Jump to content

emule

ARK

Recommended Posts

Εγκατέστησα το emule αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να κατεβάζω προγράμματα.

Πατάω έναρξη αναζήτησης και μου γράφει ότι δεν υπάρχει σύνδεση σε κάποιον εξυπηρετητή ????

ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ?

Στην αρχική σελίδα με τη λίστα των εξυπηρετών (servers) διπλοκλικάρεις έναν, και κατά προτίμηση τον razorback2 που έχει και το πιο πολύ υλικό, και μετά από την αναζήτηση ψάχνεις ό,τι θέλεις.

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Στην αρχική σελίδα με τη λίστα των εξυπηρετών (servers) διπλοκλικάρεις έναν, και κατά προτίμηση τον razorback2 που έχει και το πιο πολύ υλικό, και μετά από την αναζήτηση ψάχνεις ό,τι θέλεις.

Δεν αφήνεις τα μουλάρια να δούμε τι θα κάνουμε με την θερμοκρασία?

Το καλό με το μουλάρι πάντως είναι ότι θα κατέβει όσο καιρό και αν χρειαστεί να περιμένεις... Πρέπει να έχεις γαιδουρινή υπομονή. Το δύσκολο πράγμα είναι να καταλάβεις πως δουλεύουν τα queues. Οκ σίγουρα έχει να κάνει με κάποιο ratio αλλά είναι από όσο έχω διαβάσει διαφορετικό απο Server σε Server

Το μεγάλο θετικό του μούλου είναι ότι έχει τρελή ποικιλία. Αλλά πρέπει να έχεις υπομονή στο κατέβασμα. Πάντως με την dial up που κατεβάζω τώρα τελευταία, μιας και εγκατέλειψα το καζαά, άν έχεις πηγές αρκετές κατεβάζει σχετικά γρήγορα.

:OT:

Εμ, μου ήθελες άθλον mobile:D :p

Τώρα, έρχομαι:D

ποια εκδοση εχεις?

αν εχεις συνδεθει η οχι το βλεπεις στην οθονη εξυπηρετητες>κατω δεξια

eD2K Εξυπηρετητής

Όνομα: Razorback 2

Περιγραφή: www.razorback2.com -

και για να εισαι καλα πρεπει να γραφει

Υψηλό ID

αν οχι...ελεγξε τα ports του μοντεμ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.