Solid Snake Ιούλιος 7, 2005 #81 Ιούλιος 7, 2005 Ευχαριστω που κανεις ολους τους κατοχους AMD (και μη ) περιφανους για αλλη μια φoρα!!!! Ευγε:worship: :worship:
AN7 OverClocker Ιούλιος 7, 2005 #83 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee τι volt θελει για εκει? εγω να δεις ποσο σπαστικα. αφησα και το battle με τον chroma στην μεση οχι τιποτα αλλο ελυσα και το προβλημα με το trtw=1 και δεν χρειαζομουν τα +20-30ΜHz παραπανω στα benches για να τον πιανω. Ασε που θα βλεπαμε και το πρωτο backup του hipro. Anyway. ολα λογια ειναι τωρα και αποθυμενα. Mην ανησηχεις για το κοντραρισμα. θα επαναλθω ωστε να μην πιανομαι (δηλωση esdee) Βασικά για τα 3100 με 1,47 έτρεχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ(ατελείωτες ώρες παιχνίδι και SPI 32m) εκτός από τα προγράμματα me 100% χρ'ηση του επεξεργαστή γιατι μάλλον τα κακάρωνε το τροφοδοτικό...(θέλω να πιστεύω....) Στα 3200 με 1.61 πάλι τα ίδια...ετρεχε 32μ ΡΙ αλλά όταν ήταν 100% ο επεξεργαστής έτρωγα στεγνο reboot PS Sto 32M PI που έχω κάνει ποστ είναι μετά από 2 ώρες που το έριξα κάτω από το dd.... Την επόμενη μέρα το ξανα έτρεξε με 1,61 και δεν είχε κανένα πρόβλημα....... Περιμένουμε να δούμε... Αρχική απάντηση από apostglen46 San Diego μου μυριζει........ Δεν ξέρω τι σου μυρίζει...αλλά σίγουρα θα βγεί μεγάλη βρώμα...
NoDsl Ιούλιος 7, 2005 #84 Ιούλιος 7, 2005 FX εγώ μυρίζομαι......είδωμεν..ελπίζω να μην παίξει επαναλήψεις το καλοκαίρι και να δούμε τα νέα επεισόδια στο καταπληκτικό αυτό σηριαλ: Ο Athlon μου το phase μου και ενα bench να φύγω.....
AN7 OverClocker Ιούλιος 7, 2005 #85 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl FX εγώ μυρίζομαι......είδωμεν..ελπίζω να μην παίξει επαναλήψεις το καλοκαίρι και να δούμε τα νέα επεισόδια στο καταπληκτικό αυτό σηριαλ: Ο Athlon μου το phase μου και ενα bench να φύγω..... Και εγώ αυτό σκεφτόμουν....αλλά...από 800 και πάνω...εκτός αν.....
NoDsl Ιούλιος 7, 2005 #86 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 14:03] Και εγώ αυτό σκεφτόμουν....αλλά...από 800 και πάνω...εκτός αν..... Ο "θείος" φάει το καλοκαίρι του στις αποθήκες της AMD και μετά απο δοκιμή όλων τωνΑ64(εκτός FX. Μιλάω για κανα ταπεινό 3800+ η άν είναι πολύ lucky κανα 3500+) στα εργαστήρια της, βρεί το απόλυτο κομμάτι 3G με 1.4v χωρίς cold bug:hehe:
AN7 OverClocker Ιούλιος 7, 2005 #87 Ιούλιος 7, 2005 Τιποτα μην αποκλείεις απο την στιγμή που υπάρχει ο "Θείος"
