Jump to content

Γιατί δεν πάει παραπάνω?

ok1gr

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έχω έναν p4 2.8 northwood, m/b msi 875p pcb 1.0 kai mn;hmew elixir από τις φτηνές

ΜΕτά τα 3.2 παρόλο που ανεβάζω τάσεις στην cpu και στις μνήμες, ενώ η θερμοκρασία δεν ξεπερνάει τους 45 κάνει επανεκκινήσεις ή κολάει! Τί γταίει? Οι μνήμες?

Και κάτι ακόμα: Τί λέτε για μνήμες apacer pc3200 (pqi chips) κάνουν για oc?

?

• 2 weeks later...

Έκανα αυτό που είπε ο Planetman και με wc το πήγα μέχρι 3,6Ghz σταθερότατο, με τη μνήμη στα 410mhz. Παραπάνω πάει και μετά από λίγο όταν κάνει boot καλάει. Δεν φταίει ούτε η ram ούτε το vcore. Καμιά ιδέα?

Νομίζω ότι πολλές φορές παίζει ρόλο και η μητρική. Εγώ είχα μια μητρική που τον 3,2 τον ανέβαζα ανετα μεχρι 4ghz και τώρα με αυτήν που έχω κατα ανάγκη δεν μπορώ να τον φτάσω στα 4 και να είναι σταθερός.

ρυθμίζεις εσύ. Και 2.2V να το βάλεις το Vcore πάλι δεν κάνει. Το καλό που έχει αυτή η mb είναι ότι μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα (3.3V στη ram και 2,2cpu) χωρίς mods.

Τότε μάλλον κάπου εκεί είναι τα όρια της εκτός και αν πάς σε άλλες μεθόδους όπως ξεκλείδωμα του πολλαπλασιαστή και ψυξη με φρέον για να πετύχεις καλύτερη αγωγημότητα στον πυρήνα του επεξεργαστή

Αρχική απάντηση από ok1gr

Υπάρχει κάποιος οδηγός? Νομίζω η intel βγάζει μερικούς ξεκλήδωτους αλλά δεν τους πουλάει!

Με μερικές Asus και Abit μητρικές στους 3.2GHz και 3.4GHz ανοίγανε 3 διαφορετικοί multi από το bios... Αλλά θέλανε να είναι Presscott και κάποια συγκεκριμένη σειρά.... Τώρα στους υπόλοιπους Intel και μάλιστα Northwood δεν ξεκλειδώνει τίποτε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.