Jump to content

Ηρθε η Geforce 7800GTX στην Ελλάδα σε...

Πριονέτο

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Λοιπόν παιδιά την αγόρασα και σήμερα ήρθε!!!:woot: :woot:

Ορίστε και το πρώτο μου 3dmark!!

σου ήρθαν και οι 2 που παρήγγειλες;

θυμήθηκες και τις 10 τις δικές μου;

:p

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Λοιπόν παιδιά την αγόρασα και σήμερα ήρθε!!!:woot: :woot:

Ορίστε και το πρώτο μου 3dmark!!:tw: :p

lol ?

ΣΠC, μην ξεχάσεις την 4άδα, sli σε raid0.

Αρχική απάντηση από sotiris

aman ta katharmata © λες να του ρθε?

Χεχε, σαφώς... τηλέ-κάρτα κανείς? :hehe:

παιδιά ήρθε και σε μένα χωρίς να την παραγγείλω.

μάλλον από την nvidia κατευθείαν.

post-1085-1416072004,0028_thumb.jpg

Kαι εμένα ήρθε ., Δεν έχω φωτό αλλά έκανα 15 sec στο spi32 . High prionity ενοείται .

η κάρτα roxx :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

μη ζηλευετε ρε!!!:tongue:

Τον Πριονέτο που την πήρε 1ος ή το κατάστημα που την έφερε? :p

Ποσο την πηγατε με oc? Εμενα μετα απο 34 mh στον πυρηνα εχει artifacts. Κριμα ηλπιζα η 7800 να ηταν πιο σταθερο μοντελο

Αρχική απάντηση από RootX

Τον Πριονέτο που την πήρε 1ος ή το κατάστημα που την έφερε? :p

κανενα απο τα 2 , που την ποσταρε πρωτος:devil:

Eλα ρε 714 Ευρω δεν ειναι τιποτα

Τσαμπα πραγμα, εδω τα μοιραζουν στην Αθηνα αντι για τσιχλες

Να ναι καλα ο πατερουλης μου ο Βαρδιλογιαννης και η μητερουλα μου η Λατση

Θα αγορασω τεσσερις για να να κανω συστημα Quadro ετσι για φιγουρα και για να σκασουν μερικοι απο την ζηλια τους.......

Υοοοο the rich mamas boy strikes again

-------------------

Σοβαρα τωρα...

να περασει λιγος καιρος για να πεσει λιγο η τιμη και να ερθει και το R520 για να δουμε και τι θα λεει και η αντιπαλη λυση της ΑΤΙ, και εφοσον ερθουν στα ελληνικα μαγαζια τοτε θα αγορασω

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 20:11]

Δεν είναι κάπως ΤΕΡΑΣΤΙΑ?

Αυτο προσεξα και εγω

Σαν την παντοφλα μου ειναι

Αμαν αυτη η Nvidia\ΜSI

Με δυσκολια μπαινει σε midi case

Τι σας νοιαζει το μεγεθος ρε σεις? Στο κουτι θα μπει.

Αν ηταν μικρη θα λεγατε πως δε σας γεμιζει το μαζι!

Καλά τα αστεία αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά το υποτιθέμενο 3dmark είναι από κάποιο κινέζικο site χωρίς τον άσσο βέβαια μπροστά.:D

Από διάφορα υπονοούμενα ατόμων (Dave Baumann) φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι μακριά από την αλήθεια το συγκεκριμένο νούμερο.

Οτι και να πειτε εγω εχω την GeForce3 64mb Pure και μια 440ΜΧ και εξακολουθω να τρεχω τα παιχνιδια ΟΛΑ..... Η τιμες των σημερινων καρτων VGA (6600 κλπ) νομιζω ειναι απαγορευτικες. Τι λετε?

Αρχική απάντηση από 2Fast4U

Οτι και να πειτε εγω εχω την GeForce3 64mb Pure και μια 440ΜΧ και εξακολουθω να τρεχω τα παιχνιδια ΟΛΑ..... Η τιμες των σημερινων καρτων VGA (6600 κλπ) νομιζω ειναι απαγορευτικες. Τι λετε?

όλα όλα? γιατί εγώ με την 4200 σε μερικά έχω ψιλοπροβλήματα. (π.χ. doom3).

E, οχι και ολα... για δωσε της ενα NFU2 και θα τα δει ολα η καρτουλα...

Ετσι θα το ειπε ρε παιδια. Οτι παιχνιδια παιζω αυτη τη στιγμη απλα δεν παιζονται με την παραπανω καρτα. Εξαιρεση ειναι το cs 1.6 και κατι παλιοτερα

Ακομα και σε παλια παιχνιδια οι καρτες mx ειχαν προβλημα. Βαλε ενα max pain με πληρη extra και εδω ειμαστε!

Παιδιά μόλις μου ήρθαν και εμένα 2 κομμάτια, τα παρήγγειλα προχθές από το τμήμα ανάπτυξης και έρευνας της Nvidia, τα δίνουν για beta testing, όχι βέβαια από την 7800, αλλά από την επόμενη σειρά την 8........, Ορίστε λοιπόν τι κάνουν σε SLI 2 8800 Ultra με 1GB dual channel μνήμης η κάθε μια. :D :D Περισσότερες φώτο μπορεί να μου ζητήσει όποιος θέλει με πμ......

post-1401-1416072016,7868_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.