Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από amgamer γιατι ομως εχει μονο κιτρινα?το nitro εδινε κ κοκκινα,μοβ,πρασινα...κ δεν ηταν μουφες!ηταν απο την livestrong ...που μπορουμε να βρουμε ολα τα χρωματα????μονο απο ιντερνετ γινετε η δουλεια????δεν υπαρχει καποιο μαγαζι? λοιπον αυτα τα βραχιολακια δεν ειναι μονο κιτρινα τα κιτρινα ειναι αυτα που λενε live strong υπαρχουν ομως και αλλα χρωματα για αλλες ασθενιες....σε ολα αυτα εχει βοηθισει στην κατασκευη και διακινιση η ΝΙΚΕ παντος αν ειναι να βρουμε ενα σιτε που να τα εχει ολα γιατι θελω 10 κομματια απο το καθενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 17, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 εγω ξέρω οτι τα πουλάνε σε καταστήματα της ΝΙΚΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Ιούνιος 17, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras Αν ειχαν το ιδιο σκεπτικο με εσενα καποιοι ανθρωποι που εζησαν στο παρελθον, οπως πχ ο φλεμινγκ, ο κωχ, και ο παστερ... ακομα θα πεθαιναμε απο χολερα και γριπη...ευτηχως δεν σκεφτονται ολοι ετσι....Επισης φαρμακο για τον καρκινο δεν υπαρχει, υπαρχουν ομως απιστευτα κοκτειλ φαρμακων που κανουν θαυματα. Και σκεψου επισης οτι αν σημερα ανακαλυφθει το .."φαρμακο" αυτο θα αρχισει να παραγεται μαζικα μετα το τελος μιας 10ετιας δοκιμων. όντως το θέμα είναι ευαίσθητο, ανεξάρτητα από την ουσία, και το μετάνιωσα για αυτά που έγραψα παραπάνω, μάλλον θα πάρω και γω περικάρπιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Ιούνιος 17, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Για δειτε εδω και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Black_Maba Για δειτε εδω και εδω ρε τους κλεφτες τι κανουν για να βγαλουν λεφτα δεν παμε καλα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 17, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Black_Maba Για δειτε εδω και εδω ααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούνιος 18, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Σωστος ο.....κλεφτης! :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 18, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Εγω μολις παρηγγειλα 20 κομματια, μολις μου ερθουν θα ποσταρω και αν καποιος θελει μιλαμε με πμ, βεβαια το πολυ τα 10 κομματια να δωσω τα αλλα 10 θα τα κρατησω για δωρακια κυριως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_koul Ιούνιος 18, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 ρε παιδια διαβάζω διάφορα εδώ. άλλος θέλει πολλά χρώματα, άλλος θέλει να βγάλει λεφτά, άλλος να ρίξει γκόμενες. Κάντε τα ότι θέλετε τα βραχιολάκια. Εγώ ξέρω ότι σίγουρα έδωσα 10 ευρώ για την κολοαρώστεια, θα πάρω 10 όμορφα κίτρινα βραχιολάκια θα κρατήσω τα 2 για μένα και τα υπόλοιπα δώρο στους φίλους. Ας κάνουν και 3 εβδομάδες να έρθουν. Ας φύγουν και απο τη μόδα. Γιατί όλα τα gadjets που αγοράζουμε από το internet τα χρειαζόμαστε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 18, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Black_Maba Για δειτε εδω και εδω Ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.