Jump to content

Μεταβαση απο 754 σε 939

magicman

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def

αφηστε το παληκαρι δωστε του θαρρος να ξεζουμισει καμια DFI:P :p :P

Εσύ δεν άλλαξες 3-4 DFI? Πως προτείνεις τώρα σε άλλον να πάρει DFI?:confused:

Αρχική απάντηση από Athens2004

H μετά απο κανα 2 βδομάδες και μετα απο 156,3 dfi που θα έχουν καεί να μας κράζει που του την προτείναμε

Σε αυτή την περίπτωση εμείς θα κράζουμε που του λέγαμε να μην πάρει:whistling

Αρχική απάντηση από def

αφηστε το παληκαρι δωστε του θαρρος να ξεζουμισει καμια DFI:P :p :P

Αρχική απάντηση από FrOsT

Σατανικο μυαλο ειναι ρε :devil:

Παντως για τα tccd τσιπακια πρεπει να πηγενουν καλα στις dfi...Ο φιλος kender εχει κατι PQI με Tccd τσιπακια και δεν εχει κανενα προβλημα..

• 3 weeks later...

λοιπον.

Οποια μητρικη 939 και να παρεις αν εισαι καλοσ στο OC θα παρεις τα μεγιστα απο τον επεξεργαστη σου. Εχουν περασει 4 διαφορετικες μαρκες μητρικων απο τα χερια μου. 2 NF4 και 2 VIA K8T800pro . ASUS - ABIT - DFI

Ακομα και με το VIA που ολοι το κραζουν εδω μεσα λες και ειναι εργαλειο του σατανα :devil: επιασα τρελλα oc και ρεκορ στο SuperPi. ο 3500+ απο 2200 στα 3200 24/7 ? με Via? γιαυτο σου λεω, οτι θελεις παρε, καμι αμητρικη 939 δεν προκειτε να σε "κρατησει" πισω στο OC . Οσα μικρα bug ειχαν στην αρχη καποιες μητρικεσ 939 καλυφθηκαν τωρα που ορημασαν με bios updates. Και με την "μυθικη" ποια DFI δεν ειδα διαφορεσ στο OC μου. τον CPU τον ειχα ηδη ξεπατωσει και με τις αλλες 3 . Το μονο πλεονεκτημα ειναι τα παραπανω Volt στις RAM τα οποια ομως δεν ξερω αν θα τα δωσεις στο φιναλε γιατι δεν τα πανε καλα ολες οι μνημες με παραπανω ρευμα. Επισης με το θεμα που δημιουργηθηκε τωρα τελευταια ακομα και η ιδια η DFI εκανε δηλωση να μην βαζεις το jumper στην ρυθμηση για πανω απο 3.2 Vdimm γιατι υπαρχει περιπτωση να καει μητρικη CPU κτλ... :...:

Να ! κατι τετοια ακουν οι γειτονησες μας και μας κανουν μυνησεις για καμενες φριτεζες και θερμοσυφονες απο DFI.. :hehe:

Alienhack επειδή τα ισοπέδωσες όλα και δεν έμεινε τίποτα, δε σου φταίει κανείς που έβγαλες τα ίδια score σε VIA και σε NF4, πόσο μάλλον σε DFI. Για ποιά "ρεκορ στο SuperPi" αναφέρεσαι γιατί δε σε βρίσκω στα top30;

• 3 weeks later...

Αντε ήρθε επιτέλους η ώρα και ωρίμασε η ιστορία με τα DFI και δικαιώθηκαν οσοι ήταν επιφυλακτικοί (μαζί κι εγώ), γι'αυτό λέω πάντα να είμαστε προσεκτικοί και ακριβείς όσο μπορούμε, να δοκιμάζουμε ξανά και ξανά και να συζητάμε τα αποτελέσματα, είτε θετικά είναι είτε αρνητικά η συζήτηση που θα γίνεται είναι πάντα ωφέλιμη.

