LordOfRings Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2005 σκεφτομαι να αγορασω για το Laptop μου 3 χρονια εγγύηση .. Υπαρχουν 2 ειδών ,, Acer Advantage Light Edition with Pick up and Redelivery (3 έτη) Acer Advantage Plus Edition Pick up, Redelivery & Damage (3 έτη)(περιλαμβάνει και ατυχήματα που τυχόν γίνουν)η διαφορά ειναι περίπου 40ευρω ... αξίζει να πάρω την δεύτερη?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Φυσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 η αγορα έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Ποιό ACER πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden Ποιό ACER πήρες? εγγύηση πήρα, εχω το 1524 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Α, την πήρες μετά την αγορά? Κάτι σαν επέκταση δλδ? Καλό, δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κι έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden Α, την πήρες μετά την αγορά? Κάτι σαν επέκταση δλδ? Καλό, δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κι έτσι. για 3 χρονια την απλή μπορεις να την αγοράσεις μεσα σε 1χρονο απο την αγορα του Laptop ενω την advadage μεσα σε 1-3 μήνες αναλογος το κατάστημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 join the club:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 02:26] join the club:T: :kiss: :kiss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings σκεφτομαι να αγορασω για το Laptop μου 3 χρονια εγγύηση .. Υπαρχουν 2 ειδών ,, Acer Advantage Light Edition with Pick up and Redelivery (3 έτη) Acer Advantage Plus Edition Pick up, Redelivery & Damage (3 έτη)(περιλαμβάνει και ατυχήματα που τυχόν γίνουν)η διαφορά ειναι περίπου 40ευρω ... αξίζει να πάρω την δεύτερη?.. Απο πιο μαγαζί τη αγόρασες?? Και σε τι διάστημα απο την ημερομηνία αγορας του notebook? Γιατί είχα την εντύπωση οτι πρέπει να αγοραστεί σε διάστημα μικροτερο του ενός μήνα απο την ημεομηνία αγοράς του notebook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Καλά έκανες φίλε μου που αγόρασες εγγύηση , αν και το service της αντιπροσωπείας τους είναι για μπάτσες Και για να δικαιολογήσω τα παραπάνω: Περίπτωση 1η: Με το πέρας της εγγύησης κατά 1 μήνα , καίγεται το DVD-R . Λοιπόν , τηλέφωνο κατευθείαν στην αντιπροσωπεία (καθώς το πλαίσιο δεν πουλάει drives για φορητούς ξεχωριστά παρά μόνο με την αγορά turbox ) -Καλημέρα σας , έχει καεί το drive , η εγγύηση έχει λήξει εδώ και ένα μήνα , και θα ήθελα να αγοράσω ένα ίδιο με το προηγούμενο drive (Teac 2x) -Ναι , βεβαίως . Τα κομμάτια όμως έρχονται από ιταλία ξέρετε -Ναι , οκ κανένα πρόβλημα . Σε τι τιμή βγαίνει? -Το συγκεκριμένο μοντέλο που είχατε βγαίνει στα 330 euro τελική , και ένα απλό dvd-rom βγαίνει στα 140 euro -Οκ , θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί σας....... Εν έτη 2004 , χρεώναν 330 για το μανίσιο dvd-r . Κατέληξα να παραγγείλω NEC dual layer από αθήνα που έβγαινε στα 145 euro (8χ παρακαλώ) Περίπτωση 2η: Λόγω μη σωστής σχεδίασης του συγκεκριμένου μοντέλου που χρησιμοποιώ (290) , το καλώδιο τροφοδοσίας έλιωσε από την ζέστη που αποβάλει η cpu . Τηλέφωνο ξανά στην αντιπροσωπεία , ναι γεια σας , θα ήθελα ένα καινούργιο σύστημα τροφοδοσίας καθώς έχει λιώσει και χρειάζομαι τον υπολογιστή . Να ξέρετε , δεν υπάρχει διαθέσιμο και θα πρέπει να γίνει παραγγελία μέσω ιταλίας Κατέληξα να ξεγυμνώσω το καλώδιο , να κάνω νέα κόλληση , για να μπορέσω να συνεχίσω την δουλεία μου (και το καλό είναι πως ακόμα δουλεύει ) Περίπτωση 3η: Μια φίλη μου προέβει σε αγορά νέου φορητού , και πάνω στον μήνα της κάηκε το drive Το πάει λοιπόν