Jump to content

BH-5 ή UTT?

deadlock7

Recommended Posts

Όχι όλες οι Fatal1ty. Μέχρι εκεί όμως. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται αλλαγή jumper κτλ και το κακό ότι δεν δίνει τόσο καθαρή τάση όσο η DFI.

:OT: sorry παιδια για το off topic αλλα λογω πανελληνιων εχω χασει πολλα επισοδεια και αν και διαβασα στο forum καποια πραγματα εχω μερικες αποριες.. λοιπον ξερω οτι ξαναβγηκαν bh-5 στη κυκλοφορια αλλα δεν ξερω σε τι μνημες υπαρχουν (π.χ kingstone value οπως και παλια η μονο σε "ακριβες" μνημες εταιριω?) ακομα τα UTT πως τα καταλαβαινεις λενε UTT πανω στα τσιπακια της μνημης ? ακομα σε τι μνημες τα βρισκεις παλι αυτα? THX

edit: και κατι ακομα με το booster του hipro τι εγινε ? απο το αντιστοιχο thread δεν μπορεσα να καταλαβω :OT:

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 11:07]

:OT: sorry παιδια για το off topic αλλα λογω πανελληνιων εχω χασει πολλα επισοδεια και αν και διαβασα στο forum καποια πραγματα εχω μερικες αποριες.. λοιπον ξερω οτι ξαναβγηκαν bh-5 στη κυκλοφορια αλλα δεν ξερω σε τι μνημες υπαρχουν (π.χ kingstone value οπως και παλια η μονο σε "ακριβες" μνημες εταιριω?) ακομα τα UTT πως τα καταλαβαινεις λενε UTT πανω στα τσιπακια της μνημης ? ακομα σε τι μνημες τα βρισκεις παλι αυτα? THX

edit: και κατι ακομα με το booster του hipro τι εγινε ? απο το αντιστοιχο thread δεν μπορεσα να καταλαβω :OT:

Δες στο τέλος του 1ου post...

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16748

Tελικα αγορασα τις Twinmos Speed Premium pc3500(BH-5).Τα δοκιμαζω ενα-ενα.Τα timings ειναι τα παρακατω στα 220(μεχρι 215 το Τrfc=10) με 2.8ν.Θα 'θελα να ρωτησω ειναι καλυτερο να δωσω οσο περισσοτερο ρευμα μπορω να κρατησω αυτα τα timings ή να κανω μικρες υποχωρησεις οπως στο trfc=10-->11?(Δοκιμασα με 2.9 αλλα ετρωγα λαθη κι εκει με το 10!).Τα λαθη που παρουσιαστηκαν ηταν μονο στο #5 τεστ του memtest ενω στο #8 ηταν οκ..;)

post-470-1416072018,6473_thumb.jpg

Οταν τρεχω dual το memtest #8 κολλαει..παρ'ολα αυτα τα windows ειναι σταθεροτατα!Θα δοκιμασω να ανεβασω λιγο το ρευμα στο chipset μηπως βοηθησει,αλλα πρωτη φορα μου το κανει αυτο..;)

Το Trfc παει ανετα 12 χωρις να χάσεις τιποτα

Ευχαριστω για τη βοηθεια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.