Jump to content

Παμε για αναβαθμιση

steven_04

Recommended Posts

δεν υπαρχει καμμια απολυτως διαφορα. Αν και να σου πω λαθος εποχη διαλεξες να παρεις Χ4 , μεχρι χριστουγεννα θα εχουν βγει (μαλλον) οι 45δες και καλυτερες μητρικες

θα συμφωνησω με τα παιδια και εγω πηρα τον 9950 αλλα δεν εμενα ικανοποιημενος και σε 1 βδομαδα τον πουλησα και πηρα 9850 ειναι καλυτερος και εχει ποιο μικρη καταναλωση α και μια φιλικη συμβουλη βαλε 4 γιγα μνημες!

@ea6gka το εχω δει το roadmap της AMD και οι 45αρηδες αναμενονται αρχες του νεου ετους. Επειδη ομως θα ειναι πολυ νεο προιον με "διπλο" memory controller" (θα παιζει και DDR2 + DDR3) λεω να προχωρησω στη σιγουρη λυση των Phenom και ας αφησουμε τους νεους πρωτα να μας δειξουν τι αξιζουν. Αν παλι με το που βγουν κανουν μπαμ στην αγορα οπως εκανε ο core 2 duo τοτε κατι θα κανουμε και θα τον τσιμπησουμε...

@αλεξανδρε δεν θελω να ξεφυγω απο το budget μου. Πιστευω για αρχη τα 2GB ειναι καλα. Αλλωστε γιατι να βαλω 4GB ram αφου τα 32bit windows δεν τα βλεπουν (βλεπουν 3,25GB)?

Αν θέλεις steven, γίνεται να κάνεις τα 32bitα windows να διαβάσουν τα 4gb. Aν θες να μάθεις το πως, πες το μου.

Δεν το γράφω τώρα γιατί είναι σχετικά μεγάλο post :) .

Βασικά, είναι τρόπος επέκτασης του εύρους των διευθύνσεων (του λειτουργικού) από 32 σε 36 bit. Moddάρεις το λειτουργικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μποροεί να διαχειριστεί τα 4gb , αλλά ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με drivers των συσκευών κλπ. Αλλά βγήκαμε off topic οπότε την σταματάμε τη συγκεκριμένη συζήτηση.

Anyway για αρχη θα παρω ενα κιτακι των 2Gb και μετα αν ειναι προσθετω αλλο ενα. Πειτε μια γνωμη για τις μνημουλες που επαιλεξα.. Πως σας φαινονται? ειναι αυτες εδω. Τα παν καλα στο o/c??? σκεφτομουνα κανα κιτακι με micron chips αλλα δεν ξερω ποιες κυκλοφορουν αυτο το καιρο...

Βασικά, είναι τρόπος επέκτασης του εύρους των διευθύνσεων (του λειτουργικού) από 32 σε 36 bit. Moddάρεις το λειτουργικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μποροεί να διαχειριστεί τα 4gb , αλλά ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με drivers των συσκευών κλπ. Αλλά βγήκαμε off topic οπότε την σταματάμε τη συγκεκριμένη συζήτηση.

Νεο thread???

Λοιπόν... για το κιτ της ram, δεν έχω άποψη εφόσον δεν το έχω δοκιμάσει ούτε έχω δει κάποιο review. Πάντως στο θέμα της motherboard, έκανες πολύ καλή επιλογή κι ας μην ξεχνάμε ότι η DFI θεωρείται μία από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) κατασκευάστρια εταιρεία motherboard.;) Το θέμα είναι πως στην Ελλάδα θα ταλαιπωρηθείς μέχρι να τη βρεις, και αν τη βρεις κιόλας, και δεν ξέρω αν αξίζει τελικά τόσο κόπο.

@unseen: Επειδή δεν κατάλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς στο post σου ... θες να κάνω νέο thread που να εξηγεί αναλυτικά πως να αναγνωρίσει ένα 32bito λειτουργικό τα 4gb μνήμης ram?

Ναι φαινεται ενδιαφερουσα η DFI αλλα δεν ξερω ποιος την φερνει ελλαδα. Αν γνωριζει καποιος κατι ας κανει τον κοπο να postαρει. Αν δεν την βρω παντως σκεφτομαι να παραμεινω στην αρχικη μου επιλογη....

και οι μνημες μου φαινονται ΟΚ. αν καπιος εχει μια ενσταση ή εχει να προτεινει κατι καλυτερο (στα ιδια λεφτα) ας κανει μια προταση....

ευχαριστω ολους για την συμμετοχη τους... keep helping

το πλαίσιο φέρνει DFi αλλά πολύ βαριά στείλε μήνυμα στον Gorilako και ρώτα αν υπάρχει περίπτωση να φέρουν αυτή που θες

το πλαίσιο φέρνει DFi αλλά πολύ βαριά στείλε μήνυμα στον Gorilako και ρώτα αν υπάρχει περίπτωση να φέρουν αυτή που θες

Του εστειλα Pm, ελπιζω να με κατατοπησει. Σε αντιθετη περιπτωση θα παραμεινω στην Asus (εκτος και αν βρω ελλαδα την FOXCONN A79A-S)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.