Jump to content

WR με AMD:Venice core απο τον eSDee!Updated 3504MHz

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45

ισως να ειμαι λιγο χαζος, ισως πολυ περισσοτερο.

αλλα πως απο το παραπανω να καταληξω στο οτι "το heatspreader από την κάτω μεριά ακριβώς πάνω από τον πυρήνα ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ" ??

Οκ...τώρα το κατάλαβες τουλάχιστο?

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:02]

ευχαριστω γι αυτη σου την απαντηση.

τζαμπα ολα τελικα.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

φιλαρακο , αν εχεις προβληματα εκφρασεως δεν σου φταιει κανενας αλλος.

splitακι στο thread σε ενα αλλο με τιτλο (AMD VENICE και βαθουλωμα στο IHS)

καθως και απο την πλευρα του an7 overclocker 'ζωγραφια' η photo απο το IHS για να δουμε τι παιζει οντως και αν ειναι κατι το οποιο πρεπει να προσεχουμε στα CHIPακια λογο κατασκευαστικου λαθους της AMD! ;)

Χμ....

ΛΟΙΠΟΝ......

Ρε δεν πανε καλα αυτοι στην AMD....

Αφού μετά από υποψίες που είχα για υπερβολικους βαθμούς στην stock ψυκτρα kai μετά με μια XR-120 πρίν την βάλω στου father είχα τρελους βαθμούς με την ψύκτρα να είναι κρύα...

Σηmερα δεν άντεξα τον ξεβράκωσα(ξεκαπάκωσα) ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑ?

Βλέποντας στο IHS από κάτω εκεί που ακουμπάει το core είχε μια λακούβα και γύρω γύρω είχε βγει προς τα έξω άρα ΧΤΥΠΗΜΑ

Αού το έφαγα με ένα 1200άρι Γυαλόχαρτο και το ίσιοσα(ΜΑΛΛΟΝ όχι τελείως γιατι φοβόμουν μήπως και μετά δεν ακούμπαγε) τώρα κέρδισα 60mhz στο ίδιο vcore

Και τώρα με την XΡ-120 είμαι στα 2800(280*10) ΜΕ STOCK ΤΑΣΗ....φαντάσου να βάλω και το phase πάνω τι θα γίνει.....

Φωτιά στα σπίτια της AMD.....

Τώρα καταλάβατε?

esdee αυτό λέω και εγώ...μήπως είναι κανένα κατασκευαστίκό σε όλα τα 0515 και για αυτό έχουμε χειρότερες θερμοκρασίες από όλες τις άλλες εβδομάδες......

Define >> XR-120 prin thn b;alv stoy father

Kαι ερχομαι να ξαναρωτησω μηπως αυτο το εξογκωμα και το βαθουλωμα ηταν απο την θερμαγωγιμη , κατι παρομοιο συναντηθηκε και στους πρεσκοτ?

Ρε vagoura τώρα έλεος....

Λές με το που έβαζα το 1200 να μην είχε φύγει?εδώ έτριβα μισή ώρα για να το ψιλο ισιόσω...

Και με το που το έβγαλα το IHS φαινώταν από την πάστα ότι δεν πατούσε καλά....

Καλα ντε μην βαρας , επειδη και εγω ανοιξα τον 3800+ 515 που εχω για να τον προετοιμασω για το phase γιατι μεχρι τωρα με παγακια την παλευει και ειχε απλα διαφορετικη παστα....τσπ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.