Athens2004 Ιούλιος 8, 2005 #101 Ιούλιος 8, 2005 [str8 2 black hole mode on] Το καλύτερο bios για θερμοσίφωνα & Bh5 ποιό είναι ? [str8 2 black hole mode off]
esdee Ιούλιος 8, 2005 #102 Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από pro esdee Congrats .. for the scores .... και λυπαμε για την ατυχια με την ΜΟΒΟ Τι μνημες εχεις ???? γραφει kingston pc3200 .. ποιες ?? ευχαριστω ... kingston HyperX pc3200 (KHX3200k2/1G) Αρχική απάντηση από NoDslΥ.Γ: ρε eSDee με κατάστρεψες :turn: ....ήθελα νά'ξερα εσένα με το 623-1 πώς σου bootαραν τα bh-5 γιατί δεν ξέρω τι timmings εχει default αλλά τα bh-5 μου δεν μπούταραν με την καμία.....Δανείστηκα μια gay-geil 512 value να βοοταρω.... ξεφτιλα μόνο με -2 απο δώ και πέρα...μπρρρρρρ 2-2-2-6 εχουν default οι δικες μου ... περιεργο που φαινεται γιατι τουλαχιστον θα επρεπε να postαρουν
NoDsl Ιούλιος 8, 2005 #103 Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 10:53] 2-2-2-6 εχουν default οι δικες μου ... περιεργο που φαινεται γιατι τουλαχιστον θα επρεπε να postαρουν LOL δεν κατάλαβες ..λέω τι timmings έχει default to bios...και οι δικές μου 2-2-2-6 είναι στα 200...’σε σου λέω μου έσπασε τα νεύρα... το καλύτερο που κατάφερα ηταν να δείξει την εικόνα την αρχική του bios με το DFI Lanparty και ώς εκεί.... τέσπα....αφού η geil βοήθησε νάναι καλά ο κάτοχός της.......Θέλω να το βάλω πάντως το 623-2 να δώ γιατί και με το 510-2FIX οι βη-5 μου [πετανε errors στα 240 με 3.2(και jumpers στην 3αρα..Έλεος ρε γμτ δεν το έχω καταλάβει αυτό που συμβαίνει..κάποτε επαιζαν και παραπάνω με 3.2 :cry: )
esdee Ιούλιος 8, 2005 #104 Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl LOL δεν κατάλαβες ..λέω τι timmings έχει default to bios...και οι δικές μου 2-2-2-6 είναι στα 200...’σε σου λέω μου έσπασε τα νεύρα... το καλύτερο που κατάφερα ηταν να δείξει την εικόνα την αρχική του bios με το DFI Lanparty και ώς εκεί.... τέσπα....αφού η geil βοήθησε νάναι καλά ο κάτοχός της....... Θέλω να το βάλω πάντως το 623-2 να δώ γιατί και με το 510-2FIX οι βη-5 μου [πετανε errors στα 240 με 3.2(και jumpers στην 3αρα..Έλεος ρε γμτ δεν το έχω καταλάβει αυτό που συμβαίνει..κάποτε επαιζαν και παραπάνω με 3.2 :cry: ) ξανα περιεργο ... με το πρωτο Boot δεν θυμαμαι τι ειχαν. μπηκα BIOS και εβαλα τα 'γνωστα' . οσο για τα λαθη που σου πετανε δοκιμασε να παιξεις λιγο με τα drive streangth
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 #105 Ιούλιος 8, 2005 Χμ....ΛΟΙΠΟΝ......Ρε δεν πανε καλα αυτοι στην AMD....Αφού μετά από υποψίες που είχα για υπερβολικους βαθμούς στην stock ψυκτρα kai μετά με μια XR-120 prin thn b;alv stoy father είχα τρελους βαθμούς με την ψύκτρα να είναι κρύα...Ση,ερα δεν άντεξα τον ξεβράκωσα ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑ?Ακριβώς στο κεντρο του Core είχε μια λακούβα και γύρω γύρω είχε βγει προς τα έξω(χτύπημα)(για το IHS μιλάμε πάντα ε...)Αφού λοιπόν το έφαγα με το 1200(δεν ειχα σκοπο το lapping) και έβαλα ceramique είχα πάνω από 10 βαθμούς μείωση σε idle και η διαφορά από idle se load ήταν 10 βαθμούς μικρότερη.....Και τώρα με την XΡ-120 είμαι στα 2800(280*10) ΜΕ STOCK ΤΑΣΗ....φαντάσου να βάλω phase πάνω τι θα γίνει.....Φωτιά στα σπίτια της AMD.....esdee be stand-by
