tristeno1416003162 Ιούνιος 19, 2005 #21 Ιούνιος 19, 2005 Όχι όλες οι Fatal1ty. Μέχρι εκεί όμως. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται αλλαγή jumper κτλ και το κακό ότι δεν δίνει τόσο καθαρή τάση όσο η DFI.
Elpis Ιούνιος 22, 2005 #22 Ιούνιος 22, 2005 :OT: sorry παιδια για το off topic αλλα λογω πανελληνιων εχω χασει πολλα επισοδεια και αν και διαβασα στο forum καποια πραγματα εχω μερικες αποριες.. λοιπον ξερω οτι ξαναβγηκαν bh-5 στη κυκλοφορια αλλα δεν ξερω σε τι μνημες υπαρχουν (π.χ kingstone value οπως και παλια η μονο σε "ακριβες" μνημες εταιριω?) ακομα τα UTT πως τα καταλαβαινεις λενε UTT πανω στα τσιπακια της μνημης ? ακομα σε τι μνημες τα βρισκεις παλι αυτα? THXedit: και κατι ακομα με το booster του hipro τι εγινε ? απο το αντιστοιχο thread δεν μπορεσα να καταλαβω :OT:
FrOsT Ιούνιος 22, 2005 #23 Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 11:07] :OT: sorry παιδια για το off topic αλλα λογω πανελληνιων εχω χασει πολλα επισοδεια και αν και διαβασα στο forum καποια πραγματα εχω μερικες αποριες.. λοιπον ξερω οτι ξαναβγηκαν bh-5 στη κυκλοφορια αλλα δεν ξερω σε τι μνημες υπαρχουν (π.χ kingstone value οπως και παλια η μονο σε "ακριβες" μνημες εταιριω?) ακομα τα UTT πως τα καταλαβαινεις λενε UTT πανω στα τσιπακια της μνημης ? ακομα σε τι μνημες τα βρισκεις παλι αυτα? THXedit: και κατι ακομα με το booster του hipro τι εγινε ? απο το αντιστοιχο thread δεν μπορεσα να καταλαβω :OT: Δες στο τέλος του 1ου post...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16748
deadlock7 Ιούνιος 22, 2005 Author #24 Ιούνιος 22, 2005 Tελικα αγορασα τις Twinmos Speed Premium pc3500(BH-5).Τα δοκιμαζω ενα-ενα.Τα timings ειναι τα παρακατω στα 220(μεχρι 215 το Τrfc=10) με 2.8ν.Θα 'θελα να ρωτησω ειναι καλυτερο να δωσω οσο περισσοτερο ρευμα μπορω να κρατησω αυτα τα timings ή να κανω μικρες υποχωρησεις οπως στο trfc=10-->11?(Δοκιμασα με 2.9 αλλα ετρωγα λαθη κι εκει με το 10!).Τα λαθη που παρουσιαστηκαν ηταν μονο στο #5 τεστ του memtest ενω στο #8 ηταν οκ..
deadlock7 Ιούνιος 22, 2005 Author #26 Ιούνιος 22, 2005 Οταν τρεχω dual το memtest #8 κολλαει..παρ'ολα αυτα τα windows ειναι σταθεροτατα!Θα δοκιμασω να ανεβασω λιγο το ρευμα στο chipset μηπως βοηθησει,αλλα πρωτη φορα μου το κανει αυτο.. Το Trfc παει ανετα 12 χωρις να χάσεις τιποτα Ευχαριστω για τη βοηθεια..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.