Jump to content

BRAZIL vs GREECE

morius

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:51]

μια βολτα με το αμαξι του πατερα σου:smoke:

μακάρι να ήτανε.........πολυ απλά , το στοιχημα ειναι : μονο 100 ευρώ:(

Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 23:44]

αντε ,το κερδισα το στοιχημα!!!μαντεψτε τι ειναι

Nέο pc?????

ΟΚ καλό παιχνίδι ήταν,αν και οι Βραζιλία δεν έδειχνε πολλά ως σύνολο μόνο τις στιγμές των γκολ γινόταν χαμός,εγώ δεν είμαι ευχαριστιμένος,με 3-1 θα ήμουν οκ,μην τα θέλουμε και όλα δικά μας;)

Αρχική απάντηση από xylokastro [Χθες, στις 23:56]

μακάρι να ήτανε.........πολυ απλά , το στοιχημα ειναι : μονο 100 ευρώ:(

και ο πατέρας σου τι σκορ έλεγε ......έτσι για την ιστορία????

Αρχική απάντηση από amartolos

μαλλον τυχερο αφου εμεινε στο 3..

Ti λες βρε?Αφου τους ειχαμε καθαρά!3 αντεπιθεσεις κανανε και τα βαλανε.

Κριμα γιατι σταθηκαμε καλα στον αγωνιστικο χωρο οπως ελεγαν και οι δημοσιογραφοι της περιγραφης... :)

Καλά το αποτέλεσμα δε θα το σχολιάσω. Το περίμενα. Αλλά για το Βερνίκο δε μπορώ να μην πω. Έλεος. Έλεος. Έλεος. Και Ω πω πω πω πω πω τι σουτ ήταν αυτό. Και ’μαααααααααααν. Και όοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυ. Μιλάμε να πετάγεσαι από την καρέκλα κάθε τόσο χωρίς λόγο. Βέβαια είναι καλύτερος από τον κορυφαίο Παπαδημητίου του ’λφα. Ξέρω ξέρω... Off topic.

P.S. Αφιερώνω στο Νικοπολίδη το άγαλμα για το φάουλ του Ζουνίνιο. Όχι ότι μπορούσε να το πιάσει άλλα ας κάνει μια προσπάθεια βρε παιδί μου...

Παιδιά μη στενοχωριέστε, τα γκόλ των Βραζιλιάνων δεν ήρθαν απο λάθη δικά μας, ή καμιά οργανωμένη ομαδική προσπάθεια. Πολύ απλά κάποιοι παίχτες έδειξαν τη κλαση τους, και αυτό το πράγμα έκανε τη διαφορά. Καμιά φορά ούτε τα καλύτερα συστήματα ούτε καλύτερες άμυνες δεν είναι αρκετές να σταματήσουν κάποιους παίχτες

Το πρώτο και το τρίτο ναι αλλά, στο δεύτερο η άμυνα θύμισε προ Ρεχάγγελ εποχές.

Απλά να ξαναβρουν το κέφι τους τα παιδιά για τα προκριματικά και αυτό εδώ το κύπελο δεν λέει τίποτα ( εκτός και αν το πάρουμε - τότε αλλάζει το πράμα.... Ομόνοια πάλι!!!! )

’στα να πάνε , μαμήθηκε το βράδυ

Η πίτσα ποτέ δεν έφτασε , τα τρία μας πήραμε στο παιχνίδι , είχαμε και την μοίρλα του μικρού αδερφού που έχασε το στοίχημα , οι τράπεζες ανακοίνωσαν νέα απεργία (οπότε no funds για tech ψώνια ) .....

Προβλέπεται ένα ονειρικό τριήμερο

Τουλάχιστον να πάμε καλά απέναντι στον γιαπωνέζο ρε αδερφέ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.