Jump to content

NBA αγωνες

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερει κανεις που μπορω να βρω στο internet?Δεν με νοιαζει αν ειναι παλαιοι ή καινουργιοι.

Εγω εχω βρει μονο το http://bt.davka.info/ που εχει torrents.

Αν ξερετε καποιο αλλο με torrents η οχι παρα καλω πειτε μου μπας και βρω το θρυλικο ματς του David Robinson που εβαλε 71 ποντους :worship:

Αν το topic μου ειναι ''παρανομο'' ειλικιρνα ζηταω συγγνωμη.Ποσταρω με αφορμη ενα παλαιοτερο οπου ο καθενας ποσταρε τα καλυτερα torrent sites.

Αλλιως οσοι μπορουν ας μου στειλουν pm με τα sites.

Μαλλον απο mule/dc κλπ θα βρεις κατι τετοιο και οχι τοσο απο torrent. Γιατι δεν στελνεις ενα mail στο ΝΒΑ να δεις τι θα σου πουνε... Αποκλειεται να σε χρεωσουν κανα τρομερο ποσο....

Υ.Γ. E οχι και θρυλικο το ματς που οι ξεπουλημενοι Κλιπερς του "εδιναν" την μπαλα για να βαλει καλαθι!!!!!! Θα πεσει φωτια να μας καψει!!! Ο χοντρος επρεπε να βγει πρωτος σκορερ εκεινη την περιοδο οχι ο λουζερ ο ναυαρχος....

Ο shaq τοτε επαιρνε μαθηματα απο τον Amiral !!!

ΜVP ειχε βγει το παλλικαρι τοτε.Αν δεις τα στατιστικα του εκεινη την χρονια ειναι ονειρεμενα!

Απο τα καλυτερα 5αρια ever.

Καλα αν στειλω τετοιο μηνυμα στο nba.com θα με σκισουν...

Τι λες ρε... Αν του ζητησεις ενα αγωνα (να αγορασεις εννουμε οχι να τους πεις "ξερετε κανα τορεντ site για να τον κατεβασω??? " :p ) θα σου απαντησουνε στανταρ και αποκλειεται να σου χρεωσουν πανω απο 6-7 ευρω... Θα τον εχουνε ετσι κι αλλιως!! Δεβ χανεις τιποτα να δοκιμασεις...

MVP που στα playoff παει για ψαρεμα απο τον πρωτο γυρο (νομιζω στον δευτερο γυρο ή στον τελικο δυσης τον ειχε κανει χαζο ο Χακιμ με 4-5 προσποιησεις που το δειχνουνε ακομα στα highlights??? ) να τον χαιρεσαι!! Αμα στους κρισιμους αγωνες "χανεσαι" εισαι για λυπηση. Στην κανονικη περιοδο και για το μπασκετ που αναμφιβολα ξερει αξιζε να μπει στους κορυφαιους 50. Αλλα σαν παρουσια στα playoff ηταν για γελια.... ουτε στους τοπ 400!!!!!

Τοτε το Χιουστον ειχε πιο πληρη ομαδα.Και ο Ελλιοτ ηταν με σπασμενα κοκκαλα.Ατυχη χρονια! :( Το σηκωσε τουλαχιστον με την βοηθεια του ΤΙΜ !

Μαζι με τον Χακιμ, οι καλυτεροι αμυντικοι (σεντερ) που εχουν περασει απο το nba.Και ο David χαλαρα ο καλυτερος μπλοκερ...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 18:05]

Τοτε το Χιουστον ειχε πιο πληρη ομαδα.Και ο Ελλιοτ ηταν με σπασμενα κοκκαλα.Ατυχη χρονια! :( Το σηκωσε τουλαχιστον με την βοηθεια του ΤΙΜ !

Μαζι με τον Χακιμ, οι καλυτεροι αμυντικοι (σεντερ) που εχουν περασει απο το nba.Και ο David χαλαρα ο καλυτερος μπλοκερ...

