ok1gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Καλησπέρα,έχω έναν p4 2.8 northwood, m/b msi 875p pcb 1.0 kai mn;hmew elixir από τις φτηνέςΜΕτά τα 3.2 παρόλο που ανεβάζω τάσεις στην cpu και στις μνήμες, ενώ η θερμοκρασία δεν ξεπερνάει τους 45 κάνει επανεκκινήσεις ή κολάει! Τί γταίει? Οι μνήμες? Και κάτι ακόμα: Τί λέτε για μνήμες apacer pc3200 (pqi chips) κάνουν για oc?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούνιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Βάλε διαιρέτη στις μνήμες ώστε να δουλεύουν χαμηλά για να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίνε αυτές και μετά παίξε με τον επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Πώς θα το κάνω αυτό? Η μητρική μου δεν έχει τέτοια επιλογή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 ok, το βρήκα,θα δώ και θα σας πώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούνιος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 δεν πηγαινουν ολα τα κομματια οσο θελουμε . μπορει εκει να σταματαει να ανεβαινει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 24, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Έκανα αυτό που είπε ο Planetman και με wc το πήγα μέχρι 3,6Ghz σταθερότατο, με τη μνήμη στα 410mhz. Παραπάνω πάει και μετά από λίγο όταν κάνει boot καλάει. Δεν φταίει ούτε η ram ούτε το vcore. Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Νομίζω ότι πολλές φορές παίζει ρόλο και η μητρική. Εγώ είχα μια μητρική που τον 3,2 τον ανέβαζα ανετα μεχρι 4ghz και τώρα με αυτήν που έχω κατα ανάγκη δεν μπορώ να τον φτάσω στα 4 και να είναι σταθερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 24, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 H mb είναι η msi 875P neo με το τελευταίο bios . Νομίζω είναι από τις καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 οι ρυθμίσεις με τα εύματα πως είναι? Ρυθμίζεις τάση ή σου δινει τη ρύθμιση της τάσης επι της % της αρχικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 24, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 ρυθμίζεις εσύ. Και 2.2V να το βάλεις το Vcore πάλι δεν κάνει. Το καλό που έχει αυτή η mb είναι ότι μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα (3.3V στη ram και 2,2cpu) χωρίς mods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 24, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Τότε μάλλον κάπου εκεί είναι τα όρια της εκτός και αν πάς σε άλλες μεθόδους όπως ξεκλείδωμα του πολλαπλασιαστή και ψυξη με φρέον για να πετύχεις καλύτερη αγωγημότητα στον πυρήνα του επεξεργαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 24, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Ξεκλείδωμα του πολλαπλασιαστή??????Γίνεται στους intel????Πού θα βρώ έναν οδηγό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 24, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ok1gr Ξεκλείδωμα του πολλαπλασιαστή??????Γίνεται στους intel????Πού θα βρώ έναν οδηγό??? Θα σου στείλει ο helloween τον δικό του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 24, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Υπάρχει κάποιος οδηγός? Νομίζω η intel βγάζει μερικούς ξεκλήδωτους αλλά δεν τους πουλάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 24, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ok1gr Υπάρχει κάποιος οδηγός? Νομίζω η intel βγάζει μερικούς ξεκλήδωτους αλλά δεν τους πουλάει! Με μερικές Asus και Abit μητρικές στους 3.2GHz και 3.4GHz ανοίγανε 3 διαφορετικοί multi από το bios... Αλλά θέλανε να είναι Presscott και κάποια συγκεκριμένη σειρά.... Τώρα στους υπόλοιπους Intel και μάλιστα Northwood δεν ξεκλειδώνει τίποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.