Αρχική απάντηση από FrOsT

Σε αυτή την περίπτωση εμείς θα κράζουμε που του λέγαμε να μην πάρει:whistling

και τι σχεση εχει που αλλαξα 4 DFI, ειπαμε οτι εκεινη η παρτιδα ειχε προβλημα,γιατι και αλλος ειχε το ιδιο προβλημα μαζι μου,η mobo ειναι μια χαρα:flower:

Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 15:17]

δικαιώθηκαν οσοι ήταν επιφυλακτικοί

Δεν το καταλαβα... δηλαδη εσυ μετα απο αυτους τους 6-7 μηνες κυκλοφοριας της DFI NF4 νιωθεις "δικαιωμενος"?? Δεν ειναι δηλαδη η καλυτερη 939 μητρικη που κυκλοφορει?? Ειτε μιλαμε για default/ειτε για oc...

Ρε def... σορυ κιολας αλλα εγω θυμαμαι οτι δεν ειχες κανει σωστα την συνδεσμολογια των καλωδιων στην μητρικη...

Ειναι σιγουρο οτι υπηρχε προβλημα στην παρτιδα εκεινη??? Ρωταω γιατι ολοι πανω-κατω ιδια εποχη αγορασαμε dfi... Αν ειχε προβλημα η δικη σου (σαν παρτιδα) τοτε θα εχει και η δικη μου... Απο μια εισαγωγη πηραμε ολοι (την πρωτη...)

Αρχική απάντηση από SLN

Δεν το καταλαβα... δηλαδη εσυ μετα απο αυτους τους 6-7 μηνες κυκλοφοριας της DFI NF4 νιωθεις "δικαιωμενος"?? Δεν ειναι δηλαδη η καλυτερη 939 μητρικη που κυκλοφορει?? Ειτε μιλαμε για default/ειτε για oc...

Ρε def... σορυ κιολας αλλα εγω θυμαμαι οτι δεν ειχες κανει σωστα την συνδεσμολογια των καλωδιων στην μητρικη...

Ειναι σιγουρο οτι υπηρχε προβλημα στην παρτιδα εκεινη??? Ρωταω γιατι ολοι πανω-κατω ιδια εποχη αγορασαμε dfi... Αν ειχε προβλημα η δικη σου (σαν παρτιδα) τοτε θα εχει και η δικη μου... Απο μια εισαγωγη πηραμε ολοι (την πρωτη...)

οταν ειχα παει στην QWEST οι ιδιοι μου ειπαν οτι και αλλος ενας ειχε το ιδιο προβλημα

Οποια μητρικη 939 και να παρεις αν εισαι καλοσ στο OC θα παρεις τα μεγιστα απο τον επεξεργαστη σου. Εχουν περασει 4 διαφορετικες μαρκες μητρικων απο τα χερια μου. 2 NF4 και 2 VIA K8T800pro . ASUS - ABIT - DFI

Διαφωνω αν και more experience απο Ιντελ παρα απο ΑΜΔ.

Εδω σε διαφορετικα μοβο και ιδιο chipset υπαρχουν διαφορες. θα περιοριστεις απο locks, fsb , mem timings, Voltage range...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Παιδια Abit εχει χρησημοποιήσει κανείς?

ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΒΟ ΣΕ 939? :mad:

σε αυτο θα συμφωνησω πιστευω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες μοβο που κυκλοφορουν.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 15:35]

Παιδια Abit εχει χρησημοποιήσει κανείς?

ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΒΟ ΣΕ 939? :mad:

Αν αναφερεσαι σε μενα...Ρωτησα... δεν "ειπα με σιγουρια"! Αλλα και παλι ΧΩΡΙΣ να εχω χρησιμοποιησει καποια αλλη μητρικη δεν ειδα κατι απο αυτα που ακουγονται που να δειχνει οτι μια μητρικη ειναι τοσο ξεκαθαρα καλυτερη απο την dfi ωστε να μην αξιζει αυτον τον χαρακτηρισμο... Αν εχουν ιδιες επιδοσεις/επιλογες δεν θεωρω οτι.... προσβαλλει κανεναν ο χαρακτηρισμος που εδωσα (οσο μπορει να προσβαλλεται καποιος οταν του πεις οτι το hardware του δεν ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει).

