Jump to content

Vivodi 256 -> 384 απροειδοποιητα;

SlotKiller

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Manolof_Ps [17-06-2005 18:36]

Παιδιά το γράφει στον λογαριασμό πάνω η Vivodi οτι μπορεί να κάνει αναβάθμιση της γραμμής 256 σε 384 χωρίς προειδοποίηση! Οταν το είδα δεν το πίστεψα.

Βέβαια εγώ είμαι με 384 και δεν είδα διαφορά.

Εσείς mortisboy και Chris2004 είστε με Vivodi? Είχατε πριν 384 και άλλαξε σε 512?

....στην δουλεια ειχα 384 και εγινε 512 ( και δεν ξερω αλλα κατεβαζω με 60kb/s )

....και στο σπιτι ειχα 256 και εγινε 384 :D :D :D

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 22:05]

shared LLU εχει ο ανθρωπος , δλδ ΟΤΕ DSLAM, αρα συριε εισαι μαλλον λαθος στο σχολιο. Η Βιβο μπορει να πατωσε το χειμωνα τουλαχιστον ομως δειχνει το δρομο σε εταιριες , λεγε με ΟΤΕ, με μολις 4 χρονια παρουσιας εν αντιθεση με το ΚΩΛΟσσο ΟΤΕ.

Shared LLU(φυσικα και full llu) ειναι σε Vivodi Dslam οχι ΟΤΕ.

@ea6gka:

Οταν λεω απροειδοποιηειτα εννοω οτι δεν εγινε προσωπικη ενημερωση... κατι ειχα ακουσει, αλλα υπεθεσα οτι απλα θα επεφτε η τιμη...

Δικτυο vivodi σημαινει DSLAM vivodi (cisco νομιζω εχουν)... μονο η συνδεση ΑΡΥΣ ειναι DSLAM OTE....

Αρχική απάντηση από ea6gka

αυτο ειχε ειπωθει παλαιοτερα και ειχε πει η βιβο οτι ειναι σε ΟΤΕ dslam .

man κανεις λαθος.... περναει απο τον κατανεμητη του οτε και παει στο dslam τους... εχω μιλησει με τεχνικο τους,.....

πως αλλιως θα μπορουσε να δινει 2 και 4 mbit?????

Ποιο ειναι το καταλληλο thread?(Mαλλον στο adslgr εννοεις αν και στο faq το ιδιο αναφερει)

Σε cisco dslam ειναι:

Αλλιως δεν θα εκαναν δωρεαν αναβαθμιση σε κατοχους απο 384 σε 512

Δε θα μπορουσαν να δωσουν dslphone

Oυτε 4mbit οπως ανεφερε ο Slotkiller.

Το επιβεβαιωσε και μενα ο τεχνικος που μετρησε τη γραμμη μου.

Αρχική απάντηση από ea6gka

το faq μπορει να αλλαξε απο τοτε. Οταν ξεκινησε η φαση με τις πτωσεις τον νοεμβριο 2004 σε καποια απο τα θρεντ ειχε ειπωθει αυτο

Εγω αυτα που σου λεω τα ξερω απο τον Απριλη του 2004 που εχω 24/7 το dsl ανοιχτο.... μαλλον ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ αυτα που διαβαζεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.