saradis1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2005 όπως και όλοι κάποια στιγμή έτσι και εγώ την έπαθα απο τη ΔΕΗ. κάηκε η mobo μου και ο σκληρός. τέλος πάντων ψάχνω τώρα να αγοράσω μια mobo και κανα επεξεργαστή όμως να ειναι amd μπας και γλιτώσω κανα ευρώ μια και η εποχή ειναι δύσκολη. το πολύ πολύ μεχρι 200-300 και για τα δύο (λίγα ειναι το ξέρω αλλα....αφραγκιές). Δεν θέλω να κάνω overclocking (δεν ξέρω αν σασ ενδιαφέρει αυτό). Καμιά πρόταση?
deadlock7 Ιούνιος 15, 2005 #2 Ιούνιος 15, 2005 Αγορασε εναν επεξεργαστη 3000 ή 3200(αν μπορεσεις να βρεις venice core ακομη καλυτερα) και μητρικη κοιτα καποια κατω απο 100 ευρω!(αν θες να προτεινω καποια αυτη ειναι η Gigabyte K8NS Ultra που την εχω πολυ καιρο και ειμαι ευχαριστημενος).Συνολο θα σου πανε 200-250ευρω περιπου!
saradis1 Ιούνιος 15, 2005 Author #3 Ιούνιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 12:49] Αγορασε εναν επεξεργαστη 3000 ή 3200(αν μπορεσεις να βρεις venice core ακομη καλυτερα) και μητρικη κοιτα καποια κατω απο 100 ευρω!(αν θες να προτεινω καποια αυτη ειναι η Gigabyte K8NS Ultra που την εχω πολυ καιρο και ειμαι ευχαριστημενος).Συνολο θα σου πανε 200-250ευρω περιπου! απ΄οτι βλέπω στα sites ούτε το πλαίσιο την έχει αυτή που μου λές ούτε το multirama. δεν μπορώ να πάρω online.οπότε απο αυτές : Πλαίσιο Multirama όσον αφορά τις mobos ποια να πάρω? τι ειναι το SLI και ποιά ειναι η διαφορά ώς προς την επίδοση του socket 757 και του socket 939?ρωτάω για να δώ τι επεξεργαστή θα διαλέξω.
Efialtis Ιούνιος 15, 2005 #4 Ιούνιος 15, 2005 Με λίγα λόγια SLI είναι μια τεχνολογία (της nvidia) ωστε να μπορείς να εγκαταστήσεις 2 κάρτες γραφικών (της nvidia ...τι έκπληξη !!) για αυξημένες επιδόσεις στα παιχνίδια. Τα SLI mobos έχουν chipset που υποστηρίζει το SLI και δύο υποδοχές για κάρτες γραφικών.Αναφορικά με τις διαφορές 939/754 είναι οτι το πρώτο είναι έχει διπλοκάναλη (dual channel) υποστήριξη μνήμης και θα δέχεται τους διπλοπύρηνους επεξεργαστές της AMD ενώ το 754 δεν "έχει μέλλον"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.