esdee Ιούλιος 7, 2005 #89 Ιούλιος 7, 2005 λοιπον bad news ... αλλα για τους επειδοξους διεκδικητες του 'τιτλου' :devil: Προχτες ο Venice δοκιμαστικε σε ενα MSI NEo2 ενος φιλου αλλα με παλιο BIOS και μια μνημη που μας δημιουργουσε πολες φορες προβλημα Σημερα μπηκε ενα καινουργιο BIOS + το ενα μου kingston και ολα δουλευουν ρολοι μαλιστα του τον εχω αφησει εκει να δουλεψει και λιγο με αερα το chipακι μαλον το DFI (μετα απο καποιες καφριλες που του εκανα) πεθανε! Ωρα να γινουν (εφοσον το chip δουλευει οπως και πριν) τα λογια πραγματικοτητα (οσο για το επομενο chip του οπιου τα πλανα δεν αλαζουν ειναι FX57 προς σεπτεμβρη πλευρα, ομως πραγματικα τις χρειαζομαι τις διακοπες) AN7 Overclocker wanna battle? /edit Οσο για τον θειο δεν υπαρχει, απλα ενας φιλος ειναι που μενει US και μου αγοραζει κανονικα και με το νομο τα chip (συγκεκριμενα το chip αγοραστηκε απο το monarchcomputers.com) απλα ειμουν τυχερος. Το "θειος απο την California" ειναι λογοπαιγνιο με το "Θεια απο το Chicago"
NoDsl Ιούλιος 7, 2005 #90 Ιούλιος 7, 2005 :Ο τελικά δάμασες το ΔΦΙ? το καταφερες να το καψεις?Ακόμα και το DFi είναι λίγο για σενα.....Στείλε msg στην DFI να ετοιμάσει το Lanparty Rev.SD
esdee Ιούλιος 7, 2005 #91 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl :Ο τελικά δάμασες το ΔΦΙ? το καταφερες να το καψεις? Ακόμα και το DFi είναι λίγο για σενα..... Στείλε msg στην DFI να ετοιμάσει το Lanparty Rev.SD εκανα hardwareομαλ&&&ια και το εκαψα... πρεπει να βραχυκυκλωσα με το backplate + την μονωση κατι απο το πισω μερος του board αλλα η απλα απο το πολυ σφιξημο (δουλευε μονημος πολυ στραβομενο) θα δουμε παντως τι θα γινει. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν το κανω RMA εχει παραμορφωθει spc ^^
GoriLLakoS Ιούλιος 7, 2005 Author #92 Ιούλιος 7, 2005 Δεν νομιζω να μπορεις να κοντραριστεις με τον AN7 ....το max screenshot σου ηταν με μνημες 2-2-2-5 ενω στου AN7 ειδα κατι 2.5-4-3-5...
Vagouridis Ιούλιος 7, 2005 #93 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Δεν νομιζω να μπορεις να κοντραριστεις με τον AN7 ....το max screenshot σου ηταν με μνημες 2-2-2-5 ενω στου AN7 ειδα κατι 2.5-4-3-5... Απο ποτε στο max screenshot παιζουν ρολο στα ποσα ειναι οι μνημες και οχι τα MHZ στον επεξεργαστη?Να μου ελεγες οτι ο ενας ειναι με 3800 και ο αλλος με 3500 να το καταλαβω....
AN7 OverClocker Ιούλιος 7, 2005 #94 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Δεν νομιζω να μπορεις να κοντραριστεις με τον AN7 ....το max screenshot σου ηταν με μνημες 2-2-2-5 ενω στου AN7 ειδα κατι 2.5-4-3-5... Μήπως έχω TCCD? Στα benchs όπως pi ενοείται...αλλά δεν ξέρεις...μπορεί να έχω και εγώ κανένα θείο με bh-5....