esdee Ιούλιος 8, 2005 #106 Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Χμ.... ΛΟΙΠΟΝ...... Ρε δεν πανε καλα αυτοι στην AMD.... Αφού μετά από υποψίες που είχα για υπερβολικους βαθμούς στην stock ψυκτρα kai μετά με μια XR-120 prin thn b;alv stoy father είχα τρελους βαθμούς με την ψύκτρα να είναι κρύα... Ση,ερα δεν άντεξα τον ξεβράκωσα ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑ? Ακριβώς στο κεντρο του Core είχε μια λακούβα και γύρω γύρω είχε βγει προς τα έξω(χτύπημα)(για το IHS μιλάμε πάντα ε...) Αφού λοιπόν το έφαγα με το 1200(δεν ειχα σκοπο το lapping) και έβαλα ceramique είχα πάνω από 10 βαθμούς μείωση σε idle και η διαφορά από idle se load ήταν 10 βαθμούς μικρότερη..... Και τώρα με την XΡ-120 είμαι στα 2800(280*10) ΜΕ STOCK ΤΑΣΗ....φαντάσου να βάλω phase πάνω τι θα γίνει..... Φωτιά στα σπίτια της AMD..... esdee be stand-by im waiting
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 #107 Ιούλιος 8, 2005 Holy cap.......Χμ....περιπου 10 βαθμούς διαφορά έίχαμε....Τεσπα....ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ AMD
.38-.45 Ιούλιος 8, 2005 #108 Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 21:11] Ακριβώς στο κεντρο του Core είχε μια λακούβα και γύρω γύρω είχε βγει προς τα έξω(χτύπημα)(για το IHS μιλάμε πάντα ε...) πως το εννοεις αυτο;απο τη μεσα μερια του ihs ή απο την εξω ηταν η λακουβα;πανω στον πυρηνα ηταν ή στο καπακι;
ea6gka Ιούλιος 8, 2005 #109 Ιούλιος 8, 2005 καταλαβα τι εννοει ο φιλος AN7 , μηπως ειναι καπως ετσι? κοιτα τις γωνιες
AN7 OverClocker Ιούλιος 8, 2005 #110 Ιούλιος 8, 2005 Sorry re ea6gka αλλά εσύ αυτό κατάλαβες?@.38-.45Αν ήταν από έξω δεν θα το συζήταγα αλλά ούτε θα το ξεβράκωνα(ξεκαπάκωνα)
.38-.45 Ιούλιος 9, 2005 #111 Ιούλιος 9, 2005 σαφεστατα δεν υπηρχε λογος. τελικα που ηταν η λακουβα; πανω στον πυρηνα;
AN7 OverClocker Ιούλιος 9, 2005 #112 Ιούλιος 9, 2005 Καλά καταλαβαίνουμε τι λέω?Λέω ότι στο heatspreader από την κάτω μεριά ακριβώς πάνω από τον πυρήνα ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ....Το έφερα στα ισια του και τώρα είμαι σταθερός s&m και 32Μ σταβλος στα280*10 με μαμά τάση και με 1,5 στα 2900
Vagouridis Ιούλιος 9, 2005 #113 Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Καλά καταλαβαίνουμε τι λέω?Λέω ότι στο heatspreader από την κάτω μεριά ακριβώς πάνω από τον πυρήνα ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ....Το έφερα στα ισια του και τώρα είμαι σταθερός s&m και 32Μ σταβλος στα280*10 με μαμά τάση και με 1,5 στα 2900 Εφερες με χτυπημα την λακουβα στα ισια της?ΡΕ μηπως ηταν η παστα?
Vagouridis Ιούλιος 9, 2005 #115 Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker :dots: :dots: Ωραια ειχε χτυπημα πως το εφερες στα ισια του?
