louis_gas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2005 ρε παιδια τι γινεται? οταν παω να δω την καρτελα memory στο cpu-z κολλαει το προγραμμα και δε μπορω να δω τιποτα. υπαρχει προβλημα με τις μνημη?το συστημα μου: A8N-SLI, A64 3500+, 512MB KINGSTON VALUE RAM, MSI 6600GT
Λαλάκης Ιούνιος 15, 2005 #2 Ιούνιος 15, 2005 Γενικά έχεις προβλήματα με το pc?Αν όχι πιο πιθανό το κόβω να φταίει η έκδοση του cpuz που κατέβασες ή να μην κάθησε καλά κ.ο.κ.Start-run-dxdiag για να δεις στοιχεία του pc σου.Κατα τα άλλα κοιτα να κατεβάσεις ξανά το cpuz ή τρέξε κανένα memtest για τις μνήμες.
louis_gas Ιούνιος 16, 2005 Author #3 Ιούνιος 16, 2005 to συστημα ειναι καινουριο και επειδη υπηρχε καποιο προβλημα περιμενω να μου στειλουν ενα cd οποτε δεν εχω εγκαταστησει drivers για chipset κ κατι αλλους. το memtest αυτο που τρεχει μεσα απο τα windows το εχω τρεξει περιπου 5 ωρες και δε βρηκε σφαλμα.
louis_gas Ιούνιος 16, 2005 Author #4 Ιούνιος 16, 2005 Κατα τα άλλα κοιτα να κατεβάσεις ξανά το cpuz αυτο ηταν τελικα.. κατεβασα αλλη εκδοση και δουλευει κανονικα. thanks
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.