Cool Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 Παιδιά, το Need For Speed 2 τα έπαιξε!!! Μπαίνω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου και κάνει μόνο το όπισθεν και στρίβει κιόλας!!! Εγώ δεν πατάω τίποτα! Δοκίμασα μήπως φταίει το πληκτρολόγιο, αλλά τίποτα. Τι συμβαίνει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Μήπως έχεις συνδεμένο κάνα gamepad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 μήπως έχεις dfi/tagan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Cool Παιδιά, το Need For Speed 2 τα έπαιξε!!! Μπαίνω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου και κάνει μόνο το όπισθεν και στρίβει κιόλας!!! Εγώ δεν πατάω τίποτα! Δοκίμασα μήπως φταίει το πληκτρολόγιο, αλλά τίποτα. Τι συμβαίνει?? Ειναι κοπια ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 για ελενξε τα κουμπια μεσα απο το παιχνιδι και βαλτα στις αρχικες ρυθμισεις. πατα το ετσι και εμενα μου ειχε κανει κατι τρελα αλλα μετα σταματησε ετσι οπως σου ειπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Συνήθως τα gamepads προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές... Μιλάω ειδικά για το NFSU2 που το έχω δει να συμβαίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Ιούνιος 17, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Rayden και Frost έχετε δίκιο. Έχω ένα joystick, το έβγαλα και όλα μια χαρά τώρα. Δεν γίνεται να έχω και το joystick σνδεδεμένο όμως χώρις να μου κάνει κόλπα το NFS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Ίσως είναι θέμα drivers... Δοκίμασε να δεις αν υπάρχουν τίποτα πιο καινούργιοι. (φαντάζομαι είναι USB χειριστήριο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Ιούνιος 17, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Δεν είναι USB. Στη θύρα MIDI μπαίνει.(Είναι λίγο παλιό) Drivers δεν υπάρχουν έχω ψάξει. Ακόμα και η δισκέτα που είχε μέσα, έχει ένα πρόγραμμα για να προγραμματίζεις το Joystick. Τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Έχει γίνει σωστό calibration στο joystick απ' το αντίστοιχο menu στο control panel/game controllers?Αφού μπαίνει στη game port, όντως δε χρειάζονται drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Ιούνιος 17, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Ναι, μια χαρά έχει γίνει το calibration. Και στο Flight Simulator δεν είχα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Πολλα παιχνίδια σκαλώνουν με το calibration των windows.. ενα απο αυτα ειναι και το nfs2u ... είχα το ίδιο σκάλωμα με ενα τιμονάκι της Microsoft και τελικα το λυθηκε αφού έκανα Uninstall το τιμονακι και εκανα μερικα ρι-μπούτια... άλλες φορές πάλι δεν λύνεται με τίποτα γιατι το παιχνιδι αποφασίζει να προσπεράσει το calibration (ή διαβάζει ορισμένα πράγματα μόνο) και μπαίνεις στο παιχνίδι και είναι "κολημένο" αριστερα η δεξια η τελος πάντων προς τα μια κατευθυνση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Ιούνιος 19, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Πακετάκι έφαγα μάλλον! Τεσπα, δε με πειράζει και πολύ γιατί το τερμάτισα χθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.