Jump to content

Πρόβλημα με internet

mech5107

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παίδες από το απόγευμα, κάτι παίζει και δεν μπορώ να μπω στα πιο πολλά site...ούτε καν στο google.

Είμαι Πάτρα με σύνδεση Hol 1mbit...

Torrent κατεβαίνουν κανονικά, σε μερικά site μπαίνει, αλλά δεν δείχνει τις εικόνες...

Τα email μου έρχονται κανονικά (pop3)

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Υ.Γ. Περνάνε και κάτι μαχητικά τώρα, ρε μπας και έγινε κάνας πόλεμος και μας κόβουν το net?banana

Με το που είδα ότι κάτι παίζει, το πρώτο πράγμα που πήγα να κάνω είναι να μπώ στο adslgr, αλλά τζίφος...:mad:

Oριστε οι DNS της HOL

ns1.hol.gr 194.30.220.119

ns2.hol.gr 194.30.220.118

ns3.hol.gr 194.30.220.114

ns4.hol.gr 194.30.220.117

αν μπεις και στο σιτε τις ΗΟL λεει τι και πως λογικα.

Τα δοκίμασα, (τα έβαλα σαν alternative) και δεν...

Βασικά από τον router τα έκανα ping και όλα έχουν 100% packet loss...

δεν κάνεις κανένα reset στον ρούτερ σου και να τον σετάρεις ξανά ? κανένας φίλος γείτονας με Hol υπάρχει κοντά εκεί ? δεν τον ρωτάς αν πάει καλά ?

Και reset έχω κάνει και από το ρεύμα τον έβγαλα, τίποτα...

Το θέμα, πιστεύω, είναι καθαρά θέμα ISP.

παίδες γενικά κατι παίζει σήμερα......

αλλά χωρίς λογική....ο ένας εχει και ο αλλος δεν εχει.....

το πρόβλημα απο οτι διάβασα ειναι του ΟΤΕ !

Eγω με double play της HOL ειμαι μια χαρα !

Πήρα κάνα 2 φίλους να δω τι παίζει, και βασικά άσχετα με τον isp, κανένας δεν είχε net της προκοπής, σε άλλους δεν έπαιζε καν...

εγώ πάντως με ΟΤΕ έχω κανωνικά δεν νομίζω να είναι δικό τους το πρόβλημα μήπως είναι τοπικά μόνο σε κανέναν βρόγχο φτιάχνουν τίποτα

κάνε υπομονή μια δύο μέρες να δούμε

Ευτυχώς μπαίνει στο dattebayo, να κατεβάσουμε και το νέο bleach...

Πάντως ακόμα και μια μέρα χωρίς net είναι δύσκολη...

Εξάρτηση λέμε...banana

Τελικά έμαθα σήμερα ότι είχε πέσει κάποιος κόμβος μεταξύ Amsterdam και New York και δεν μπορούσαμε να μπούμε σε server στην Αμερική...

Το πρόβλημα από ότι κατάλαβα ήταν τοπικό μόνο (εδώ Πάτρα και τριγύρω...)

• 1 year later...

H Forthnet δεν παει βημα ουτε θεσσαλονικη... Ουτε Βολο... Ουτε Λαρισα.. απο τις 2 το μεσημέρι περίπου.

Εχουν ανακοινώσει τεχνικες εργασιες ολον τον μηνα...

Εγω πάντως οταν "τα χρειάστηκα".. "τα ειχα" ..(Απο Ashrock Europe συγκεκριμένα).

Σελιδες ακομα δεν μπορω να ανοιξω..:musik002:

http://img693.imageshack.us/img693/6255/captureup.png

Ακομα σέρνεται απίστευτα . . . .

και έρχονται και άλλα ....

Την Κυριακή 25 Απριλίου κατά το διάστημα

02:00πμ – 06:00πμ, στα Α/Κ Β. Ελλάδος, Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας, Τρίκαλα και Λαμίας,

04:00πμ – 13:00μμ, στο Α/Κ Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης,

08:00πμ – 12:00μμ, στο Α/Κ Πατησίων

όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Επίσης κατά το διάστημα 02:00πμ – 06:00πμ, στα Α/Κ Γυμναστήριο και Ιωλκός, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες internet των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Την Κυριακή 25 Απριλίου κατά το διάστημα 02:00πμ – 06:00πμ, στο Α/Κ Πάτμου, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες internet των συνδρομητών Forthnet.

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου κατά το διάστημα 09:00πμ – 21:00μμ, στο Α/Κ Ακροπόλεως, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου κατά το διάστημα 00:00πμ – 06:00πμ, στις περιοχές Αμύνταιο, Έδεσσα, Αιγίνιο, Χαλκηδόνα, Κοζάνη, Νάουσα και Θεσσαλονίκη, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες internet των συνδρομητών Forthnet.

Την Τρίτη 27 Απριλίου κατά το διάστημα 03:00πμ – 05:00πμ, στο Α/Κ Νέα Μουδανιά, καθώς επίσης κατά το διάστημα 03:00πμ – 05:00πμ, στο Α/Κ Κορίνθου, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Επίσης κατά το διάστημα 01:00πμ – 07:00πμ, στις περιοχές που φαίνονται εδώ, όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες internet των συνδρομητών.

Την Τρίτη 27 Απριλίου κατά το διάστημα 00:00πμ – 06:00πμ, στις περιοχές Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Αθηρα, Αξιούπολη, Εύρωπος, Άρτα, Ιωάννινα, Κοκκινι, Κωλέττη, Λαμία, Λάρισα, Λιβαδειά, Πρέβεζα, Αλμυρός, Δομοκός, Καραβόμυλος, Π. Ραχών, Πελασγία, Στυλίδα, Λυγουριό, Ν. Επίδαυρος και Π. Επίδαυρος όπου ενδέχεται να επηρεαστούν οι υπηρεσίες internet των συνδρομητών Forthnet.

[ATTACH]8099[/ATTACH]

post-928-1414343438,5669_thumb.png

post-928-1414343442,9825_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.