magicman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 Γειας σας. Αξιζει αναβαθμιση απο 754 σε 939 αυτη την περιοδο με σκοπο να ασχοληθω με το o/c και εγω? Πρωτα πρωτα αξιζει? η να κανω αργοτερα κατι τετοιο ? Με μια μικρη ερευνα κατεληξα σε DFI nf4 ut SLI-D ή Abit fatal1ty? ποια ειναι καλυτερη?(εμενα μου εχει κανει κλικ η DFi περισσοτερο) cpu Amd venice 3500+(αφου ανεβαινουν καλα) και vga καμια απλη 6600 δεν με ενδιαφερουν τοσο τα παιχνιδια αρα ειναι οκ. τωρα εχω μια μνημη samsung pc3200U CL3 512 mb. θα πρεπει να αλλαξω και μνημη ? ειναι συμβατη με αυτες τι μητρικες? ολες οι γνωμες ειναι δεκτες, αν εχετε και τιποτα αλλο να προτεινεται δεκτο και αυτο. υ.γ αν εχω ποσταρει σε λαθος κατηγορια,ας μεταφερθει το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Γιωργο το σιγουρο ειναι οτι αξιζει η μεταβηβαση οσο για τα υποσυστηματα που σκεφτεσαι τα βρισκω πολυ καλα απλως να δωσεις περισσοτερη βαση στο συστημα ψυξης που θα χρησημοποιησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Λευτερη ειμαι ηδη w/c custom κιολας. Βασικα η μητρικη ειναι που με απασχολει. οι περισσοτεροι εδω εχουν DFI. Αβιτ δεν εχουν παρα πολλοι, ετσι νομιζω. ειδα ενα review που ελεγε δεν δινει πανω απο 2.8 vdimm το ειχε στα μειον της μητρικης. θελω να κανω την καλυτερη επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 ABIT ξεφευγει πολυ στην τιμη ιδια με dfi-sli dr εγω θα επαιρνα ΑΒΙΤ αλλα δεν ξερω αν ηρθε ακομα Ελλαδα,τωρα τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα εχουν dfi οποτε σε αποριες θα μπορεις να μαθεις πολλα περισσοτερα απο την ΑΒΙΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 ναι εχεις δικιο σε αυτο και εγω ετσι καπως το σκεφτηκα. παιδια απαντηστε και αλλοι πειτε και για τις μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούνιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Μνημες θα πρεπει να αλλαξειςΔΦΙ με νο ναμε μνημες ουτε που θα ανοιξει...Θα σου αρχισειτις μουτζες Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 εισαι σιγουρος? DFIιτεεες! που ειστε ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaNDFIιτεεες! που ειστε ρε? αλλάζουν ασφάλειες, σφουγκαρίζουν πατάρια, χτίζουν τοίχους....τα γνωστά γενικά που συνεπάγονται την κατοχή μίας DFI.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 16, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 τοτε θα παρω και μνημες. ακουω τι μνημες ειναι συμβατες? πειτε τα παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 εχω 2χ512 pqi turbo pc3200 TCCD chips και πανω στην DFI παιζω 270 1:1 2.5-3-3-7 με 2.8βολτσυμβατες είσης ειναι και οι UTT BH-5/6...........αλλα αυτες θελουν ρευμα για να περασεις τα 235-240.οτι μνημες και να παρεις να ξερεις οτι θα χρειαστεις τουλαχιστον ενα 8αρι ανεμηστιρα να τις βαραει ακομα και σε χαμηλες στροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Εγω παντως θα ελεγα να κοιταξεις για Asus A8N-SLi, ή εστω την ABIT που λες. Οι DFI ειναι παντελως αχρηστες και ασυμβατες με τα παντα, απο αποψης μνημων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 19:21] Οι DFI ειναι παντελως αχρηστες και ασυμβατες με τα παντα, απο αποψης μνημων Τι λε ρε καννίβαλε ούνε; Αφού ο Solid snake το λέει ξεκάθαρα εδώ, εσύ τι πρόβλημα έχεις; Ή είδες πουθενά DFI να χαλάει;... :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Τι λε ρε καννίβαλε ούνε; Αφού ο Solid snake το λέει ξεκάθαρα εδώ, εσύ τι πρόβλημα έχεις; Ή είδες πουθενά DFI να χαλάει;... :alien: Μιας και εχω DFI και ξερω ενω εσυ δεν εχεις του λεω να την αποφυγει. Στην τελικη και ποιος εισαι εσυ που θα σε ακουσουμε? Αντε κανε support σε κανα Dell, και ασε τα Α64 για μας...δεν ειναι για μικρα παιδια αυτα τα παιχνιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 μακρια απο μνημες val.kingston υπαρχει ασυμβατοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 16, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αφου δεν εχουν καλη συμβατοτητα με μνημες οι DFI να παρω ασους? μου εχει κανει κλικ η DFi γμτ ισως επειδη οι περισσοτεροι εχουν Dfi εδω. Δηλαδη οι twinmos ΄΄ταιριαζουν΄΄ στις Dfi? ποιες αλλες μνημες ταιριαζουν στις dfi? η Asus A8N-SLi απο o/c παει καλα? λεω να παρω dfi,γιατι απο οτι βλεπω ειναι κορυφη για ο/c(θελω να τον ξεπατωσω τον βενετσιανο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Ενα αρκετα καλο overclocking θα το κανεις με την Asus. Απο εκει και περα ειναι ολα θεμα τυχης. Μπορει να μην ανεβαινει η CPU, οι μνημες, το chipset, μπορει να ειναι αναδρομος ο Ερμης, να εχουμε παλιρροια, να χιονισει στην Ινδια. Το χειροτερο βεβαια απ'ολα να παρει ο διπλανος σου DFI, οποτε καλυτερα παρε εσυ οποια σου αρεσει και μην το πεις πουθενα. Εγω ακομα τρεχω με τις μηνυσεις που μου εκανε η γειτονια για τους καμμενους θερμοσιφωνες και τις φριτεζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 16, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 χαχχαχα! αμα ειναι τοτε παω για Dfi και twinmos μνημες. Ομως δεν μου απαντησατε στο κυριο ερωτημα παιδια, αξιζει μια τετοια αναβαμιση? εννοω να μην την πατησω και μετα απο 10 μερες βγει κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN χαχχαχα! αμα ειναι τοτε παω για Dfi και twinmos μνημες. Ομως δεν μου απαντησατε στο κυριο ερωτημα παιδια, αξιζει μια τετοια αναβαμιση? εννοω να μην την πατησω και μετα απο 10 μερες βγει κατι αλλο. Αφου τα λεφτα ειναι δικα σου, εγω λεω να πας Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 16, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 δεν αξιζει δηλαδη? το λεω γιατι τωρα θα πιασω δουλεια σε ενα μαγαζι, θα μαζεψω λιγα λεφτα για να συμπληρωσω και να κανω την αναβαθμιση. να μην καθομαι και δουλευω, παρω τα πραγματα και βγει τιποτα αλλο και χτυπαω το κεφαλι μου. αληθεια η βενετσιανοι ποτε θα κυκλοφορησουν κανονικα? τωρα δεν εχει πολλα κομματια στην αγορα ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Πάνε σε 939 και αργότερα αν γουστάρει βάζεις dualcore...Tώρα ποιό Μ/Β... από καθαρά προσωπικά απωθημένα μην πάρεις DFI!Μνήμες προτιμώ τα twinmos από τα kingstone (ειδικά αν είναι UTT:whistling) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.