηλαδη αμα ο γειτονας σου ειναι Γαβρος και εσυ Βαζελος του πετας ντοματες???

Προτιμησεις ειναι αυτα φιλε μου...τουλαχιστον εγω παραδεχομαι ολα οσα συμβαινουν ενω υπαρχουν ατομα που και προτιμησεις εχουν(και καλα κανουν) και δεν βλεπουν μπροστα τους

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης στο θεοπαλαβο thread τς συγγνωμης[10-06-2005 19:12]

θελω να ζητησω συγγνωμη απο ολα τα AMDοβια μελη του φορουμ

γιατι κοντρα στο πρασινο πνευμα των καιρων

θελω να ξανατιμησω

-την Intel και το υπεροχο 955 chipset της

-την ABIT και την κατωθι αξιαγαπητη μητρικη της με το θρυλικο λογοτυπο MAX....

η μητρικη

aw8-max_lg.jpg

-2 giga απο τις απιστευτες απιστευτες μνημαρες DDR2 XMS2-5400UL (3-2-2-8 @ 675mhz)

Corsair_DDR2twinx.jpg

-Καμια x850ΧΤ 256 για κανενα ναρκαλιευτη...

-τρεις 500αρηδες Hitachi sata 2 σε Raid5

-ε και δυο 74 raptors στον ICH7 σε RAID 0 για το λειτουργικο

και συμπληρωνω, συμβουλευοντας σε

να προχωρησεις στην αγορα του 6χχ

εκτος και μονο εαν χρησιμοποιεις συχνα Photoshop, 3DSMax...

(εγω απ'οσα εχω διαβασει, εκει βρισκεται το πραγματικο οφελος των διπυρηνων προς το παρον...)

ασε που σαν πρωτοεμφανιζομενος επεξεργαστης (8χχ),

τα εχει και τα παιδικα του προβληματακια (βλ. temps & overclockability)

Χαλαρος ειμαι μαν..ειτε ΑΜΔ εχεις ειτε ΙΝΤΕΛ κανενα προβλημα με μενα..

Μονοδρομος για καποιον που το γουσταρει...Εγω αμα δω το πρασινο λογοτυπο πανω στο πσ μου θα του βαλω δυναμητη και θα το σκασω στον ακαλυπτο :p:tomato:

Κοπριτη ωραιος...

Κορυφαιες μνημες αν και τσουζουν κλασσικα!

Εχεις βρει το ΑΒΙΤ εδω στην ελλαδα??

Εγω παω για αυτην...κλασσικα ειμαι gerard powered..:p :P

post-243-1416072010,5547_thumb.jpg

εγω λεω 640 , γιατι

1. ο σμιθ ειναι αργος πολυ σε single thread

2. το ΗΤ μοιραζει τα thread καλυτερα στα ΧΡ

3. ακριβος $$

μη σου πω και 540 για να εχεις αρκετα $$ οταν βγει ο 0,65

ΕΔΙΤ, την ασους εχω τωρα , μαμαει.:devil: :alien: :alien: . Προσεξε τις μνημες μονο και εισαι τζετ.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 21:00]

Κοπριτη ωραιος...

Δυστυχως δεν την εχω βρει εδω ακομα

αλλα ετσι κι αλλιως ,λογω παντελους ξεφραγκιασματος, :cry:

η συζητηση αυτη εχει καθαρα θεωρητικο ενδιαφερον για μενα...

btw, ριξε και κανα linkακι να δουμε τι λεει κι η Asus...

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2412

link για τον Κυριο κοπριτη..την συγκρινει με την ΣΛΙ της ιδια εταιριας και τις μνημες που θες να παρεις.

Γιωργο..για πες για τις μνημες..λεω να παω σε 2Χ1024...τι τσιπακια εχεις πανω??Micron??

οι μνημες που πηρα ειναι Kingston value 4300 + Kingston chips που εχουνε κωδικο που τελειωνει σε 37ΕB2 που θυμιζει κατι απο μικρον αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι. Προς το παρον τις καιω με 1,95 και παιζουνε 4-3-2-11 στα 616ΜΗΖ . Ειδωμεν για κατι καλυτερο τις επομενες μερες , εχω ακομα ρευμα να δωσω(2.3 μαξ). Οι μνημες ειναι απο το ραμσοπ , καλες ειχανε επισης το μαγαζι πανω απο το ραμσοπ με τσιπς Elpida-Kingston value. Samsung και πολυ φτηνα (58) εχει η γραμμη . Κανε μια βολτα και αν δεις μικρον πουθενα παρε με τηλ :) .

