Jump to content

WR με AMD:Venice core απο τον eSDee!Updated 3504MHz

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από doctor

....αρχηγε ριξε και ενα pifast.....εκει τριγυρω να δουμε που βαδιζουμε....:cool:

pifast στα 3500? λολ ... καλο , με cascade ισως.

σε Pifast ειμαι κοντα στο hadji (3330MHz) αλλα θελω να περασω αρκετα μπροστα ακομα και με το prommie, εχω κανει μεχρι τωρα 1 score 0.01s πιο γρηγορο αλλα με error, ακομα δεν εχω βρει τον απλετο χρονο να επιμεινω+ξαναψαχνω τις μνημες με αυτον τον controller, απο δευτερα ομως παμε παλι...

/thanks jax

...και απο μενα ενα μεγαλο μπραβο μαν.....εγραψες...;) ..και το ειπα ο ατιμος πανω απο 3300 .......:D :D ....

• 2 weeks later...

Σιγά μωρέ πως κάνετε έτσι..... 3.5 giga τα έχει με αέρα και ο χειρότερος P4.... ακούς εκεί...

3.5 γιγα απο εναν cpu που ξεκινησε απο τα 2.2 και κάνετε έτσι....

Ιντελ rulez ρε.... :p

Πολυ ωραιος.....Αλλα γιατι 10.5 πολλαπλασιαστη???Δεν πηγαινε πιο πανω με 10Χ ή 11Χ?

Συγχαρητηρια για το WR

Υποθέτω για να παίζουν καλύτερα οι μνήμες..... παρόλλα αυτά μήπως παρατήρησες χειρότερη συμπεριφορά με τον μισό διαιρέτη ή και αυτός σου παίζει ρολόι( τραυματικές εμπειρίς απο nf2 ακολουθώ αγωγή με 2 κάψουλες nf4 την μέρα και amd venice)

Ρε Βαγγελη, το εβγαλε το 32Μ τελικα ή θα φαω κραξιμο??

edit : Ακυρος τωρα ειδα το update 32M thread...

Αρχική απάντηση από aris

Πολυ ωραιος.....Αλλα γιατι 10.5 πολλαπλασιαστη???Δεν πηγαινε πιο πανω με 10Χ ή 11Χ?

Συγχαρητηρια για το WR

thanks guys :D

me ton 10.5 κ 166div επαιζα τις μνημες καλυτερα εκει που benchαρα.

με 11 και 180div ειχα μια περιεργη σημπεριφορα την οποια και δεν πολυ-εψαξα.

Αρχική απάντηση από NoDsl

Υποθέτω για να παίζουν καλύτερα οι μνήμες..... παρόλλα αυτά μήπως παρατήρησες χειρότερη συμπεριφορά με τον μισό διαιρέτη ή και αυτός σου παίζει ρολόι( τραυματικές εμπειρίς απο nf2 ακολουθώ αγωγή με 2 κάψουλες nf4 την μέρα και amd venice)

οπως ειπα ειχα καλυτερη σημπεριφορα αλλα μπορει αν ηταν και το BIOS (310official) η καποιο timming που με εκοβε απο το 180div@11x

στο nf2 ο .5 δεν ηταν καν divider... οι μνημες επαιζαν κανονικα

πχ με nf2 σε 1:1 200fsbχ10.5 = 200MHz στις μνημες,

σε nf4-nf3 ομως με 200div 200htt x 10.5= 190 στις μνημες

Σε 2 μέρες δοκιμών που πρόλαβα με το phase(και χωρίς κενό) μπόρεσα να καταφέρω αυτό

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=24826

esdee τρέμε:p :p :p :p

(Ατιμε pc-ice ήταν ανάγκη να έχεις 3800+?)

Μόλις λύσω το πρόβλημα με το phase...ιi will be back:upside:

Αρχική απάντηση από Chosen

Έλα ρε, εύγε! Δώσε benchmarks στο λαό ;)

Thanx man αλλά μόλις λύσω το "μινι" προβληματάκι με το phase..να σαι σίγουρος ότι θα δώσω...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Σε 2 μέρες δοκιμών που πρόλαβα με το phase(και χωρίς κενό) μπόρεσα να καταφέρω αυτό

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=24826

esdee τρέμε:p :p :p :p

(Ατιμε pc-ice ήταν ανάγκη να έχεις 3800+?)

Μόλις λύσω το πρόβλημα με το phase...ιi will be back:upside:

δυστηχως το tagan εφυγε περνοντας μαζι του τιν 4πινη 12αρα και εκ πρωτης οψεως και το CPU. (DFI -- θερμοσιφωνας δουλευουν κανονικα, σκυλια και τα δυο) οπωτε παρολο την δυνατη αναθαθμιση στην ψυξη δεν μπορω να κανω τιποτα.

το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι ειχε και αλλο αλλα δεν μπορεσα να το εκμεταλευτω :(... ενοειτε θα επιστρεψω ακομα πιο δυνατος :flex:

AN7 Overclocker το CPU δειχνει καλα σημαδια! ξεζουμισε το!"T"

Όχι ρε μαν....με σκοτωσες τώρα.....Ποιον θα έχω να κοντράρω......:tongue:

Πραγματικά είναι κρίμα να έχασες αυτη την δύναμη....

Δυστυχώς δεν έχω το τροφοδοτικό(20a sth 12) αλλά ούτε και τις γνώσεις σου....για να το ξεζουμήσω....

Αν θες να το ξεζουμήσεις.....ευχαρίστως :banging:

Ελπίζω ο ψιλο τοίχος που τρώω να ήταν του τροφοδοτικού και όχι του επεξεργαστή...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Όχι ρε μαν....με σκοτωσες τώρα.....Ποιον θα έχω να κοντράρω......:tongue:

Πραγματικά είναι κρίμα να έχασες αυτη την δύναμη....

Δυστυχώς δεν έχω το τροφοδοτικό(20a sth 12) αλλά ούτε και τις γνώσεις σου....για να το ξεζουμήσω....

Αν θες να το ξεζουμήσεις.....ευχαρίστως :banging:

Ελπίζω ο ψιλο τοίχος που τρώω να ήταν του τροφοδοτικού και όχι του επεξεργαστή...

τι volt θελει για εκει?

εγω να δεις ποσο σπαστικα. αφησα και το battle με τον chroma στην μεση οχι τιποτα αλλο ελυσα και το προβλημα με το trtw=1 και δεν χρειαζομουν τα +20-30ΜHz παραπανω στα benches για να τον πιανω. Ασε που θα βλεπαμε και το πρωτο backup του hipro.

Anyway. ολα λογια ειναι τωρα και αποθυμενα. Mην ανησηχεις για το κοντραρισμα. θα επαναλθω ωστε να μην πιανομαι ;) (δηλωση esdee)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.