Αν ειναι το προβλημα στην διατυπωση το αλλαζω... "Ενα απο τα καλυτερα mobo για 939"... το θεμα παραμενει το ιδιο και γιυτο σχολιασα. Πού ακριβως υπαρχει δικαιωση σε αυτους που ελεγαν "μην παιρνετε dfi, μπορει να βγουν πατατες".. Βγηκαν πατατες???

Αρχική απάντηση από def

οταν ειχα παει στην QWEST οι ιδιοι μου ειπαν οτι και αλλος ενας ειχε το ιδιο προβλημα

To ότι εσύ και ένας άλλος είχατε πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είχε πρόβλημα η παρτίδα...

Και η δικιά μου από την quest είναι αλλά παίζει μια χαρά τόσο καιρό...

Διαφορές από m/b σε m/b υπάρχουν... π.χ. μετά την dfi δεν γυρνάω ξανά σε gigabyte...

Abit ελπίζω σύντομα να μου δοθεί η ευκαιρία:whistling

Αρχική απάντηση από SLN

Αν αναφερεσαι σε μενα...Ρωτησα... δεν "ειπα με σιγουρια"! Αλλα και παλι ΧΩΡΙΣ να εχω χρησιμοποιησει καποια αλλη μητρικη δεν ειδα κατι απο αυτα που ακουγονται που να δειχνει οτι μια μητρικη ειναι τοσο ξεκαθαρα καλυτερη απο την dfi ωστε να μην αξιζει αυτον τον χαρακτηρισμο... Αν εχουν ιδιες επιδοσεις/επιλογες δεν θεωρω οτι.... προσβαλλει κανεναν ο χαρακτηρισμος που εδωσα (οσο μπορει να προσβαλλεται καποιος οταν του πεις οτι το hardware του δεν ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει).

Αν ειναι το προβλημα στην διατυπωση το αλλαζω... "Ενα απο τα καλυτερα mobo για 939"... το θεμα παραμενει το ιδιο και γιυτο σχολιασα. Πού ακριβως υπαρχει δικαιωση σε αυτους που ελεγαν "μην παιρνετε dfi, μπορει να βγουν πατατες".. Βγηκαν πατατες???

Από την στιγμή που ΔΕΝ την εχεις πιασει στα χερια σου δεν μπορεις να εισαι απολυτος....

Δεν με νοιάζει τι λεει ο καθένας.....Ο καθένας μπορεί να λέει το μακρι του και το κοντο του.....από την στιγμή που δεν έχεις προσωπική άποψη....

Τεσπα...και εγω ελπιζω να την πιάσω στα χέρια μου...

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από SLN [25-07-2005 15:52]

Βασικά ήταν λίγο επιθετικό το ύφος σου οπότε το εκλάβαμε σαν τετελεσμένο οτι θες να μας πείς οτι το DFI είναι το καλύτερο, εγώ είχα τις αμφιβολίες μου και οι αμφιβολίες μου έγιναν και βάσιμες.

Και για να ακριβολογούμε κιόλας οχι οτι το DFI θα ήταν μάπα και όλα τα λοιπά θα ήταν αστέρια, προς θεού, απλά άκουγα πολλά και κρατούσα μικρό καλάθι, τώρα δικαιώθηκα ως προς το καλάθι, απλά τα περισσότερα mobo 939 που βλέπω είναι εξ'ισου καλά, πάντως εγώ δεν το προτείνω σαν πρώτη επιλογή, αυτό σε ανάμνηση των πολεμικών εξάρσεων μερικών όταν μας πέρνανε τα αυτιά απο τις φωνές τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.