Jump to content

Που μπορω να βρω λαστιχακια?

Aias

Recommended Posts

Λοιπον .Εκοψα το πλαινο του κουτιου μου αλλα επειδη εχει αφησει γρεζι,θελω να βαλω λαστιχο να μην φαινεται.Πηγα σε αλουμινα,πηγα σε τζαμα αλλα μου λενε οτι εχει αλλαξει το προτυπο και αυτο το <<διπλο>> λαστιχο δεν βγαινει πλεον.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω ,να το τελειωσω επιτελους!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι και αν ναι πού, ωστόσο γιατί δεν βάζεις κάλυμμα καλωδίου; Εσύ λάστυχο τύπου "Η" δεν ψάχνεις; Πιο ωραίο πιστεύω θα είναι αυτό και πιο διακριτικό... ;)

Αρχική απάντηση από DarkSaga

τσιμούχα απο μαγαζί με τζάμια ατοκινήτου αυτοί μομώνουν με τέτοιο λάστιχο ακόμα

οπως τα λες κια μερικα αο αυτα τα μαγαζια εχουν και σε διαφορα χροματα που λιταξα (μαυρο κοκκινο ασιμενιο)

επειδη και εγω το ειχα κοψει το πλαινο και ειχε προεξοχες. εκει που ειχε προεξοχες το ετριψα με γυαλοχαρτο μεχρι να γινει λειο και για να μην φαινεται το κοψιμο το περασα με μαρκαδορο,τετοιο που βαφουν τα αμαξια οταν εχει γρατσουνιες. λαστιχο ουτε εγω ειχα βρει . αν θα βρεις πιστευω θα βρεις σε κανα τζαμαδικο...

Αρχική απάντηση από Aias

οποτε ψαχνω για τσιμουχα ή για καλυμμα καλωδιου.Το καλυμμα το βρισκω σε μαγαζι με ηλεκτρονικα?

για καλημα καλοδιου δεν λεει.......... και αυτο που λες ειναι το εξωτερικο περιβλιμα απο το καλοδιο ρευματος...

Εγώ που είχα ψάξει είχα βρει μόνο σε μεγάλο πάχος και είναι κάπως αντιαισθητικό και δεν κάνει καλές καμπύλες στις γωνίες.

Ρε γαμώτο, στα κουτιά που έρχονται έτοιμα με παράθυρα έχουν ένα πολυ καλό υλικό που δεν μπορώ να καταλάβω που το βρίσκουμε.

Μήπως ο Κοπρίτης μπορεί να μας καθοδηγήσει ;

Βασικα η ιδεα απο εναν φιλο μου ηταν να καβατσωσω το λαστιχακι απο τα τασακια που εχουν στα ξενοδοχια.Αυτο κανει τελεια (τσιμπισα 1) αλλα δεν βρισκω αλλο τασακι!:innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.