spc Ιούλιος 7, 2005 #95 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν το κανω RMA εχει παραμορφωθει spc ^^ μην ψαρώνεις δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε (μέγιστη αποδεκτή γωνία:60ο )
AN7 OverClocker Ιούλιος 7, 2005 #96 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee λοιπον bad news ... αλλα για τους επειδοξους διεκδικητες του 'τιτλου' :devil: Γιατί ρε bad?Ωραία νέω...για να δούμε μια σωστή αναμέτρηση Αρχική απάντηση από esdeeΣημερα μπηκε ενα καινουργιο BIOS + το ενα μου kingston και ολα δουλευουν ρολοι μαλιστα του τον εχω αφησει εκει να δουλεψει και λιγο με αερα το chipακι μαλον το DFI (μετα απο καποιες καφριλες που του εκανα) πεθανε! Απορώ πως έζησε μετά από αυτό....(ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ esdee ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΜΙΑ DFI....ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ.....) Αρχική απάντηση από esdeeΩρα να γινουν (εφοσον το chip δουλευει οπως και πριν) τα λογια πραγματικοτητα (οσο για το επομενο chip του οπιου τα πλανα δεν αλαζουν ειναι FX57 προς σεπτεμβρη πλευρα, ομως πραγματικα τις χρειαζομαι τις διακοπες) Ωραίος και ο FX-57 και μέχρι -90 χωρίς cold bug αλλά....πολλά λεφτα βρε μανα μου.... Αρχική απάντηση από esdeeAN7 Overclocker wanna battle? wanna wait to repair my dd? Αρχική απάντηση από esdee/edit Οσο για τον θειο δεν υπαρχει, απλα ενας φιλος ειναι που μενει US και μου αγοραζει κανονικα και με το νομο τα chip (συγκεκριμενα το chip αγοραστηκε απο το monarchcomputers.com) απλα ειμουν τυχερος. Το "θειος απο την California" ειναι λογοπαιγνιο με το "Θεια απο το Chicago" Νομίζω το έχεις ξανα πεί....
esdee Ιούλιος 7, 2005 #97 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc μην ψαρώνεις δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε (μέγιστη αποδεκτή γωνία:60ο ) να αλλα με μονωτικο armaflex που ΔΕΝ βγαινει κοματακι δυσκολο... επισης και το board ψιλογιαλυζει γυρω γυρω απο το socket απο ενα μονωτικο πλαστικο spray καθως και τα .... μπλα μπλα μπλα απλα περιμενε pm για ενα sli-d Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Γιατί ρε bad?Ωραία νέω...για να δούμε μια σωστή αναμέτρηση Απορώ πως έζησε μετά από αυτό....(ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ esdee ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΜΙΑ DFI....ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ.....) Ωραίος και ο FX-57 και μέχρι -90 χωρίς cold bug αλλά....πολλά λεφτα βρε μανα μου.... wanna wait to repair my dd? Νομίζω το έχεις ξανα πεί.... ναι εντελως μαπα το DFI ... δεν θα εκπλαγω αν ζωντανεψει! καλος ο fx-57... ακριβος ... αλλα ανεβαζει τρελα περιμενω το repair του DD σου
FrOsT Ιούλιος 7, 2005 #98 Ιούλιος 7, 2005 [ΕΛΕΟΣ mode on] Κάτι πρέπει να γίνει με αυτές τις DFI... Με το παραμικρό τα τινάζουν (μήπως παίζει ασυμβατότητα και με ηλιακούς???) [ΕΛΕΟΣ mode off]
NoDsl Ιούλιος 8, 2005 #99 Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 22:17] [ΕΛΕΟΣ mode on] Κάτι πρέπει να γίνει με αυτές τις DFI... Με το παραμικρό τα τινάζουν (μήπως παίζει ασυμβατότητα και με ηλιακούς???) [ΕΛΕΟΣ mode off] Μην στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι...η αμάν τελεσοπινγκ .......εεεεεε η DFI θέλω να πώ θα τα διορθώσει όλα αυτά στο N4D919-2.bin αυτά... Υ.Γ: ρε eSDee με κατάστρεψες :turn: ....ήθελα νά'ξερα εσένα με το 623-1 πώς σου bootαραν τα bh-5 γιατί δεν ξέρω τι timmings εχει default αλλά τα bh-5 μου δεν μπούταραν με την καμία.....Δανείστηκα μια gay-geil 512 value να βοοταρω.... ξεφτιλα μόνο με -2 απο δώ και πέρα...μπρρρρρρ
spike83 Ιούλιος 8, 2005 #100 Ιούλιος 8, 2005 esdee Congrats .. for the scores .... και λυπαμε για την ατυχια με την ΜΟΒΟΤι μνημες εχεις ???? γραφει kingston pc3200 .. ποιες ??ευχαριστω ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.