Jump to content

Μεταβαση απο 754 σε 939

magicman

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Ρε λεμε, παρε Asus να βρεις την υγεια σου. Μην κοιτας ολους τους αχρηστους με τις DFI. Δεν ειχαν λεφτα για ABIT και Asus γι'αυτο τις πηραν.

Επισης πριν αγορασεις οτιδηποτε, ριξε μια ματια σε reviews για τις συγκεκριμενες μητρικες και βγαλε τα συμπερασματα σου. Εδω ολο το φορουμ τα "παιρνει" απο την DFI, γι'αυτο την αγορασανε.

Δες πόσοι χρήστες είχαν-έχουν πρόβλημα την dfi τους... δες τα rma δες τι έχει ειπωθεί από την κυκλοφορία της μέχρι τώρα...

Χρειάζεσαι και άλλους λόγους για να μην την πάρεις?

Δες τις Asus και Abit

Δες και τα Intel 6XX ;)

ναι εχεις δικιο σε αυτα frost. η ασους ομως δεν πολυκυκλοφορει ομως... ετσι νομιζω.η ασους εχει τοσες δυνατοτητες οσες εχει η dfi σε o/c ? δεν μπορω να καταλαβω γμτ τοτε γιατι δεν παιρνουν ολοι ασους? θελουν να παιδευονται με dfi?

Δεν πολυκυκλοφορεί στο lab όπως και οι MSI και γενικά NF4 εκτός DFI...

Παίρνεις ASUS A8N-SLI με 137 όσο κάνει η DFI NF4 Ultra

Τώρα για το αν θέλουν να παιδεύονται δεν ξέρω αλλά θα σου πω ότι πολλοί το έχουν μετανιώσει που την πήραν...

η ασους εχει ασυμβατοτητα με μνημες ? η τιμη της ασους σε σχεση με την dfi ειναι πολυ φθηνα

Αρχική απάντηση από chroma

Γιατι δε σκέφτεσαι τη λύση Abit AS8 με P4 6x0?

Οντως. Ηθελα να το προτεινω κι εγω αλλα μιας και ανεφερε 939 ειπα να μην το πω. Παντως πιστευω μια AS8, με P4 6x0 ειναι αρκετα καλυτερη λυση απο τις προαναφερθεισες

δεν θελω ιντελ. οταν ακουω ιντελ κανουν σβουρες τα ματια μου παιδια! το e-shop εφερε βενετιανους παιδια. ο 3αρις εξαφανιστηκε!

Η δικιά μου η dfi όυτε 400+ ΗΤΤ δεν πιάνει , , , ενώ όλες οι άλλες μητρικές τα έχουν για πλάκα :hehe: / .

’σε που αν είσαι τύπος που το στέλνει για καφέ το mobo , , είναι επικινδυνο . . . 2 φορές μου κάηκε στο γκαζάκι το dfi . . .

Mιλάμε το mobo είναι totaly loser /. . . .

Αbit , Asus > Dfi και απο εμενα και 939- AMD παντα...!!!!!!!

[wisper mod-on] ( μην τους ακους αυτους που γραφουν με χρωματιστα γραμματα ,,,, αυτοι τα παιρνουν απο την intel ) [wisper mod-off ]

Εχω μια ASUS a8n sli deluxe και ο 3500 (winchester core) φτανει στα 2700 με την Zalman 7700 cu. Περιμένω το w/c για να δω μεχρι που μπορει να φτασει :) Μνημες εχω δοκιμασει μερικες samsung και twinmos χωρις να εχει κανενα προβλημα. Τωρα ειμαι με corsair XMS 3200c2 512ΜΒ παλι χωρις προβλημα

εγω λεω να μηνεις σε αυτο ποθ εχεις να το μαθεις να το σκισεις λιγο. και μετα πιο οριμος να παε σε ενα αλλο συστημα. το dfi μονο του o/c δεν κανει

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:54]

εγω λεω να μηνεις σε αυτο που εχεις να το μαθεις να το σκισεις λιγο. και μετα πιο οριμος να παε σε ενα αλλο συστημα. το dfi μονο του o/c δεν κανει

δεν το διακινδυνευω να κανω ο/c η μητρικη μου gigabyte k8vt800 pro δεν εχει pci/agp lock.

τι μνημες ειναι συμβατες με την asus? (ετσι οπως το βλεπω για asous παω) δειτε και αυτο http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDA5JnVybF9wYWdlPTE= :rolleyes::T:

υγ ποια η διαφορα α8ν σλι απο α8ν σλι deluxe ? εγω μονο τους 4 σατα παραπανω βρηκα στην deluxe. :)

παιδια μιλησαμε και απο κοντα με τον def και μου ειπε DFi με κλειστα ματια... μαλλον αυτην θα επιλεξω. cpu venice τον 3200+ ή τον 3500+ να παρω? περιπου στα ιδια επιπεδα δεν ειναι?

@def οταν θα ερθω να δω το πισι σου απο Δευτερα θα μου δειξεις οτι εχει η Dfi!!!

ναι το ξερω. δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα απο εκει που θα παρω το m/b ειναι γνωστος+ καταστημα της γειτονιας μου.. το λεω αν χρειαστει RMA.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ναι το ξερω. δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα απο εκει που θα παρω το m/b ειναι γνωστος+ καταστημα της γειτονιας μου.. το λεω αν χρειαστει RMA.

Τελικα DFI θα παρεις? ξανασκεψου το. Μετα αντε να βρεις να το πουλησεις για να αγορασεις Asus.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

Ακόμα δεν την πήρες και σκέφτεσαι για rma...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.