YDinopoulos Ιούνιος 16, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr και που ειναι αυτο το team και δεν απανταει??? Tρωει μπουγατσες στου Γιωτη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 16, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman Φυσικά την πρώτη, πείραγμα είναι, αλλιώς δεν θα έβαζα και το smiley. Καμμία σχέση με τέτοιες νοοτροπίες. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 16, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Στον Θαναση στην Ομονοια για σουβλακια, αλλα ησουν τοσο πιτα, που ουτε το θυμασαι ! Στο μοναστηράκι είναι ρεεεεεεεεεεε ο θανάσης... Πάντος πρέπει νομίζω ότι μου φέρνει καούρες του θανάση και πρέπει να κάθομαι να μασάω την κάθε μπουκία 20 λεπτά για να το χωνεψω... Ομόνοια δεν έχει καλό σουβλάκι... Το καλύτερο εκεί κοντά είναι στην θεμιστοκλέους ανάμεσα στα παπουτσάδικα. Πάντος εάν κάποιος ετοιμάζεται για ταξίδι στις Ινδίες μπορεί να τρώει από τον κάβουρα θα πάθει ανοσία 1000%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 16, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Tρωει μπουγατσες στου Γιωτη..... δηλαδη εκει θα τους βρω ολους οταν παω???με ζαχαρες αχνες στα μουτρα θα ειναι και με τα λαπτοπιδια απο διπλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Ιούνιος 16, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 ea6gka ο γιώργος έκλεισε απέναντι απο τον Γιώτη.... οπως ανέβαινες την μπότσαρη δεξιά ειναι ο γιώτης και αριστερά ήτανε ο γιώργος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 παιδια GOZILA γυρο εχουμε και μεις στην θεσσαλονικη :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιούνιος 16, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Τι μου θυμισατε ρε παιδια. Στου Γιωτη ημουν μονιμος πελατης σε καθε εξοδο οταν ημουν φανταρος στην Σινδο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 16, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Τι μου θυμισατε ρε παιδια. Στου Γιωτη ημουν μονιμος πελατης σε καθε εξοδο οταν ημουν φανταρος στην Σινδο....... Ενώ τώρα στο Orgrimmar σε κάποιο κουτουκάκι ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 16, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 ΟΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΗΤΕ ΠΑΛΗ ON TOPIC PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZz(οπως ειχε πει και καπιος σοφος ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιούνιος 16, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Μπαααααα....Παλιοτερα τα πιναμε με τον Ugurz στο Booty Bay διπλα στο κυμα αλλα μετα απο την χθεσινη συναντηση του Ugurz με τον Vailer μαλλον βλεπω να τα κοβουμε στην προσπαθεια του Ugurz να χασει τα περιττα κιλα. Ειδε τον ΖΥΧ ετσι αδυνατουλη και τον πηρε απο κατω τον καημενο...:P:P.... Edit : Sry για το off topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 πως τα καταφερνεις ρε ALEXX να τους μπερδευεις ολους :happy2: :happy2: :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 16, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Mallon κανενας δεν θα ερθει.....μπου χαχαχα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 καταρχην με τι θα ερθεις;τι ωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 16, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 ρε παιδια δεν ρωταω που θα φαω και τι..........απλος ποιοθς θα δω πανο για κανα καφεδακι. αυτο ειναι ολοΑρχική απάντηση από Βασιλης Mallon κανενας δεν θα ερθει.....μπου χαχαχα..... με την κακια στο στομα μουργε ................ καλα..............Αρχική απάντηση από def καταρχην με τι θα ερθεις;τι ωρα; θα ερθω με αεροπλανο και ξεκιναω απο αθηνα και καλα στις 11 με ολυμπιακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 δεν σου υποσχομαι τιποτε αλλα αν τελειωσω νωρις την θεραπεια μουμπορει να ερθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 16, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Εγώ θα έρθω με μια σημαία του Ολυμπιακού και θα στη φορέσω. Μετά θα κάνεις πολλές γνωριμίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Εγώ θα έρθω με μια σημαία του Ολυμπιακού και θα στη φορέσω. Μετά θα κάνεις πολλές γνωριμίες. :whip: :hehe: :flag: :flag: :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 16, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από def δεν σου υποσχομαι τιποτε αλλα αν τελειωσω νωρις την θεραπεια μουμπορει να ερθω ρε δεν λεω να με παρετε απο το αεροδρομια αλλα να κανονισουμε για καφεδακι.Αρχική απάντηση από chroma Εγώ θα έρθω με μια σημαία του Ολυμπιακού και θα στη φορέσω. Μετά θα κάνεις πολλές γνωριμίες. thanks αλλα δεν θα παρο μου πεφτει πολυ βαρια αυτη η τιμη αλλα ειμαι πολυ αδυναμος να την κρατισω...........λολολλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 16, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Εγώ θα έρθω με μια σημαία του Ολυμπιακού και θα στη φορέσω. Μετά θα κάνεις πολλές γνωριμίες. Τον μπάμπη τον σουγία και τον πεταλούδα τον νίκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 16, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Τον μπάμπη τον σουγία και τον πεταλούδα τον νίκο :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.