def Ιούνιος 17, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras Αν ειχαν το ιδιο σκεπτικο με εσενα καποιοι ανθρωποι που εζησαν στο παρελθον, οπως πχ ο φλεμινγκ, ο κωχ, και ο παστερ... ακομα θα πεθαιναμε απο χολερα και γριπη...ευτηχως δεν σκεφτονται ολοι ετσι....Επισης φαρμακο για τον καρκινο δεν υπαρχει, υπαρχουν ομως απιστευτα κοκτειλ φαρμακων που κανουν θαυματα. Και σκεψου επισης οτι αν σημερα ανακαλυφθει το .."φαρμακο" αυτο θα αρχισει να παραγεται μαζικα μετα το τελος μιας 10ετιας δοκιμων. μπραβο ρε Ζarras :clap: :clap: :clap: μονο οταν πασχεις απο καποια ασθενεια καταλαβαινεις το νοημα της ζωης και ποσο πολυτιμη ειναι,εχω μητερα καρκινοπαθη ευτηχος ολα καλα μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 17, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Παιδια απ'οτι καταλαβα οι περισοτεροι απο εμας θελουν να βοηθησουν.Θελετε να κανονισουμε μια ομαδικη παραγγελια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 17, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 γιατι οχι.ειναι μια κινηση ανθρωπιας και θα βρει απηχηση,προχωρατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Dorian δεν πρόκειται να βρεθεί ουσιαστική ριζική λύση για τον καρκίνο για τον ίδιο λόγο που δεν βγαίνουν αμάξια να κρατάνε 20 χρόνια ούτε υπολογιστές που δεν θα χρειάζονται αναβάθμιση κάθε λίγο και λιγάκι. Ακόμα κι αν βρεθεί δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει αμέσως ή ίσως και ποτέ. Αυτό το λέω γιατί τις φαρμακευτικές τις συμφέρει να πουλάνε χιλιάδες άλλα φάρμακα για θεραπείες από το να βγάλουν ένα και να χάσουν τόσα κέρδη.Με αυτό το σκεπτικό εγώ σκέφτομαι πως ίσως και να υπάρχει το φάρμακο αυτό αρκετό καιρό τώρα.Ίσως θεωρήσετε ακραία την σκέψη μου, αλλά δεν είναι καθόλου αν σκεφτείτε και για πιο λόγο γίνονται τόσοι πολέμοι. Για το χρήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 17, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 16:47] Παιδια απ'οτι καταλαβα οι περισοτεροι απο εμας θελουν να βοηθησουν.Θελετε να κανονισουμε μια ομαδικη παραγγελια? μεσα! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 17, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Kατι αλλα μαυρα /ασπρα και ροζ που τα πουλάνε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 17, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Μπορει ομως να κανει καποιος αλλος την παραγγελια γιατι εγω δεν εχω πιστοτικη?Θα του ημουν ευγνομων εαν το εκανε.Οσοι θελουν μπορουν να ποσταρουν. Δεν νομιζω οτι ειναι πολλα τα χρηματα και αξιζει και με το παραπανω να δωσουμε εστω 1 για κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 17, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 δεν ειναι καθολου ακραια,οταν τα συμφεροντα ειναι πολυ μεγαλα,οι ζωες των ανθρωπον κοστιζουν λιγοτερο ετσι το σκεφτονται μερικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 πηρα τηλεφωνο μια φίλη μου και μου είπε οτι δεν ειναι στη μόδα τωρα . παλια ήταν ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 17, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 16:35] Αν ειχαν το ιδιο σκεπτικο με εσενα καποιοι ανθρωποι που εζησαν στο παρελθον, οπως πχ ο φλεμινγκ, ο κωχ, και ο παστερ... ακομα θα πεθαιναμε απο χολερα και γριπη... ευτηχως δεν σκεφτονται ολοι ετσι.... Επισης φαρμακο για τον καρκινο δεν υπαρχει, υπαρχουν ομως απιστευτα κοκτειλ φαρμακων που κανουν θαυματα. Και σκεψου επισης οτι αν σημερα ανακαλυφθει το .."