GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2005 Ρε παιδια πειτε μου ενα site που εχει ποντικια alienware...!παλιοτερα η microsoft ειχε βγαλει ποντικια με το λογοτυπο alienware....μηπως τα εχει παρει κανενος το ματι να μου δωσει e-shop???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 Θες να το παρεις απο Ελλαδα? Δεν εχω δει σε κανενα Ελληνικο μαγαζι Alienware προιοντα...Γιατι δεν το παραγγελνεις απο την ιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 Οχι απο Ελλαδα...δεν εχω προβλημα...!Απόπου να ΄ναι...!Μα δεν βρισκω ουτε site που να εχει alienware αποκλειστικα και μονο....!Οτι βρισκω πουλανε ετοιμες συνθεσεις..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 Επειδη δεν ξερω (κ βαριεμαι να ψαξω ), γιατι δεν τους ρωτας με email/τηλεφωνο για καποιον reseller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 Λυπαμαι ρε Βασιλη, αλλα οσο κι'αν εψαξα μονο αυτο βρηκα...Ελπιζω να σε καλυψα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.