totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2005 Έλεος....... Ψήνομαι!!!!!!!!!!!! Θέλω υδρόψυξη για το λάπτοπ!!!!
AN7 OverClocker Ιούνιος 15, 2005 #2 Ιούνιος 15, 2005 Ρε φίλε άμα ο αέρας είναι 90 ο barton είναι 100 φεύγα.....Έχουν βγεί κάτι ανεμηστήρια για λαπτοπ....Δοκίμασε να το ανοίξεις και να του βάλεις καμιά AS5....η τέλος πάντων βάλε μια άλλη θεμραγώγημη...
totally_wired Ιούνιος 15, 2005 Author #3 Ιούνιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ρε φίλε άμα ο αέρας είναι 90 ο barton είναι 100 φεύγα.....Έχουν βγεί κάτι ανεμηστήρια για λαπτοπ....Δοκίμασε να το ανοίξεις και να του βάλεις καμιά AS5....η τέλος πάντων βάλε μια άλλη θεμραγώγημη... Το θερμόμετρο είναι επιφανείας όχι αέρα. Αλλά πολύ πιθανό είναι να είναι ακόμα παραπάνω η CPU
vdeseris Ιούνιος 15, 2005 #4 Ιούνιος 15, 2005 Το φανάκι δουλεύει??? Αν έχει εγγύηση ακόμα μην το ανοίξεις.
totally_wired Ιούνιος 15, 2005 Author #5 Ιούνιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Το φανάκι δουλεύει??? Αν έχει εγγύηση ακόμα μην το ανοίξεις. Ναι δουλεύει και έχει. Είναι το 2ο. Το πρώτο laptop παρέδωσε mb και οθόνη και στο service κατάφεραν και έκαψαν και τον δίσκο. E ήθελαν δεν ήθελαν με έδωσαν νέο
totally_wired Ιούνιος 15, 2005 Author #7 Ιούνιος 15, 2005 ανοιξα το καπάκι και είδα αυτό να ξεβιδώσω και αυτό να δω μήπως έχουν πίασει σκόνη τα foils?
sotiris Ιούνιος 15, 2005 #8 Ιούνιος 15, 2005 κοίτα αν είναι στην εγγύηση μην το ανοίγεις καλύτερα.αν περάσει κάνε ό,τι θες.
totally_wired Ιούνιος 15, 2005 Author #9 Ιούνιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris κοίτα αν είναι στην εγγύηση μην το ανοίγεις καλύτερα.αν περάσει κάνε ό,τι θες. Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι... Έχει ακόμα 10μήνες.Την προηγούμενη φορά όμως το κράτησαν 35 μέρες... και το χρειάζομαι...’σε που δεν τους έχω καμία μα καμία εμπιστοσύνη ότι θα μπορέσουν να το φτιάξουν.’λλαξαν μητρική και έκαψαν τον δίσκο...Ούτε μια φορά δεν με πήραν τηλέφωνο. Δεν με πήραν ούτε για να μου πουν ότι έκαψαν τον δίσκο...
Sbeetle Ιούνιος 15, 2005 #10 Ιούνιος 15, 2005 Αμάν ρε Μάκη τι γκαντεμιά είναι αυτή;Πάντως αφού έχει εγγύηση, στείλτο πίσω...Η μέτρηση ήταν σίγουρα σωστή;
totally_wired Ιούνιος 15, 2005 Author #11 Ιούνιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Αμάν ρε Μάκη τι γκαντεμιά είναι αυτή;Πάντως αφού έχει εγγύηση, στείλτο πίσω...Η μέτρηση ήταν σίγουρα σωστή; ΚΑΙΕΙ! ΛΕΜΕ.τι θα κάνω με αυτό το λαπτοπ ούτε και ξέρω...και γενικά έχω κρυψεί κάτι συμαντικό από όλους σας...Αυτή είναι θερμοκρασία περίπου idle (max25%) Netaki και azareus και word.
Sbeetle Ιούνιος 15, 2005 #12 Ιούνιος 15, 2005 Μα καλά στο πρώτο λάπτοπ κάηκε η μητρική, η οθόνη και στο σέρβις έκαψαν και το σκληρό; Αν είναι δυνατόν.... Και είναι και μάρκα υποτίθεται...... Τώρα καίγεται και ο επεξεργαστής; Τι να πω, δεν του βάζεις φωτιά να το κάψεις να ησυχάσεις; Τουλάχιστον, θα τη βάλεις εσύ τη φωτιά και θα το ευχαριστηθείς Πέρα από την πλάκα, αν ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασίες, τα ανεμιστήρια δουλεύουν, ο επεξεργαστής είναι σχετικά idle, κάτι περίεργο γίνεται. Καλύτερα, στείλτο πίσω και πες τους να τσακιστούν ή να φτιάξουν ή να σου δώσουν ένα λάπτοπ της προκοπής...
