Jump to content

P4 640@3.2 Ghz OR Pentium D 830@3.0ghz???

Nos-Dio

Recommended Posts

Οτι λεει ο τιτλος...

Οι διαφορες??

270 ο 3.2

330 ο 3αρης ο διπλοπυρηνος?

Προβλημα απο fsb δεν εχουμε.Το θεμα ειναι αν ο διπλοπυρηνος παει??Δηλαδη απο οσο καταλαβα οι 6ΧΧ πανε οι περισσοτεροι 4100-4200..Ομως ακουσα εν αντιθεση οι καινουργιοι 8ΧΧ δεν πανε βημα...:(

Φυσικα και προτιμω να παρω τον 830 αλλα οχι να τον εχω και default...αν δεν παει 4ghz..τι να λεει??

Την γνωμη σας παρακαλω...μεχρι αυριο γιατι αυριο παω να αγορασω..;)

Υγ:Οχι ολοι να μου λετε παρε pentium D για να τον δειτε..:p

Υγ2:AMD λυσεις απορριπτονται:D :devil:

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def

σε διαφορα site, δυσκολο δεν ειναι υπαρχουν παρα πολλα ρεβιου ψαξε,αλλα τον 830 απο Ελλαδα θα τον παρεις;

εννοειται ρε σ...και τωρα αμα θελω παω να τον παρω...μεχρι αυριο θα με περιμενει..:)

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_5.html

κοιτα οτι ειναι καλυτερος απο την 6ΧΧ σειρα ειναι αλλα απο οτι βλεπω και εδω δεν παει καλα απο οβερκλοκ..λεει θελει καλη ψυξη...

Αρχική απάντηση από def

τυχερακια αντε καλοδουλευτο.και με ψηλα κλοκαρισματα,περιμενο και κανενα ποστακι

θενκς ρε σ,τυχερακιας δεν ειμαι...οποιος εχει 330 παιρνει:)

απλα ετυχε να εχω τωρα..

Αρχική απάντηση από petros@idk$

Ο 830 ειναι η εκδωση με Hyper threading?Νομιζω πως οχι.Αν οντως δεν εχει καλητερα να περιμενεις...

ΗΤ εχει μονο ο EE...

η μονη διαφορα του αυτη ειναι..εκτος και αν εχει και 1066 fsb που δεν μας πολυνοιαζει...

Να περιμενω δεν παιζει..μαλλον για 640 με βλεπω.Και αργοτερα μπορει να αλλαξω σε 8ΧΧ αλλα 65μ

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

ΗΤ εχει μονο ο EE...

η μονη διαφορα του αυτη ειναι..εκτος και αν εχει και 1066 fsb που δεν μας πολυνοιαζει...

Να περιμενω δεν παιζει..μαλλον για 640 με βλεπω.Και αργοτερα μπορει να αλλαξω σε 8ΧΧ αλλα 65μ

:T: σωστος

Nαι ρε φιλε 640 και ξερω ψωμι.Ειναι ωρες που πραγματικα θελω να γυρησω πισω στη μητερα Intel.Μου εχει λυψη πολη το ΗΤ.Και ο 640 εχει και καλη τιμη,ανεβαινει και αρκετα πιστευω ειναι οτι καλητερο αυτην την εποχη.Οι μονοι που μπορουν να τον κοντραρουν ειναι κανα καλο κομματι Venice και αμα βγει η πραγματικοτητα στη φορα και οι Dothan.Αυτο το πακετι 640,Abit fata1ty,Corsair ddr2 Ακουγετε αρκετα καλο τελευται στο αυτι μου...στην τσεπη μου δεν ξερω....

Αρχική απάντηση από jax7480

Ρε συ Nos, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤO HT ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΠΥΡΗΝΕΣ? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ 4 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?

Εχεις δικιο ρε ζαχο δεν μου περασε απο το μυαλο αυτο...

Status:Totaly confused

Ρε συ Nos, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤO HT ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΠΥΡΗΝΕΣ? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ 4 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?

ΡΕ Σ ΖΑΧΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ 4 ΠΥΡΗΝΕΣ???ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ....

