Aias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2005 Λοιπον .Εκοψα το πλαινο του κουτιου μου αλλα επειδη εχει αφησει γρεζι,θελω να βαλω λαστιχο να μην φαινεται.Πηγα σε αλουμινα,πηγα σε τζαμα αλλα μου λενε οτι εχει αλλαξει το προτυπο και αυτο το <<διπλο>> λαστιχο δεν βγαινει πλεον.Ξερει κανεις που μπορω να βρω ,να το τελειωσω επιτελους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι και αν ναι πού, ωστόσο γιατί δεν βάζεις κάλυμμα καλωδίου; Εσύ λάστυχο τύπου "Η" δεν ψάχνεις; Πιο ωραίο πιστεύω θα είναι αυτό και πιο διακριτικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 τσιμούχα απο μαγαζί με τζάμια ατοκινήτου αυτοί μομώνουν με τέτοιο λάστιχο ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga τσιμούχα απο μαγαζί με τζάμια ατοκινήτου αυτοί μομώνουν με τέτοιο λάστιχο ακόμα οπως τα λες κια μερικα αο αυτα τα μαγαζια εχουν και σε διαφορα χροματα που λιταξα (μαυρο κοκκινο ασιμενιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 επειδη και εγω το ειχα κοψει το πλαινο και ειχε προεξοχες. εκει που ειχε προεξοχες το ετριψα με γυαλοχαρτο μεχρι να γινει λειο και για να μην φαινεται το κοψιμο το περασα με μαρκαδορο,τετοιο που βαφουν τα αμαξια οταν εχει γρατσουνιες. λαστιχο ουτε εγω ειχα βρει . αν θα βρεις πιστευω θα βρεις σε κανα τζαμαδικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιούνιος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 οποτε ψαχνω για τσιμουχα ή για καλυμμα καλωδιου.Το καλυμμα το βρισκω σε μαγαζι με ηλεκτρονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Aias οποτε ψαχνω για τσιμουχα ή για καλυμμα καλωδιου.Το καλυμμα το βρισκω σε μαγαζι με ηλεκτρονικα? για καλημα καλοδιου δεν λεει.......... και αυτο που λες ειναι το εξωτερικο περιβλιμα απο το καλοδιο ρευματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Ιούνιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Εγώ που είχα ψάξει είχα βρει μόνο σε μεγάλο πάχος και είναι κάπως αντιαισθητικό και δεν κάνει καλές καμπύλες στις γωνίες.Ρε γαμώτο, στα κουτιά που έρχονται έτοιμα με παράθυρα έχουν ένα πολυ καλό υλικό που δεν μπορώ να καταλάβω που το βρίσκουμε.Μήπως ο Κοπρίτης μπορεί να μας καθοδηγήσει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιούνιος 17, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Βασικα η ιδεα απο εναν φιλο μου ηταν να καβατσωσω το λαστιχακι απο τα τασακια που εχουν στα ξενοδοχια.Αυτο κανει τελεια (τσιμπισα 1) αλλα δεν βρισκω αλλο τασακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιούνιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Από πού το τσίμπησες ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιούνιος 17, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Gabriel Από πού το τσίμπησες ρε? Ελα ντε ! Αντε ξυλωσε ακομα ενα να το φτιαξω το ατιμο να τελειωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.