Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 Author #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Καλου κακου παρε κ ενα τσιγκινο σωβρακακι μαζι σου...πολυ αγριεμενους τους βλεπω εκει πανω τελευταια! ρε μην φοβασε για μενα θα με δουν με τα μπανταζ στο χερι και θα τους αρχισω στις φαπες να γινουν αντρες Αρχική απάντηση από totally_wiredΘέλω να με σερβιρει γκαρσόν με παπιγιον ασπρο πουκάμισο και υδρομενες μασχάλες και όχι γκόμενα με στρινγκ και λακάκια πάνω από τον πισινό. Αρχική απάντηση από totally_wired Δεν πρόκειται ποτέ να μου κάτσει... ρε ποτε μην λες ποτε γιατι καπου εκει εξω κυκλοφορει και ο SLN και ος γνοστον καθετε.......... λολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 17, 2005 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε μην φοβασε για μενα θα με δουν με τα μπανταζ στο χερι και θα τους αρχισω στις φαπες να γινουν αντρες Οκ,προτεινω να αρχισεις με Vagoura και Jax για ζεσταμα. Μιση μεριδα ο ενας ειναι τα παιδακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Οκ,προτεινω να αρχισεις με Vagoura και Jax για ζεσταμα. Μιση μεριδα ο ενας ειναι τα παιδακια... και για κυριο γυρο πιους αλλους θα περιλαβω???? ακουω παραγκελιες τι θελετε να κανο στον καθενα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 17, 2005 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr και για κυριο γυρο πιους αλλους θα περιλαβω????ακουω παραγκελιες τι θελετε να κανο στον καθενα........... E μετα εχει σειρα ο σφιχτης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 17, 2005 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 ......εχω λιωσειιιιιιιι................ αντε θα περασετε καλα ...θελουμε και φωτογραφιες εεεεε;;;!!! λολ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 Author #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 αν εχει κανεισ να δανισει καμια SD μνημουλα γιατι εγω την εχασα για να εχουμε στην καμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 17, 2005 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr αν εχει κανεισ να δανισει καμια SD μνημουλα γιατι εγω την εχασα για να εχουμε στην καμερα Καλά ρε... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥτότε η πιθανότητα να του την γυρίσεις πίσω από την θεσσαλονική είναι ΜΗΔΕΝΠες κάτι άλλο... Πες είχε το κουτί λίγο τζόγο και έβαλα την SD να κρατάει τα μπόσικαΠες έκανα σεξ και έβγαζα φώτο την γκόμενα και μετά τσαντίστικε που δεν έγραφε ωραία στον φακό και μου την έσπασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 Author #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Καλά ρε... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥτότε η πιθανότητα να του την γυρίσεις πίσω από την θεσσαλονική είναι ΜΗΔΕΝΠες κάτι άλλο... Πες είχε το κουτί λίγο τζόγο και έβαλα την SD να κρατάει τα μπόσικαΠες έκανα σεξ και έβγαζα φώτο την γκόμενα και μετά τσαντίστικε που δεν έγραφε ωραία στον φακό και μου την έσπασε. ρε μην τα λεσ παρα εξω γιατι κικλοφορουνε πολλα εδομεσα...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούνιος 17, 2005 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 δεν θα χεις πρόβλημα...οι θεσ/κεις είναι όλοι εξοπλισμένοι με ψηφιακές. Ρώτα τον SLN..δεν ήξερε που να κρυφτεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 Author #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr δεν θα χεις πρόβλημα...οι θεσ/κεις είναι όλοι εξοπλισμένοι με ψηφιακές. Ρώτα τον SLN..δεν ήξερε που να κρυφτεί οκ γουσταροοοο αντε σε λιγες ορες ερχομε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 17, 2005 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 με τι θα ερθεις αλεξη??? με υποβρυχιο ? :P :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 Author #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN με τι θα ερθεις αλεξη??? με υποβρυχιο ? :P :hehe: αεροπλανο ρε κακουργε σε 10 ωρες πεταω για να δω το θεσαλονικιο team................ οποιος θελει ασ με παρει τηλ στο 6945447168 η στο 6944703106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 17, 2005 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr αεροπλανο ρε κακουργε σε 10 ωρες πεταω για να δω το θεσαλονικιο team................οποιος θελει ασ με παρει τηλ στο 6945447168 η στο 6944703106 Καλή φάση τότε τα τζαμπέ νούμερα whats up που μοιράσαν στο καφέ σήμερα. Ξεκινάμε από τώρα, να είσαι έξω από την έκθεση στην κάτω είσοδο στις 1.30, μάζεψε το πεπόνι και το κίτρινο αδιαβροχο που θα βρεις στα σκουπίδια, φόρεσε τα (και το πεπόνι, δε με ενδιαφέρει) και θα λάβεις περαιτέρω οδηγίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 17, 2005 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Καλή φάση τότε τα τζαμπέ νούμερα whats up που μοιράσαν στο καφέ σήμερα. Ξεκινάμε από τώρα, να είσαι έξω από την έκθεση στην κάτω είσοδο στις 1.30, μάζεψε το πεπόνι και το κίτρινο αδιαβροχο που θα βρεις στα σκουπίδια, φόρεσε τα (και το πεπόνι, δε με ενδιαφέρει) και θα λάβεις περαιτέρω οδηγίες. Ξέρεις τι είναι η κάτω είσοδος ε....YMCAΘα χωρεύεις σαν τους Village People Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 17, 2005 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Μη δίνεις hints για τις επόμενες πίστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 19, 2005 Author #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 λοιπον ειμαι απανο και περιμενο τηλ για να κανονισουμε..................οπιοι ειναι καλεστε εδω 6945447168...αντε περιμενω Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 19, 2005 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 ρε ALEXX μαμοτο δεν εχω το αμαξι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.