Επισης λες να παρε 500ρες γιατι με την εισοδο της AMD @ DDR2 θα πεσουνε τα timings

Αρχική απάντηση από ea6gka

οι μνημες που πηρα ειναι Kingston value 4300 + Kingston chips που εχουνε κωδικο που τελειωνει σε 37ΕB2 που θυμιζει κατι απο μικρον αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι. Προς το παρον τις καιω με 1,95 και παιζουνε 4-3-2-11 στα 616ΜΗΖ . Ειδωμεν για κατι καλυτερο τις επομενες μερες , εχω ακομα ρευμα να δωσω(2.3 μαξ). Οι μνημες ειναι απο το ραμσοπ , καλες ειχανε επισης το μαγαζι πανω απο το ραμσοπ με τσιπς Elpida-Kingston value. Samsung και πολυ φτηνα (58) εχει η γραμμη . Κανε μια βολτα και αν δεις μικρον πουθενα παρε με τηλ :) .

Επισης λες να παρε 500ρες γιατι με την εισοδο της AMD @ DDR2 θα πεσουνε τα timings

ok man..

εγω σημερα που ρωτησα το πλαισιο μου ειπε πως αυριο θα φερει νεες που θα εχουν "οτι ναναι" τσιπακια,δηλαδη random τσιπακια!Λες να κατσει κανα μικρον??:D

Καλα πανε οι δικες σου...και αν σκεφτεις οτι εχεις και μεχρι 2.3...ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ..

Παντως αν παρεις τον 830 και θελεις να τον πουσαρεις θα χρειαστεις καλη υδροψυξη. Απο οτι εχω δει ο επεξεργαστης ανεβαινει αλλα υπαρχει προβλημα στην απαγωγη της θερμοτητας με αεροψυξη. Προφανως με καλη υδροψυξη θα παει σταθερα 3,7-3,8. Τωρα αν αντεχουν οι μητρικες τα watt που θελουν οι διπλοι για να δουλεψουν σε τετοιες συχνοτητες καθε μερα ειναι αλλο καπελο.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Χθες, στις 21:00]

Χαλαρος ειμαι μαν..ειτε ΑΜΔ εχεις ειτε ΙΝΤΕΛ κανενα προβλημα με μενα..

Μονοδρομος για καποιον που το γουσταρει...Εγω αμα δω το πρασινο λογοτυπο πανω στο πσ μου θα του βαλω δυναμητη και θα το σκασω στον ακαλυπτο :p:tomato:

Κοπριτη ωραιος...

Abit MAX

IEEE 1394b/a Support

FireWire IEEE 1394b allows data transfer rates of up to 800Mb/sec. External hard drives, digital audio, digital video, and other high speed consumer electronic devices all benefit tremendously from the increased throughput of FireWire 800.

H ASUS EXEI 1394b??????????

Εγώ για τον 6χχ θα σου έλεγα

330 εχει τελικη ο pentoum d 830@3 ghz

δεν ξερω αν εχει 1394Β η ΑΣΟΥΣ..1394Α εχει σιγουρα παντως..Το θεμα ειναι οτι Α η Β δεν το

εχω χρισημοποιησει ποτε εδω και 3 χρονια οποτε...;)

Στο λινκ που δινω στο αναντεχ μπορεις να δεις αν εχει.

Τελικα πηρα 640...βρηκα στο μουλτινετ και στο ραμ-σοπ..οι αλλοι κινεζους... :TD:

το μουλτινετ τον ειχε 23 ευρω ακιβοτερο αλλα ηταν λιγο πιο καινουργιος απο του ραμ-σοπ

οποτε πηρα αυτον απο ραμ-σοπ με 267 τελικη και εβαλα τα λεφτα στην τσεπη.Πηρα και την μητρικη απο πλαισιο@gerard power ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ.Δυστυχως μνημες δεν πηρα οποτε τα κοιταω προς το παρον.Δευτερα παραγγελνω 2Χ1024 buffalo απο το ε-σοπ με 204 ευρω τελικη και ο Θεος βοηθος:D :D

Υγ:Μην ποσταρει κανενας οτι ειναι μουφα κομματι και δεν παει βημα και ξενερωσω ακομα δεν τον εβαλα πανω..:p

post-243-1416072012,5144_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka

ειναι κωστας ο επεξεργαστης ?

λαθος εκανα λαθος με τη μητρικη , 1384Α υποστηριζει, το λεει το μανουαλ εδω περα

ναι ρε σ...3449Β014...

το αρχικο 3 σημαινει οτι ειναι κωστας.Εγω αυτο κοιταζα...λολ δεν ειχα δει οτι φαινεται ο cpu και μπορεις να δεις απο που ειναι και τιποτα να μην ξερεις..

αυτος στο μουλτινετ ηταν 3503Α808 νομιζω...λιγο πιο καινουργιος ιδιο SL7Z8 με αυτον ομως.

Αρχική απάντηση από unseen

φρεσκος ετσι?

Φιλε Nos εχεις παρει και γαμω τα κομματια.Το ιδιο steping ακριβως ειχε παρει και ο unseen και ο επεξεργαστης μ@μουσε.Ειναι της φωτο κατω το cpu του unseen

post-1121-1416072012,8306_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.