Jump to content

BRAZIL vs GREECE

morius

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από geolast

P.S. Αφιερώνω στο Νικοπολίδη το άγαλμα για το φάουλ του Ζουνίνιο. Όχι ότι μπορούσε να το πιάσει άλλα ας κάνει μια προσπάθεια βρε παιδί μου...

η φατσα που ειχε ακριβως μετα απο το 1ο ηταν ολα τα λεφτα..πεθανα στο γελιο

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Πιστευω η απουσια του δελλα-καψη + το οτι ειμαστε πρωταθλητες ευρωπης επαιξαν ρολο στην ητταν. Μεγαλο ρολο επαιξε σαφως και η σημερινη πολυ καλη εμφανιση της βραζιλιας. Αν ειχαμε τη σιγουρη αμυνα μας + αν δεν ειχαμε το αγχος του να υπερασπιστουμε ενα τιτλο νομιζω θα πηγαιναμε καλυτερα.

Τεσπα θα τους ξαναβρουμε στον τελικο αλλωστε!!

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 04:19]

Πιστευω η απουσια του δελλα-καψη + το οτι ειμαστε πρωταθλητες ευρωπης επαιξαν ρολο στην ητταν. Μεγαλο ρολο επαιξε σαφως και η σημερινη πολυ καλη εμφανιση της βραζιλιας. Αν ειχαμε τη σιγουρη αμυνα μας + αν δεν ειχαμε το αγχος του να υπερασπιστουμε ενα τιτλο νομιζω θα πηγαιναμε καλυτερα.

Τεσπα θα τους ξαναβρουμε στον τελικο αλλωστε!!

Έτσι έτσι...!Πέρυσι στο EURO παίζαμε για την πλάκα μας και το πήραμε,φέτος για την υπεράσπιση του τίτλου πρέπει να δείξουν κάτι καλό,γι'αυτό εχθές δεν.....!

Το καλό θα είναι να παίξουμε πάλι στο τελικό του MUNDIAL του χρόνου,όπως έγινε και με την Πορτογαλία :D

παιδιά... χαβαλέ μας είχαν τα παληκάρια. πάντως εμείς παίξαμε την στάνταρ μπάλα μας, αυτοί απλά δεν παίζονται.

ταπεινή μου γνώμη ότι ειδικά το πρώτο δεν ειναι από αυτά που λες "δεν πιάνονται", είναι από αυτά που λες "δεν μπαίνουν". άντε, ψυχραιμία τώρα και ανασύνταξη να ξεσπάσουμε στα γιαπωνεζάκια.

παιδια μην υποτιματε το μεξικο αν φερουμε Χ παλι καλα να λεμε τωρα για τα σχιστοματικα το παλευουμε και για νικη........

αν χασουμε απο το μεξικο δε ξαναπινω τεκιλα :TD:

Πωπω τι ξεφτιλα αγωνας ηταν αυτος

Μετα το 2ο γκολ απο την Βραζιλια εγω παντως αλλαξα καναλι

Τι να κατσω να δω αφου οι Βραζιλιανοι μας παιζανε "κανονικοτατα"

greece(με μικρα) - BRAZIL(με κεφαλαια)

Χασαμε και απο τους Ουκρανους μεσα στο γηπεδο μας :getlost:

Και οι Τουρκοι μπηκαν 2οι :mad:

Καλα τα παμε :rolleyes:

Παντως ως τωρα τα πραγματα ειναι χαλια και αμα συνεχισει ετσι το πραγμα θα σταματησω να παρακολουθω τους αγωνες την Εθνικη μας

Ετσι και αλλιως δεν ειμαι και μεγαλος λατρης τους ποδοσφαιρου αλλα νομιζα οτι η συγκεκριμενη Εθνικη ομαδα θα εκανε κατι το ξεχωριστο και οχι μονο περσι...

Ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα και να μας γυρισει και λιγο η τυχη

γιατι αμα ειναι να βλεπω τα ιδια ΧΑΛΙΑ με "παλιοτερες εποχες" προτιμω να μην παρακολουθω

κάτσε ρε αδερφέ, ψυχραιμία... δεν είναι και έτσι τα πράγματα.

μιά χαρά μπάλα παίξαμε χτες, αλλά τα παληκάρια είναι άλλη κλάση!

εγώ την ομάδα την βλέπω και τη χαίρομαι. και με την ουκρανία παίξαμε καλά παρ' ότι χάσαμε. τους είχαμε μονότερμα σε όλο το παιχνίδι και βάλανε γκολ σε μία από τις 2-3 ευκαιρίες που είχανε. τα χάλια που τα είδες? η μόνη μου ένσταση είναι η επιμονή στο χαριστέα που είναι εκτός φόρμας.

Μας έχει φάει η γκαντεμιά ρε γμτ,δεν μπαίνει γκολ,μας έχουν κάνει μάγεια:p :p

Πάντως δεν θα σταματήσω να λέω ότι αν είχαμε πλήρες την ομάδα,χωρίς απουσίες,θα ήταν καλύτερα τα πράματα:D

Υ.Γ. Αυτή η Εθνική είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ....Ομαδικό παιχνίδι,συνεργασία και έπαιζαν για την πλάκα τους ενώ τώρα για να υπερασπιστούν......το EURO;)

παντος ειναι τρελα να εχουμε απετησεις να κερδισοθμε κ την βραζηλια απο την μια μερα στην αλλη. οι ανθρωποι γενιουντε με μια μπαλα. κ οχι με τσιγαρο ποτο μπουζουκια οπως εμεις. μια χαρα τα πηγαμε γνωμη μου

Ολα καλα ηταν, κριμα που φαγαμε το γκολ στο τελος του ημιχρονου γιατι αν δεν ειχε μπει το δευτερο ημιχρονο μπορει να ηταν λιγο διαφορετικο...μπορει...

Οσο για τις απουσιες μην ξεχνατε οτι και η βραζιλια επαιζε χωρις ροναλντο και ρομπερτο καρλος. Αν επαιζαν και αυτοι μποροι το 3-0 να ηταν απο το πρωτο ημιχρονο.

Οτι και να εγινε καλη προσπαθεια εκαναν και εχουμε και αλλους αγωνες να δουμε τι θα γινει και εκει.

Αρχική απάντηση από morius

Μας έχει φάει η γκαντεμιά ρε γμτ,δεν μπαίνει γκολ,μας έχουν κάνει μάγεια:p :p

Πάντως δεν θα σταματήσω να λέω ότι αν είχαμε πλήρες την ομάδα,χωρίς απουσίες,θα ήταν καλύτερα τα πράματα:D

Υ.Γ. Αυτή η Εθνική είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ....Ομαδικό παιχνίδι,συνεργασία και έπαιζαν για την πλάκα τους ενώ τώρα για να υπερασπιστούν......το EURO;)

Ειμαστε οι μονη ομαδα που παιζουμε χωρις αριστεροποδαρο στην αριστερη μας πλευρα.

Με αριστερο μπακ Γιαννακοπουλο ρε Οττο?????

Και δεν θελω να μας λυπουνται οι Βραζιλιανοι και να μας βαζουν μονο 3 γκολακια.

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 13:29]

Ολα καλα ηταν, κριμα που φαγαμε το γκολ στο τελος του ημιχρονου γιατι αν δεν ειχε μπει το δευτερο ημιχρονο μπορει να ηταν λιγο διαφορετικο...μπορει...

Οσο για τις απουσιες μην ξεχνατε οτι και η βραζιλια επαιζε χωρις ροναλντο και ρομπερτο καρλος. Αν επαιζαν και αυτοι μποροι το 3-0 να ηταν απο το πρωτο ημιχρονο.

Οτι και να εγινε καλη προσπαθεια εκαναν και εχουμε και αλλους αγωνες να δουμε τι θα γινει και εκει.

