hipro5 Ιούνιος 16, 2005 #61 Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 11:06] αυτο που πηρα ειναι 8watt και με μειωμενες στροφες βλεπω την κουρτινα που ειναι 4 μετρα μακρυα να πηγαινει απο εδω και απο κει παντως χωρις ροοστατη δεν αντεχεται.... 8 Watts με αυτή τη μοτερούκλα της φωτογραφίας?........Μήπως κάνεις λάθος?.......Μήπως είναι 80 Watts.....?
ea6gka Ιούνιος 16, 2005 #62 Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 αυτο που πηρα ειναι 8watt και με μειωμενες στροφες βλεπω την κουρτινα που ειναι 4 μετρα μακρυα να πηγαινει απο εδω και απο κει παντως χωρις ροοστατη δεν αντεχεται.... και απο σκονη
esdee Ιούνιος 16, 2005 #63 Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 αυτο που πηρα ειναι 8watt και με μειωμενες στροφες βλεπω την κουρτινα που ειναι 4 μετρα μακρυα να πηγαινει απο εδω και απο κει παντως χωρις ροοστατη δεν αντεχεται.... τελεια! εψαχνα κατι δυνατο ετσι και αλλιως /edit hipro5 8W ειναι ... η δικια μου που μου γραφει 34watt επανω ειναι πολυ πιο μεγαλη!
esdee Ιούνιος 16, 2005 #64 Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από unseen εδω το 410 εχει λαδι απο μονο του μεσα....στα cascade ειναι που δεν θελουμε να παει το λαδι στο evap γιατι εχουμε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και το πιθανοτερο ειναι οτι θα παγωσει. αρχηζει να μου φενεται κακη ιδεα oil sererator + r410 ...
Skinny13 Ιούνιος 16, 2005 #66 Ιούνιος 16, 2005 ΛΟΛ σε παλεττα????δεν παιζεσαι! ποσα κιλα ειναι? Αρχική απάντηση από hipro5 8 Watts με αυτή τη μοτερούκλα της φωτογραφίας?........Μήπως κάνεις λάθος?.......Μήπως είναι 80 Watts.....? θα το κοιταξω.... παντως εγω ετσι τα ζηταω....
darkCount Ιούνιος 17, 2005 #67 Ιούνιος 17, 2005 Έφτασε χθες στα χέρια μου!! Τελευταίες ετοιμασίες σήμερα γιατί μου λέιπουν μερικές τρύπες στο κουτί του και στο tower που θα μεταφέρω το pc...Αυριο βάζουμε μπρος!’ψογος ο Χρήστος σε όλα! Του τα είπα σε πμ αλλά ήθελα να το μοιραστώ και εδώ!! Το παλικάρι δεν παίζεται!
Qlim4X Ιούνιος 17, 2005 #69 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Έφτασε χθες στα χέρια μου!! Τελευταίες ετοιμασίες σήμερα γιατί μου λέιπουν μερικές τρύπες στο κουτί του και στο tower που θα μεταφέρω το pc... Αυριο βάζουμε μπρος! ’ψογος ο Χρήστος σε όλα! Του τα είπα σε πμ αλλά ήθελα να το μοιραστώ και εδώ!! Το παλικάρι δεν παίζεται! Αρχική απάντηση από unseen :o το παιζει και ντροπαλος.................. αχουτο!!!!!!!!!!! οταν ανεβω πανο ελπιζω να εισαι λιγοτερο και μην μου κριβεσε πισω απο γονιες
esdee Ιούνιος 17, 2005 #70 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από unseen :o ασε τις ντροπες ... οταν εβαζες το r410 στο r507 ηταν ολα οκ εεεΕε? ουτε ντροπες ουτε τιποτα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.