στην αντιπροσωπεία για να ελέξουν τι πάει στραβά (τους είχε πει ότι έχει καεί το drive αφού είχα ελέξει εγώ ο ίδιος το laptop της) . Περνά μια βδομάδα , 2 , 3 , 4 Τελικά , μετά απο ΕΝΑ ΜΗΝΑ , και αφού είχε προλάβει να χαρεί μόνο ένα μήνα τον νέο της υπολογιστή , της ανακοινώνουν ότι τελικά είχε καεί το drive και πως της το είχαν αλλάξει 1 μήνας της εγγύησης έφυγε χαμένος με το να κάθεται στην αντιπροσωπεία Για να μην παρεξηγηθώ , οι ACER είναι σκυλιά , δεν παθαίνουν σχεδόν τίποτα Ο συγκεκριμένος έχει κλείσει 2 χρόνια λειτουργίας 24/7 (download machine) και έχει βγάλει μόνο πρόβλημα drive (λογικό αν σκεφτείς ότι έγραψα πάνω απο 300 dvds) Το μόνο κακό είναι η αντιπροσωπεία τους , που είτε σε χρεώνουν υπέρογκα ποσά για μανίσιο εξοπλισμό μετά το πέρας της εγγύησης , είτε σου βγάζουν την πίστη για να σου αλλάξουν κάποιο ελλατωματικό εξάρτημα . Το πιο σωστό πράγμα είναι πάντα να αγοράζεις extra εγγύηση , ειδικά σε φορητούς , αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω κατά πόσο το αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Ιούνιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Επειδη εχω κι εγω τον 1524 ακι σκεφτομαι να αγορασω την εγγυηση, ποσο στοιχιζει η lıght και ποσο η αλλη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 21, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 πόσα acer κυκλοφορούν και πόσα έχουν πρόβλημα?μήπως αυτά ακούγονται επειδή σχεδόν μόνο αυτά κυκλοφορούν?απο εμπειρία φίλων είναι λίγο λαχείο. και η compaq έκανε ******** και όλοι κάποια στιγμη υποθέτω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 21, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 γιαυτό αγοράζεις extra εγγύηση για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο....... η light παζει 130-150 ενω η advantage 170-190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 21, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 γενικά τα acer παίζουν άγρια, γιατί έχουν τρομερές τιμές.όταν θέλω 1200-1300 για το acer και για το dell θελω 2000+, (με τα ίδια χαρακτηριστικά), θα προτιμήσω το acer. παγκοσμίως νομίζω ξεσκίζονται.όσον αφορά το service, όλοι λένε ότι είναι μάπα. τουλάχιστον με το advantage πακέτο σου λέει ότι υποχρεούμαστε σε 5 μέρες να στο επισκευάσουμε. Οπότε με τα πάρε δώσε λες σε 15 μέρες μάλλον θα χω κάνει τη δουλειά μου, αν πάθει τίποτα.επίσης accidental με 40 ευρώ είναι καλή φάση, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Ιούνιος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Ξέρει κανένας τπτ για εξτρα εγγύηση για ΗΡ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από dim [Σήμερα, στις 19:21] Ξέρει κανένας τπτ για εξτρα εγγύηση για ΗΡ??? click me Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Καλά έκανες φίλε μου που αγόρασες εγγύηση , αν και το service της αντιπροσωπείας τους είναι για μπάτσες Εχω χαζεψει....αντι για μπατσες διαβασα μπεκατσες Νομιζω πως στα laptop(κ σε κατι αλλο που μου διαφευγει) δεν πρεπει να "τσιγγουνευομαστε" τα για επεκταση της εγγυηση, γιατι οπως ειπε ο Σωτηρης, ποτε δεν ξερεις τι γινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KNομιζω πως στα laptop(κ σε κατι αλλο που μου διαφευγει) δεν πρεπει να "τσιγγουνευομαστε" τα για επεκταση της εγγυηση, γιατι οπως ειπε ο Σωτηρης, ποτε δεν ξερεις τι γινεται! π.χ. να πας για κανόε-καγιάκ μαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Εχω την εντύπωση ότι πρέπει να αγοραστεί σε διάστημα μικρότερο απο εναν μήνα απο την αγορά του notebook. ισχύει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.