HT η διπλο πανω κατω τα ιδια θα ειναι για μενα...τουλαχιστον στην παρουσα φαση.Απλα αν ο διπλος εχει το ιδιο οβερκολκ(που δεν εχει ως φαινεται) παιρνω διπλο..Φυσικα αν εχεις 4.2 μονο τον διπλο στα 3 τον κοντραρεις στο μουλτιτασκινγκ.

Πηγα και Intel concept store και τους ειδα λιγο τους καινουργιους αλλα εχουν κανει μλκ...εχουν βαλει απλους ΣΑΤΑ πανω..αμα δεν εχουν raid-raptor τι να κατσω να δω αποκριση..

Αρχική απάντηση από petros@idk$

Nαι ρε φιλε 640 και ξερω ψωμι.Ειναι ωρες που πραγματικα θελω να γυρησω πισω στη μητερα Intel.Μου εχει λυψη πολη το ΗΤ.Και ο 640 εχει και καλη τιμη,ανεβαινει και αρκετα πιστευω ειναι οτι καλητερο αυτην την εποχη.Οι μονοι που μπορουν να τον κοντραρουν ειναι κανα καλο κομματι Venice και αμα βγει η πραγματικοτητα στη φορα και οι Dothan.Αυτο το πακετι 640,Abit fata1ty,Corsair ddr2 Ακουγετε αρκετα καλο τελευται στο αυτι μου...στην τσεπη μου δεν ξερω....

Παει η ΦΑΤΑΛΙΤΥ...παλιωσε μαν...ΑΣΟΥΣ 955Χ θα βαλω.

οι AMD οι διπλοι ειναι καλυτεροι απο τους ΙΝΤΕΛ απλα εγω δεν τους γουσταρω

Οι μονοι οι ΑΜΔ εχουν χειροτερη αποκριση απο τους ΙΝΤΕΛ λογω ελλειψης ΗΤ...εν αντιθεση εχουν 10 fps πανω...διαλεγεις και παιρνεις.WOW που τρεχω εγω η διαφορα θα ειναι πολυ μικρη..2-3 fps μαξ

σορρυ τοτες. Παντως εγω πιστευω οτι πρεπει να πας για τον 830. Αλλο οι 2 πυρηνες και αλλο το HT. Ασχετως αν δεν κλοκαρει οσο θελεις, καποια MHz θα τα "παρει". Οποτε και στα 3.7-3.8GHz να παει, παλι πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο εναν "wannabe" διπλοπυρηνο στα 4GHz.

σορρυ τοτες. Παντως εγω πιστευω οτι πρεπει να πας για τον 830. Αλλο οι 2 πυρηνες και αλλο το HT. Ασχετως αν δεν κλοκαρει οσο θελεις, καποια MHz θα τα "παρει". Οποτε και στα 3.7-3.8GHz να παει, παλι πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο εναν "wannabe" διπλοπυρηνο στα 4GHz.

Κοιτα στο μουλτιτασκινg ο διπλος εχει 50%+ καλυτερη αποδοση απο τον ΗΤ και 100% απο τον ΑΜΔ τον μονο.Το θεμα ειναι οτι αν ειναι ετσι οπως διαβαζω στο X-bit labs δεν παει βημα το στανιο του...Και καλυτερα 4.2 ΗΤ...ουτως η αλλος εγω με την αποκριση του ΗΤ στα win ειμαι ευχαριστημενος...τωρα αν ο διπλος ειναι πολυ καλυτερος σε αυτον τον τομεα τι να πω...ειμαι σε σκεψη:S Αν διαβαζεις στο X-bit λινκ που δινω θα δεις οτι παιζει πολλες μλκ ο 820 στο o/c και οπως ειπε ο "σοφος" ΣΕΞ-ΠΙΡ: better the devil u know but the devil u dont know

δες εδω

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2388&p=12

επισης θα βγουν 65 μ συντομα(q-1 2006) και η 6ΧΧ αλλα και η 8ΧΧ...στο ιδιο σιτε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.