O καλυτερος, αμυντικα, ηταν o Bill Rusell και σιγουρα ο Moses Malone, στην αμυνα, αξιζει να αναφερθει περισσοτερο απο τον David...και ο καλυτερος μπλοκερ ειναι ο Dikembe και οχι ο λουζερ!! Ουτε καν 2ος δεν νομιζω οτι αξιζει να μπει...

ο Dikembe ηταν αμπαλλος!Γκαου γκαου και μπανανες στο στομα!Δεν ηταν ολοκληρωμενος παικτης.Δεν διαφωνω για τους παλιους, αλλα τοτε το μπασκετ παιζοταν διαφορετικα.Αν ο Rusell για παραδειγμα επαιζε τωρα, δεν θα εβαζε 100αρες.Φυσικα δεν μειωνω την αξια του σε κανενα βαθμο...

Αρχική απάντηση από Vadergr

ο Dikembe ηταν αμπαλλος!Γκαου γκαου και μπανανες στο στομα!Δεν ηταν ολοκληρωμενος παικτης.Δεν διαφωνω για τους παλιους, αλλα τοτε το μπασκετ παιζοταν διαφορετικα.Αν ο Rusell για παραδειγμα επαιζε τωρα, δεν θα εβαζε 100αρες.Φυσικα δεν μειωνω την αξια του σε κανενα βαθμο...

Ουτε τοτε εβαζε 100σταρες απλως ηταν ο καλυτερος αμυντικος. Ρωτα τον Chambelein.

Πολυ μεγαλοι παικτες Σακιλ και Andmiral αλλα δεν ξερουν ουτε τα μισα απο αυτα του The Dream. Ο Σακιλ ακομα θυμαται το sweap.

Στο SEVEN υπαρχει ενα DVD με την πορεια των San Antonio στον πρωτο τιτλο τους.

Στο DC++ πρεπει να ψαξεις. Εγω ας πουμε εχω βρει ενα hub με fans του MMA, K1 και λοιπα και καταβαζω συνεχεια.

Ρε πέστου τα και εσύ γιατί εμένα λέει δεν πιάνει η γνώμη μου επειδή βλέπω και μπάλα...

Μας έχει βγάλει τον ναύαρχο ναύτη ο κολλημενίδης....

Αρχική απάντηση από kallileo

Στο SEVEN υπαρχει ενα DVD με την πορεια των San Antonio στον πρωτο τιτλο τους.

Που?Βιντεοκλαμπ?

Αρχική απάντηση από Vadergr

Που?Βιντεοκλαμπ?

Ναι.

Αν ξερεις την αλυσιδα βιντεοκλαμπ Empire θα βρεις παραπανω πραγματα.

Κατι ασχετο τα Seven εχουν φερει δυο DVD του Pride.

To Demolution και το Final Conflict.

Αν τα δειτε θα τα παιξετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα αμα ητανε off topic-thread θα ειχαμε τρελλη κουβεντα, αλλα επειδη ειναι σε "σοβαρη" κατηγορια δεν θα ασχοληθω αλλο με τον λουζερ των playoff... :p

Κατσε γιατι ειναι Τεταρτη σημερα και θα βγει για συντηρηση ο... daggerspine και θα εχει αρκετο ελευθερο χρονο ο zyx για να ποσταρει να μας την πει!

Αρχική απάντηση από SLN

Καλα αμα ητανε off topic-thread θα ειχαμε τρελλη κουβεντα, αλλα επειδη ειναι σε "σοβαρη" κατηγορια δεν θα ασχοληθω αλλο με τον λουζερ των playoff... :p

Κατσε γιατι ειναι Τεταρτη σημερα και θα βγει για συντηρηση ο... daggerspine και θα εχει αρκετο ελευθερο χρονο ο zyx για να ποσταρει να μας την πει!

Καμια φορα να κανουμε...........!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.