AN7 OverClocker Ιούλιος 9, 2005 #116 Ιούλιος 9, 2005 Μπορείς άμα θές να διαβάσεις και κανένα ποστ πιο πάνω..."Αφού λοιπόν το έφαγα με το 1200(γυαλοχαρτο)(δεν ειχα σκοπο το lapping) και έβαλα ceramique είχα πάνω από 10 βαθμούς μείωση σε idle και η διαφορά από idle se load ήταν 10 βαθμούς μικρότερη....."
Vagouridis Ιούλιος 9, 2005 #117 Ιούλιος 9, 2005 Ναι μπορω να διαβασω αλλα εφαγες το τριγυρω απο την λακουβα που λες για να ειναι ισιο ?Εφαγες ην λακουβα?Μηπως τελικα δεν ηταν λακουβα αλλα ενα μικρο εξογκωμα ?Γιατι ρε φιλε εχω ανοιξει απειρους επεξεργαστες και τετοιο πραμα που λες οχι απλα δεν ειδα απλα αλλα ουτε μπορω να σκεφτω πως εγινε.Οποτε και ερχομαι να ρωτησω τον εαυτο μου ρε μπας και δεν καταλαβες καλα τι λεει το παιδι?Και μετα παλι χανομαι απο αυτα που εχεις γραψει ΕΣΥ Ακριβώς στο κεντρο του Core είχε μια λακούβα και γύρω γύρω είχε βγει προς τα έξω(χτύπημα)(για το IHS μιλάμε πάντα ε...)Αφού λοιπόν το έφαγα με το 1200(δεν ειχα σκοπο το lapping) και έβαλα ceramique είχα πάνω από 10 βαθμούς μείωση σε idle και η διαφορά από idle se load ήταν 10 βαθμούς μικρότερη.....Λέω ότι στο heatspreader από την κάτω μεριά ακριβώς πάνω από τον πυρήνα ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ....Και σου λεω ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΟ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΛΛΟ ΠΑΣΤΑ ΑΛΛΟ αντε μην πω τιποτα.Οποτε ξεκωλα λιγο και εξηγησε , βγαλε μια φωτο ρε αδερφε να καταλαβουμε και εμεις τι σκατα εκανες και τι σκατα προβλημα ειχε ο επεξεργαστης σου.Γιατι αυτη ειναι η πληροφορια που θα βγαλουμε απο το ποστ.
NoDsl Ιούλιος 9, 2005 #118 Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 15:42] Και σου λεω ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΟ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΛΛΟ ΠΑΣΤΑ ΑΛΛΟ αντε μην πω τιποτα. [str8 2 black hole mode on] άλλο πέπη άλλο πρέπει άλλο πάστα άλλο ράστα.... [str8 2 black hole mode off]
AN7 OverClocker Ιούλιος 9, 2005 #119 Ιούλιος 9, 2005 Κοιτα και εγώ έχω ανοιξει 4 διαφορετικούς επεξεργαστές.....Αν δεν ήταν κάτι περίεργο δεν θα το έλεγα..και ούτε εγώ το έχω ξαναδεί...Στην μεριά του IHS που ακουμπάει ο πυρήνας Είχε ΈΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΧΙ ΑΠΛΗ ΛΑΚΟΥΒΑ και o πυρήνας ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ....To ίσιοσα με ένα 1200άρι και το ξανακόλησα....ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΩΓΚΟΜΑΟΚ ΤΩΡΑ?
.38-.45 Ιούλιος 9, 2005 #120 Ιούλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 21:11] Ακριβώς στο κεντρο του Core είχε μια λακούβα και γύρω γύρω είχε βγει προς τα έξω(χτύπημα)(για το IHS μιλάμε πάντα ε...)Αφού λοιπόν το έφαγα με το 1200(δεν ειχα σκοπο το lapping) και έβαλα ceramique είχα πάνω από 10 βαθμούς μείωση σε idle και η διαφορά από idle se load ήταν 10 βαθμούς μικρότερη..... ισως να ειμαι λιγο χαζος, ισως πολυ περισσοτερο. αλλα πως απο το παραπανω να καταληξω στο οτι "το heatspreader από την κάτω μεριά ακριβώς πάνω από τον πυρήνα ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ" ??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.