φαρμακο" αυτο θα αρχισει να παραγεται μαζικα μετα το τελος μιας 10ετιας δοκιμων. [Devils advocat mode on] :devil: Αν ο Φλέμινγκ και ο Παστέρ ζούσαν σήμερα, στην εποχή που αποτελεί συνήθεια (για να μην πω πολιτική) η εκμετάλλευση του πόνου των άλλων, να είσαι σίγουρος ότι θα είχαν δυσκολευτεί πολύ να κυκλοφορήσουν τα πραγματικά σωτήρια φάρμακά τους... Για περισσότερες λεπτομέρειες ας ανοίξουμε ένα off topic... [Devils advocat mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 17, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Και απο ποτε εγινε μοδα η βοηθεια για καποιο καλο σκοπο? Εγω θα το αγωρασω και ακομα και να μην το φοραει κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 17, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 αν ειναι για ομαδικη μεσα και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 17, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Rayden φυσικα και συμφωνω σε αυτο που λες...θα τους ετρωγε η μαρμαγκα την σημερον ημερα.αυτο το εγραψα για να δειξω στον dorian, οτι δε σκεφτονται ολοι με τον ιδιο τροπο, πραγμα που ωφελησε τα μεγιστα την κοινωνια αργοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούνιος 17, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 16:41] πληρωμή με πιστωτική ? ωραία.. θα πάρω 20 και θα τα πουλήσω.... Η κοπέλα μου στα 17 της ήρθε αντιμέτοπη με τη κωλοασθενια και δόξα το θεό εχουν περασει 3 χρονια και ειναι καλά!Κάποιοι δεν εχασαν ευκαιρία και αρχισαν να πουλάν μαιμου βραχιολάκια στα περίπτερα....Μη γινουμε κι εμεις σα κι αυτους! Solid Snake εγω μιας και δε διαθέτω πιστωτική ειμαι μεσα για ομαδική παραγγελία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιούνιος 17, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings πηρα τηλεφωνο μια φίλη μου και μου είπε οτι δεν ειναι στη μόδα τωρα . παλια ήταν ,, Ποια στο είπε;Αυτή στο avatar σου μήπως;!; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 17, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 μπα οχι μια άλλη ποιο ωραία ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιούνιος 17, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 γιατι ομως εχει μονο κιτρινα?το nitro εδινε κ κοκκινα,μοβ,πρασινα...κ δεν ηταν μουφες!ηταν απο την livestrong ...που μπορουμε να βρουμε ολα τα χρωματα????μονο απο ιντερνετ γινετε η δουλεια????δεν υπαρχει καποιο μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 17, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από micron [Σήμερα, στις 17:05] Solid Snake εγω μιας και δε διαθέτω πιστωτική ειμαι μεσα για ομαδική παραγγελία!!! To κακο ειναι οτι, ουτε εγω εχω γιαυτο θα ηταν καλο να την οργανωσει καποιος που εχει πιστωτικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 17, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 τα χρώματα απο τα βραχιολάκια αυτά πάνε ανάλογα για το τι είναι!δλδ πχ αν δεν κάνω λάθος το λευκό είναι για την φτώχια!το πορτοκαλί για την ελευθερία!άλλο για την σκλήρηνση κατα πλάκας κτλπτ κλτπ κτλπ !καλή φάση η ομάδική παραγγελία ¨:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούνιος 17, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Για να μην υπάρχουν ανακρίβειες.Τα βραχιολάκια τα έβγαλε το ινστιτούτο που ίδρυσε ο Lance Armstrong για την μάχη κατά του καρκίνου.Το ποσοστό που πηγαίνει για το σκοπό αυτό είναι το 100% της τιμής, δηλαδή 1 δολλάριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, 1 ευρώ στην Ευρώπη. Επίσης είναι αφορολόγητο είδος.Η Νιke δεν έχει άμεσο κέρδος από την όλη ιστορία, απλά βοηθάει στη διανομή και προφανώς διαφημήζεται.Η ιστορία ξεκίνησε 3 μήνες πριν περίπου. Το αν είναι στη μόδα, το γιατί τα φοράει ο καθένας, είστε νομίζω άξιοι να το κρίνεται για τον εαυτό σας.Πληροφοριακά για όσους το παίρνουν λόγο μόδας, η παραγγελία από το livestrong.com κάνει περίπου 3 βδομαδες για να έρθει. Και οι μόδες παιρνάνε πολλές φορές γρήγορα...www.laf.comwww.wearyellow.comwww.livestrong.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.