sotiris Ιούνιος 15, 2005 #13 Ιούνιος 15, 2005 86 βαθμούς δεν είναι η θερμοκρασία που καίγεται?στους 100 που δουλεύει τώρα δε θα σου βγάλει πολύ πάντως, αργά ή γρήγορα θα το κάψεις.εγώ σου ξαναλέω να το πας πίσω. στο κάτω κάτω, αν σου καεί, πάλι θα μείνεις χωρίς laptop;)από κει και πέρα, πρέπει να ελέγξεις αν η ψύκτρα πατάει καλά και αν ενεργοποιείται το ανεμιστηράκι. μια εναλλακτική επιλογή είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα τύπου cbid και να ρίχνεις τη συχνότητα του επεξεργαστή όποτε δε χρειάζεσαι να δουλεύει τέρμα (δεν ξέρω αν οι athlon-xp m το υποστηρίζουν από μόνοι τους). να κατεβάζεις το multiplier εννοώ.πάντως σου ξαναλέω, στα 86 είναι το όριο, οπότε 100+ που είσαι είναι too much.
schumifer Ιούνιος 15, 2005 #14 Ιούνιος 15, 2005 Τη λύση στο πρόβλημά σου την έχω ,δεν ξέρω πόσο θα σου αρέσει όμως.CPU msr .Τώρα που καλοκαίριασε το χρησιμοποιώ στο φορητό όταν φαντάρει.Απλά χαμηλώνεις πολλαπλασιαστή και ψάχνεις για δεδομένη συχνότητα το λιγότερο δυνατό ρεύμα που αντέχει ένα s&m ή τοστ
tomhel Ιούνιος 15, 2005 #15 Ιούνιος 15, 2005 Δοκιμασε να δουλευεις το λαπτοπ ελαφρα υπερ-υψωμενο ωστε απο την μερια που τραβαει αερα το φαν να μην δυσκολευετε η ροη του ... Αυτο κανω εγω τουλαχιστο , και εχω αποφυγει τα burn-sutdown....
AN7 OverClocker Ιούνιος 16, 2005 #17 Ιούνιος 16, 2005 Τι λές....Στις 90αρες φαίνεται η ροή.....Πάντως να το βάζει πάνω στα πόδια σου ή πάνω στο κρεβάτι είναι απόλυτα φυσιολογικό...αφού δεν θα έπερνε αέρα το ανεμηστιράκι....
totally_wired Ιούνιος 16, 2005 Author #18 Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Τι λές....Στις 90αρες φαίνεται η ροή.....Πάντως να το βάζει πάνω στα πόδια σου ή πάνω στο κρεβάτι είναι απόλυτα φυσιολογικό...αφού δεν θα έπερνε αέρα το ανεμηστιράκι.... Το έχω μόνιμα σε σταθερό μέρος... Εάν το είχα στο πόδια θα είχα πάθει έγκαυμα.Μάλλον θα πάρω την αντιπροσωπια να τους πω τι και πως και πότε...Αρχική απάντηση από schumifer Τη λύση στο πρόβλημά σου την έχω ,δεν ξέρω πόσο θα σου αρέσει όμως.CPU msr .Τώρα που καλοκαίριασε το χρησιμοποιώ στο φορητό όταν φαντάρει.Απλά χαμηλώνεις πολλαπλασιαστή και ψάχνεις για δεδομένη συχνότητα το λιγότερο δυνατό ρεύμα που αντέχει ένα s&m ή τοστ Αυτό είναι επικύνδινο για το pc?Είναι σίγουρο ότι θα δουλεύει στο δικό μου λάπτοπ?
AN7 OverClocker Ιούνιος 16, 2005 #19 Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Το έχω μόνιμα σε σταθερό μέρος... Εάν το είχα στο πόδια θα είχα πάθει έγκαυμα.Μάλλον θα πάρω την αντιπροσωπια να τους πω τι και πως και πότε...Αυτό είναι επικύνδινο για το pc?Είναι σίγουρο ότι θα δουλεύει στο δικό μου λάπτοπ? Το καλύετερο που έχεις να κάνειςΌχι δεν είναι απλά αλλάζει την ταχύτητα και την τάση του επεξεργαστήΣίγουρα δουλεύει στο laptop σου
backgman Ιούνιος 16, 2005 #20 Ιούνιος 16, 2005 Βασικά δεν έχει speedstep ??Εμένα στο laptop AMD64 δουλεύει στα 2200 με 83-85 οC full (BOINC) και αμα μαζέψει σκόνη και κάνει και ζέστη μπορεί να φτάσει τους 90, αλλα εκεί ρίχνει τον επεξεργαστή στα 800 και πέφτει η θερμοκρασία αμέσως.Απο τη φωτογραφία χωρίς το καπάκι, βλέπω οτι πέρνει αέρα απο κάτω. Αν είναι έτσι δοκίμασε να το σηκώσεις λίγο να πέρνει πεισσότερο αέρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.