Jump to content

Μέθοδος για να μην ραγίζει το Plexy?

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει καμία μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσει κανείς ωστε όταν βιδώνει σε Plexy να μην ραγίζει;

Ο λόγος που ρωτάω είναι οτι έχω το έτοιμο τζάμι για το τσίφτικό μου και λέω να αλλάξω τα πλαστικά γαντζάκια με πλακέ allenόβιδες αλλά απ'όσο έχω ξέρω ραγίζει εύκολα...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 14:38]

Υπάρχει καμία μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσει κανείς ωστε όταν βιδώνει σε Plexy να μην ραγίζει;

Ο λόγος που ρωτάω είναι οτι έχω το έτοιμο τζάμι για το τσίφτικό μου και λέω να αλλάξω τα πλαστικά γαντζάκια με πλακέ allenόβιδες αλλά απ'όσο έχω ξέρω ραγίζει εύκολα...

ο πιο καλος τροπος ειναι να ανοιξεις απο πριν τρυπες ελαχιστα μικροτερες απο το σπειρωμα της βιδας που θα χρησιμοποιησεις...

εναλλακτικα χρησιμοποιεις και βιδολογο και φτιαχνεις απευθειας το σπειρωμα που θες...

παντως εφοσον το υλικο σου ειναι 3χιλ. τουλαχιστον δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα...

εαν εχεις κανενα κομματακι περισσευουμενο, κανε καμια δοκιμη να του παρεις τον αερα....

καλη επιτυχια...

στο πλέξι που έχω μοντάρει στο πλαϊνό, προσωπικά δεν βίδωσα αλλά έκανα τρύπες με τρυπάνι (με την ίδια διάμετρο με τις βίδες) και τις έσφιξα με παξιμάδι. ανάμεσα στο κουτί και το πλέξι μπήκε λάστιχο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.