Καλά αν ήταν και αυτοί άστο:whistling :whistling :whistling

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 12:01]

Πωπω τι ξεφτιλα αγωνας ηταν αυτος

Μετα το 2ο γκολ απο την Βραζιλια εγω παντως αλλαξα καναλι

Τι να κατσω να δω αφου οι Βραζιλιανοι μας παιζανε "κανονικοτατα"

greece(με μικρα) - BRAZIL(με κεφαλαια)

Χασαμε και απο τους Ουκρανους μεσα στο γηπεδο μας :getlost:

Και οι Τουρκοι μπηκαν 2οι :mad:

Καλα τα παμε :rolleyes:

Παντως ως τωρα τα πραγματα ειναι χαλια και αμα συνεχισει ετσι το πραγμα θα σταματησω να παρακολουθω τους αγωνες την Εθνικη μας

Ετσι και αλλιως δεν ειμαι και μεγαλος λατρης τους ποδοσφαιρου αλλα νομιζα οτι η συγκεκριμενη Εθνικη ομαδα θα εκανε κατι το ξεχωριστο και οχι μονο περσι...

Ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα και να μας γυρισει και λιγο η τυχη

γιατι αμα ειναι να βλεπω τα ιδια ΧΑΛΙΑ με "παλιοτερες εποχες" προτιμω να μην παρακολουθω

Mαλλον δε πρεπει να παρακολου8εις πολυ καιρο ποδοσφαιρο ε?

Αν εχεις αυτην την αποψη που εξεφρασες τοτε κακως που καθησες να δεις το βραζιλια-ελλαδα, ανεπιφυλακτα σου προτεινω την επομενη φορα που 8α εχει αγωνα της ελλαδας να μη μπεις καν στο κοπο να ανοιξεις τη tv...

Nα σου θυμισω την τελευταια καταταξη στο μουντιαλ της ασιας.... Bραζιλια, κυπελλουχος, Ελλαδα, δεν περασε καν...

Τι περιμενες να δεις απο το χ8εσινο αγωνα δηλαδη...?

11 παιχτες στην αμυνα να προσπαθουν να απωθησουν τους βραζιλιανους, 'η 11 παιχτες που παιζουν οσο πιο ελευθερα μπορουν προκειμενου να μην καταστρεψουν ολο το παιχνιδι (οπως συνηθως κανει η εθνικη), και να το ευχαριστηθουν οσο μπορουν εκεινοι, και ολη η υπολοιπη ελλαδα και ας φανε και 3 γκολ?

Φανταζομαι το 2ο...

Απλως συνηδητοποιησε οτι το κασε του Ροναλντινιο 'η του εμερσουν 'η του Ροκι J. ειναι οσο κοστιζει ολοκληρο το ελληνικο πρωταθλημα...

ελεος δηλαδη αν περιμεναμε κατι παραπανω πλην μιας αξιοπρεπεστατης ηττας.

Kαι για να μην ειμαι μονοπλευρος, ναι, στους αγωνες με τουρκια - ουκρανια μπορουσαμε να τα ειχαμε παει πολυ καλυτερα... αλλα ας οψεται το σκεπτικο μας "να κραταμε παντα το 0 πισω...." το οποιο ναι μεν μας βγηκε στα γηπεδα τις πορτογαλλιας, αλλα πλεον ειμαστε εντελως προβλεψιμοι για τον αντιπαλο... και στην τελικη κανεις δε νικησε με το 0 πισω στην αμυνα....

Επλιζω με τα μπουριτος και τους σαμουραϊ να τα παμε καλυτερα...

Αρχική απάντηση από dpresv

ταπεινή μου γνώμη ότι ειδικά το πρώτο δεν ειναι από αυτά που λες "δεν πιάνονται", είναι από αυτά που λες "δεν μπαίνουν".

μαλλον το πιο σωστο ειναι το ''δεν μπαινουν απο οποιονδηποτε...'' ο ιδιος παικτης εβαλε 3-4 γκολ ακριβως με τον ιδιο τροπο ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.