Jump to content

μερικές ερωτήσεις για o/c

Teodor_ch

Recommended Posts

πρώτα αν γίνετε να μου εξηγήσετε κάποιες ρυθμίσεις που φαίνονται μετά το CTRL+F1

Cpu interface: optimal - aggressive

Cpu thermal throttling: ποσοστα (%)

PCI latency timer (clk): 32-64-128

Agp frequency

επίσης.

έχω τον 2600+ και kingston hyper-x 2700 όλα στο ga-7n400pro2 rev2

είναι λογικό να μη μπορώ να ανεβάσω το fsb πάνω απο 179 γιατί οι μνήμε βγάζουν προβλήματα στα 5-2-2-2?δεν υποτίθεται ότι είναι στα 333μηζ(2700)

επίσησ ενώ στα 178mhz δεν έχω προβλήματα στο memtest τα παράθυρα δε μπαίνουν.

πρόβλημα σε κάτι αρχεία μου βγάζει(μπλέ οθόνη).

δε πιστεύω να φταίει που βλέπουν "διαφορετικό" hardware...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :tomato:

Εισαι σιγουρος πως η μνημη σου παιζει με 2-2-2-5 timings? Σιγουρεψου πως ειναι ΒΗ5 η ΒΗ6 και μετα παιζεις με σφιχτα timings. Παντως μπλε οθονη που πεταει μυνημα IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL ειναι κατα 90% ασταθεις μνημες.

Θελω και εγω απαντηση στο πρωτο post του Teodor_ch.Να ρωτησω και κατι αλλο.Εχω athlon xp 2400+.Ειχα 14χ to multiplier και 266 το frequency.Ενω στα πιο κατω 12,5.13.13,5 εμπαινε κανονικα,σε αυτο δεν εμπαινε και εκανε boot,reboot, μεχρι να το κλεισω.Ειχα δωσει 1,70 vcore.Hθελε παραπανω?Μεχρι που μπορω να το βαλω το vcore?Ειδα σε ενα ποστ κατι 1,90 κτλ.Το τροφοδοτικο μου το σηκωνει.Χρησημοποιησα αοριστο γιατι οταν εκανε boot,reboot, μεχρι να το κλεισω,και το εκλεισα,μηδενιστηκε το CMOS!2 φορες εγινε.Επισης τη μνημη την ειχα 333.Ερωτηση(εκτος απο τις αλλες) το fsb πρεπει να ειναι 133,166,200 αναγκαστηκα?Ας πουμε οτι 133χ2=266 οποτε βαζω τη μνημη σε 266,166χ2=333 οποτε βαζω τη μνημη στα 333.Αν ομως βαλω πχ 14χ177= 2478,θα γινει κατι που δεν ειναι ακριβως με την μνημη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.