Jump to content

Μεταβαση απο 754 σε 939

magicman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 21:34]

Ακόμα δεν την πήρες και σκέφτεσαι για rma...

ε δεν μπορει θα πεσει και σε μενα μια ελλατωματικη.. τετοιος ατυχος που ειμαι! :rolleyes:

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Αν δεν βάλεις το switch στα 4volt και να έχεις επιλογή το 2.6

Αν δεν βάλεις καλοριφέρ αντί για φανάκι στο επίμαχο σημείο [πάνω δεξιά όπως κοιτάς μες στο κουτί δίπλα απο τις μνήμες] .

Αν δεν κάνεις ότι ναναι με το cmos reload .

Γενικά αν ΔΕΝ πειράζεις ότι ναναι χωρίς φοβο και χωρίς να ξέρεις τι είναι το καθενα επαναπαυόμενος στο rma .

Θα έχεις μία καλή συμβίωση με το dfi .

Ρε πάνε πάρε το Asus από πλαίσιο που έχει και άμεση αντικατάσταση...:p

ειμαι σε νετ καφε και εχει κουτια ασους μηπως να παρω το κουτι και να φυγω??:alien:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Μην ακους το frost ρε . . . Θέλει τα dfi και τα tagan για δικά του μόνο ο χαραμοφάης :hehe: .

Όχι και χαραμοφάης... μοναχοφάης ίσως...:p

ελατε παιδια σοβαρα τωρα. πειτε ρε για την dfi... να παρω? θα τον ξεζουμισω τον βενετσιανο!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ελατε παιδια σοβαρα τωρα. πειτε ρε για την dfi... να παρω? θα τον ξεζουμισω τον βενετσιανο!

Λοιπόν, η DFI ανταμίβει μόνο αν ασχοληθείς μαζί της και δεν μηλάω για mod και ιστορίες απλά θέλει πολύ περησότερο σεβασμό, προσοχή, και διάβασμα από άλλες m/b...

+αν δεν έχεις μνήμες που απαιτούν πολλά volt μην την πάρει πάνε σε asus η abit...

+αν έχεις hynix ή kingstone πάνε σε asus ή abit...

+μην νομίζεις ότι με νερό θα δεις και καμιά διαφορά με την dfi σε σχέση με τις άλλες... και αν δεις θα είναι μικρή...

Αν ακόμα θέλεις να πάρεις dfi τότε καλή τύχη... θα την χρειαστείς!

εχω ορεξη να κατσω να ασχοληθω... τωρα που τελειωσαν τα σχολεια ειμαι οκ. μνημες μαλλον καινουριες θα παρω. υδροψυξη εχω ηδη σε 754.

ενα 550 watt αυτη τη στιγμη. μαρκα ειναι POWER με κατι μαυρες γραμμες πανω και κατω. οι σαμσουγκ οι μνημες πανε καλα με τις DFI ? σας επρηξα ε???

Τα TCCD πάνε... για άλλες δεν έχω δοκιμάσει...

Αλλά όπως είπα αν δεν βάλεις μνήμες που πεινάνε δεν αξίζει και τόσο το DFI(τελευταία προσπάθεια!)

Το psu σου είναι ένα σαν χρυσό με ένα 12αρι από κάτω?

αυτο ειναι.. με 2 8αρια φανακια. ειναι φοτο ειναι απο το κινητο :D:p :p :p :p

post-1839-1416072011,4921_thumb.jpg

Λυπαμαι αλλα δεν εχεις τα "φοντα" για να αγορασεις DFI. Πηγαινε για Asus ή ABIT. over and out

Αν σου πω να πάρεις Tccd και "πολλά" θα πληρώσεις και δεν θα χρειαστείς τα volt της DFI...

Για τα χρησιμοποιήσεις τα volt της dfi και να έχεις σίγουρα καλά τσιπάκια δες τις Mushkin Redline XP4000 και OCZ PC4000 gold VX εκτός και αν μπορείς να διαλέξεις στικάκια twinnmos για να πετύχεις utt ή δες για premium... δες και στις αγγελίες μπας και πουλάει κανένας...

Αλλά σκέψου ότι θα δίνεις πάνω από 3.2 για κάθε μέρα...

Αρχική απάντηση από jax7480

Λυπαμαι αλλα δεν εχεις τα "φοντα" για να αγορασεις DFI. Πηγαινε για Asus ή ABIT. over and out

Ρε jax , μην το αποκαρδιωνεις το παλικαρι .... Την υπογραφη δεν την προσεξες..

" Εσο Ετοιμος '' λεμε...

MaGiCMaΝ αφου εχεις ψηθει για dfi , γιατι ψαχνεσε...????

Αντε να την παρεις και μην το ζαλιζεις πολυ το θεμα . Αλλωστε το φορουμ εδω ειναι , και θα σε βοηθησει αμα κολλησεις .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.