Malkav Ιούνιος 24, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras το καλιμπραρισες κα8ολου απο την βιδουλα που εχει κατω απο τις ενδειξεις? Μέτρησα την πραγματική Vdimm και είναι 0.05V μικρότερη απο αυτή που δείχνουν τα led.Επίσης με την ψύκτρα που έχω στο cpu είναι αρκετά δύσκολο να το καλιμπράρω.Εξάλου κάθε φορά είμαι σε ότι δείχνουν τα led-0.05:D Αρχική απάντηση από esdeeκαλο overclocking! έφτασε ο καιρός επιτέλους να δοκιμάσω 4 Χ UTT και 4 Χ ΒΗ-5:devil: 4Giga άκαυτα:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 24, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Malkavέφτασε ο καιρός επιτέλους να δοκιμάσω 4 Χ UTT και 4 Χ ΒΗ-5:devil: 4Giga άκαυτα:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 24, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Μπράβο μπράβο άξιος πολύ καλή δουλειά για κάπιον που δεν έχει ξαναπιάσει κολλητηρι.... Να ρωτήσω μόνο κάτι.... το ποτενσιομετράκι που πήρες πόσο έκανε? κανα 5ευρω? έχω δώσει τρελά λεφτά(για το αντικείμενο που αγοράζω εννοώ) σε ποτενσίομετρα και γιαυτό ρωτάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 24, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Μπράβο μπράβο άξιος πολύ καλή δουλειά για κάπιον που δεν έχει ξαναπιάσει κολλητηρι.... Να ρωτήσω μόνο κάτι.... το ποτενσιομετράκι που πήρες πόσο έκανε? κανα 5ευρω? έχω δώσει τρελά λεφτά(για το αντικείμενο που αγοράζω εννοώ) σε ποτενσίομετρα και γιαυτό ρωτάω... 15 θα εισουν πιο σωστος (η καπου εκει) 18πηρα το δικο μου που ειναι μεταλλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 24, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 OMG αυτό φοβόμουν να ακούσω..... Τι σκ@τ@ επίχρυσα είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 24, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 πολυ καλος!μια ερωτηση, απο που πηρες αυτην την αντισταση? Μπορεις επισης να μας γραψεις τα στοιχεια αυτης της μεταβλητης αντιστασης? Και ενα τελευταιο, το δοκιμασες μετα το mod το booster ? ποσο Vdroop ειχε απο idle σε full load το Vdimm?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 24, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Byron πολυ καλος!μια ερωτηση, απο που πηρες αυτην την αντισταση? Μπορεις επισης να μας γραψεις τα στοιχεια αυτης της μεταβλητης αντιστασης? Και ενα τελευταιο, το δοκιμασες μετα το mod το booster ? ποσο Vdroop ειχε απο idle σε full load το Vdimm?Ευχαριστω. οσο και πριν (μαντεψια μου), δεν επιρεαζετε το drop απο το pot, καθως δεν εχει voltage regulator, αλλα απλα mosfet τα οποια κοβουν την 5V που παιρνει το Booster απο το καλωδιο του board... αν θυμαμαι καλα και στο περιπου παντα ηταν 0.1 -0.2 το drop απο idle σε full load (για εμενα τουλαχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 24, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 ρωτησα επειδη ενας που αλλαξε pot ειχε μικροτερο droop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 24, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Μπράβο μπράβο άξιος πολύ καλή δουλειά για κάπιον που δεν έχει ξαναπιάσει κολλητηρι.... Να ρωτήσω μόνο κάτι.... το ποτενσιομετράκι που πήρες πόσο έκανε? κανα 5ευρω? έχω δώσει τρελά λεφτά(για το αντικείμενο που αγοράζω εννοώ) σε ποτενσίομετρα και γιαυτό ρωτάω... 14 ευρώ απο Φανό Αρχική απάντηση από Byron πολυ καλος! μια ερωτηση, απο που πηρες αυτην την αντισταση? Μπορεις επισης να μας γραψεις τα στοιχεια αυτης της μεταβλητης αντιστασης? Και ενα τελευταιο, το δοκιμασες μετα το mod το booster ? ποσο Vdroop ειχε απο idle σε full load το Vdimm? Ευχαριστω. τα στοιχεία της είναι 10 Kohm - 10 στροφές και ακολουθεί φωτό. Αυτή τη στιγμή είμαι με το Booster. Δεν ξέρω το Vdrop που είχα πριν γιατί δεν είχα πολύμετρο. Τώρα είναι <=0.08 V. σε 3Dmark2001. Δεν με χαλάει το Vdrop, αφού αυτό κανovίζεται με λίγο τάση παραπάνω. Το εκνευριστικό είναι ότι περίμενα το Booster να έχει καλύτερο response, άμα βάλεται πολύμετρο θα καταλάβεται τι ενοώ. Η τάση παίζει συνέχεια στο δεύτερο δεκαδικό ψηφείο και καμιά φορά πάει πάνω απο την idle(σε full load ενοείται). Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 24, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 κοιτα και εδώ , για Vdrop mod -βασικα το κανουν σαν το maximiser (σαν ειπα, μη με κρεμασετε)- ,το ripple περιοριστηκε στο 0.01volt απο idle σε loadαλλα λενε οτι ειχε ασυμβατοτητα με την Neo2 που έχεις.Ακομη δε το εχω δοκιμασει λογω εξεταστικης να δω αν οντως δεν ξεκιναει η μητρικη με το μονταρισμενο.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50444&page=5&highlight=ddr+booster+mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 24, 2005 Author #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από papatsonis κοιτα και εδώ , για Vdrop mod -βασικα το κανουν σαν το maximiser (σαν ειπα, μη με κρεμασετε)- ,το ripple περιοριστηκε στο 0.01volt απο idle σε loadαλλα λενε οτι ειχε ασυμβατοτητα με την Neo2 που έχεις.Ακομη δε το εχω δοκιμασει λογω εξεταστικης να δω αν οντως δεν ξεκιναει η μητρικη με το μονταρισμενο. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50444&page=5&highlight=ddr+booster+mod ’ψογο το link. Λέει ότι δεν παίζει με Neo2 τσεκαρισμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 24, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 ναι αλλα λεει καπου οτι και unmodded δεν παιζει , γι αυτο με βαζει σε σκεψεις μην τυχον και παιζει , σε καμια 10αρια μερες θα το μονταρω να δω τι γινεται τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 24, 2005 Author #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από papatsonis ναι αλλα λεει καπου οτι και unmodded δεν παιζει , γι αυτο με βαζει σε σκεψεις μην τυχον και παιζει , σε καμια 10αρια μερες θα το μονταρω να δω τι γινεται τελικα post νέα όπως και δήποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 24, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 0.08v droop ειναι ΠΟΛΥ καλο για booster! εδω μαμα εχει 0.1-2v !!! αξιζε η ολη υποθεση τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 24, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Byron 0.08v droop ειναι ΠΟΛΥ καλο για booster! εδω μαμα εχει 0.1-2v !!! αξιζε η ολη υποθεση τελικα Τα τρελά γλέντια θα γίνουν με τα Winbond, μέχρι στιγμής ήμουν άνετος γιατί είχα πάνω τα tccd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 24, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 και εγω θα παιξω με TwinMos new BH-5 stuff week9 '05. :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 25, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Α Ψ Ο Γ Ο Σ .... Όταν θα βάλεις πάνω μνημάκια που θέλουν από 3.2 Vdimm και πάνω για να κάνουν σωστή δουλειά, τότε θα αρχίσεις να βλέπεις το vdrop.....Όσο πιο ψηλό Vdimm, τόσο πιό πολύ Vdrop και αυτό γιατί πλέον οι μνήμες αρχίζουν και τραβάνε μεγάλα ρεύματα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 25, 2005 Author #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Α Ψ Ο Γ Ο Σ .... Όταν θα βάλεις πάνω μνημάκια που θέλουν από 3.2 Vdimm και πάνω για να κάνουν σωστή δουλειά, τότε θα αρχίσεις να βλέπεις το vdrop.....Όσο πιο ψηλό Vdimm, τόσο πιό πολύ Vdrop και αυτό γιατί πλέον οι μνήμες αρχίζουν και τραβάνε μεγάλα ρεύματα...... Με στεναχώρησες γαμώτο. Το Vdrop το μέτραγα για 2.9 Vdimm.:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 25, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Malkav [Σήμερα, στις 15:20] Με στεναχώρησες γαμώτο. Το Vdrop το μέτραγα για 2.9 Vdimm.:cry: Δεν πειράζει, θα το συνηθίσεις μετά από λίγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 8, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αν αργήσω αρκετά να ξαναποστάρω εδώ , ...κάτι θα έχει πάει στραβά με το μοντ του booster.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.