totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 Ξέρω ότι είναι λάσκα και μας φεύγουν αλλά από που αγοράζουμε?Κουτίσιες-Δισκίσιες-Μητρικίσιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 απο μαγαζια με χρωματα-σιδιρικα? μπορει να βρεις ροτα εκει. εγω παντως ποτε δεν αγοραζω βιδες.οτι καταστρεφω, κραταω οτι μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει. μαζι και τις βιδες. οταν χαλατε κατι η χαλασε απο μονο του, μην το πετατε διαλυστε το και παρτε οτι χρησιμο βρηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Ξέρω ότι είναι λάσκα και μας φεύγουν αλλά από που αγοράζουμε?Κουτίσιες-Δισκίσιες-Μητρικίσιες αν θες πηγενε σε ενα πλαισιο με σερβης και ζητα ενα σακουλακι με βηδες.δεν θα πληροσεις μια και θα εχεις αρκετες βιδες......Αρχική απάντηση από MaGiCMaN απο μαγαζια με χρωματα-σιδιρικα? μπορει να βρεις ροτα εκει. εγω παντως ποτε δεν αγοραζω βιδες.οτι καταστρεφω, κραταω οτι μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει. μαζι και τις βιδες. οταν χαλατε κατι η χαλασε απο μονο του, μην το πετατε διαλυστε το και παρτε οτι χρησιμο βρηκε. αυτο πιστευω οτι το κανουμε πολοι εδομεσα ακομα και σε καμενες μιτρικες μοσφετ πικνοτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Συγκεκριμένα τέτοιες λίγο δύσκολο να βρεις, εκτώς αν έχει το Πλαίσιο όπως λέει και ο Alex. Εγώ προσωπικά είχα βρει κάτι ωραίες βιδούλες στα ναυτηλιακά (συγκεκριμένα στον Captain Hook, νομίζω υπάρχει και Αθήνα) και έκαναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Συγκεκριμένα τέτοιες λίγο δύσκολο να βρεις, εκτώς αν έχει το Πλαίσιο όπως λέει και ο Alex. Εγώ προσωπικά είχα βρει κάτι ωραίες βιδούλες στα ναυτηλιακά (συγκεκριμένα στον Captain Hook, νομίζω υπάρχει και Αθήνα) και έκαναν... ρε μην το ψαχνετε πλαισιο τσαμπα πραμα λεμε τι αλλο θελετε να τις πληροσετε και απο πανο(μην πιανεστε κοροιδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 To λέω επειδή μπορεί εσύ συμπτωματικά να έπεσες σε καλό τύπο. Αν ο totally wired πάει σε ένα τσιφούτη ή δεν έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis To λέω επειδή μπορεί εσύ συμπτωματικά να έπεσες σε καλό τύπο. Αν ο totally wired πάει σε ένα τσιφούτη ή δεν έχει; μπα.......... οσες φορες πηγα ποτε δεν ακουσα οχι. δεν ξερω τι να πω, εχω οραια φατσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Εγώ κάνω κάτι καλύτερο....Όποιος φίλος μου φέρνει το pc για να του το φτιάξω....του βάζω τις μισές βίδες μετά!Ξέρετε τι βίδα έχω μαζέψει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Εγώ κάνω κάτι καλύτερο.... Όποιος φίλος μου φέρνει το pc για να του το φτιάξω....του βάζω τις μισές βίδες μετά! Ξέρετε τι βίδα έχω μαζέψει!!! η μεθοδος του αλβανου κλεβουμε 2 βιδες μια καρτα γραφικων κτλ κτλ και φτιαχνουμε ενα new pc. lololololololol:D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 17, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Εγώ κάνω κάτι καλύτερο....Όποιος φίλος μου φέρνει το pc για να του το φτιάξω....του βάζω τις μισές βίδες μετά!Ξέρετε τι βίδα έχω μαζέψει!!! Εμένα όποιος μου το φέρνει έχει ήδη τις μισές βίδες... Και βάζω και από την βιδοκαβάντζα μου για την αναβάθμιση κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 ρααααα μήπως έχουμε τους ίδιους φίλους? xaxaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Καλό αυτό με το Πλαίσιο... Εμένα κάποτε αρνήθηκαν να μου δώσουν ένα frame για drive 3,5", επειδή δεν είχα αγοράσει το drive απ' αυτούς!!! Πώς αλλάζουν οι καιροί...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Εμένα όποιος μου το φέρνει έχει ήδη τις μισές βίδες... Και βάζω και από την βιδοκαβάντζα μου για την αναβάθμιση κτλ... μαλλον ειναι τα pc του darkCount και στα φερνουνε εσενα γιατι δεν κανει καλη δουλια...........λολιτες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount ρααααα μήπως έχουμε τους ίδιους φίλους? xaxaxaxaxa με προλαβες :jump: δεν ειναι σοστο αυτο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 17, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 13:07] Εμένα όποιος μου το φέρνει έχει ήδη τις μισές βίδες... Και βάζω και από την βιδοκαβάντζα μου για την αναβάθμιση κτλ... μαλλον κι εγω αυτης της αποψης ειμαι.... παντως στην προσφατη αναζητηση μου για βιδες για το mpc-01 σε ολα τα μαγαζια (Plaisio, Φανος, Hac κτλ...) που απευθυνθηκα ολοι ηταν εξυπηρετικοτατοι και σου εδιναν το δισκακι τους να αυτοεξυπηρετηθεις (αλλο βεβαια το οτι εγω εψαχνα κανα μισαωρο στο καθε μαγαζι επειδη ηθελα ολοιδιες βιδες ) παντως πουλουσαν και κιτακια με ολους τους τυπους υπολογιστοβιδων με γυρω στα 8-10 αν θυμαμαι καλα στο Ακτινιο και Ρ.Κατουμα... (αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει σε καμια περιπτωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης μαλλον κι εγω αυτης της αποψης ειμαι.... παντως στην προσφατη αναζητηση μου για βιδες για το mpc-01 σε ολα τα μαγαζια (Plaisio, Φανος, Hac κτλ...) που απευθυνθηκα ολοι ηταν εξυπηρετικοτατοι και σου εδιναν το δισκακι τους να αυτοεξυπηρετηθεις (αλλο βεβαια το οτι εγω εψαχνα κανα μισαωρο στο καθε μαγαζι επειδη ηθελα ολοιδιες βιδες ) παντως πουλουσαν και κιτακια με ολους τους τυπους υπολογιστοβιδων με γυρω στα 8-10 αν θυμαμαι καλα στο Ακτινιο και Ρ.Κατουμα... (αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει σε καμια περιπτωση) με την καμια δεν αξιζει ρε συ αφου υπαρχει το πλαισιο με τσαμπα πραμα λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Ιούνιος 17, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Καλά, όποιος είναι Πάτρα και θέλει βίδες να μου πει. Όχι για καβάντζα όμως.Να τις χρειάζεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 17, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Εμένα όποιος μου το φέρνει έχει ήδη τις μισές βίδες... Και βάζω και από την βιδοκαβάντζα μου για την αναβάθμιση κτλ... Μια απ'τα ίδια κι εγώ και τώρα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω βίδες... Εγώ μάλιστα τις έχω και χωρισμένες ανά τύπο, πάσο, μήκος και τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 17, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 πηγαινε στο πλαισιο...παιχτο νευριασμενος...και πες τους πως αγορασες ενα κουτι chieftec και δεν ειχε μεσα το κουτακι με τις βιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.