dohc161416003179 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 έχω το avast 4.6 δοκιμαστικά και ξαφνικά μου βγήκε ένα μήνυμα σε ολόκληρη τη σελίδα ότι έχω προσβληθεί από trojan kαι μου έβγαζε οδηγίες για το τι θα κάνω για να απαλλαγώ από αυτό. Τελικά, το μήνυμα δεν ήταν από το avast, καθότι αυτό είναι antivirus, αλλά από κάτι άλλο που είχε ήδη εγκατασταθεί μέσα στους φακέλους. με τα πολλά κατάφερα και το έσβυσα, μάλλον, μέσω safe mode, αλλά το θέμα είναι ότι το desktop δεν εμφανίζει πια την κλασσική εικόνα των win, αλλά την προειδοποίηση για το trojan...Όταν κάνω δεξί κλικ πάνω στην επιφάνεια εργασίας πια είναι σαν να κάνω σε εικόνα...με άλλα λόγια δεν μπορώ να αλλάξω το φόντο, ούτε π.χ. να δω ανάλυση οθόνης και όλα τα σχετικά. Τι να κάνω;
sotiris Ιούνιος 16, 2005 #2 Ιούνιος 16, 2005 έχεις κολλήσει κάποιον ιό, που σου το αλλάζει το desktop. δε θυμάμαι το όνομά του, πάντως υπάρχει μια διαδικασία μέσω registry κλπ που τελικά βγαίνει. βάλε το avg και το adaware και ξαναπροσπάθησε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.