skywriter Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα mp3 player με σκληρό δίσκο και είμουν μεταξύ ipod και creative zen. Τελικά διάλεξα το zen γιατί είναι φθηνότερο απο το ipod και κατα 1gb μεγαλύτερο (συν οτι έχει και έναν ωραίο αντάπτορα για το αυτοκίνητο). Την καλύτερη τιμή την βρήκα (thanks skroutz team) στο technikdirect.de και λέω να το πάρω απο εκεί. Οπότε η ερώτηση μου είναι έχει παρραγείλει κανένας απο εκεί? Με ποίο courier έρχετε Ελλάδα (γιατί αυτό που λέει στο site τους δεν υπάρχει απο όσο ξέρω)? είναι αξιόπιστο το μαγαζί αυτό? thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Μαζί με τα έξοδα αποστολή θα σου βγεί 199! Με 209 το πέρνεις από Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywriter Ιούνιος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Το θέμα είναι οτι είμαι στη Σάμο και εδώ δεν έχει multirama οπότε θέλω επιπλέον έξοδα αποστολής (περίπου άλλα 10). οπότε απο Ελλάδα με έξοδα αποστολής μου βγαίνει 220 ενώ απο Γερμανία 199 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Eγω θα ελεγα να αποφυγεις mp3 player της Creative... Πολυ μεγαλο ποσοστο RMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 To εχω απο τον Μάρτιο και μπορώ να πώ ότι είμαι σχεδον πληρως ικανοποιημένος. Η μόνη "παραφωνία" είναι ότι μου καταναλώνει την μπαταρία ακόμα και κλειστό... Η creative λέει ότι ήταν bug του firmware , έβαλα το καινούριο και το πρόβλημα συνεχιζει. Γενικά το άλλο που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν εχεις διαθέσιμο όλον τον δίσκο και για data και για μουσική ταυτόχρονα αλλά φτιάχνεις partition με χωρητικότητα μέχρι 4gb για data και το υπόλοιπο μένει για μουσική. Επιπλέον απο τον υπολογιστή δεν είναι δυνατόν χωρις να εχεις εγκαταστήσει τα προγράμματα της creative να δεις τα τραγούδια σου, ούτε και να τα managareis αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό γιατί αν γεμίσεις 4 gb τραγούδια τότε θές δεν θές χρειάζεσαι πρ΄γοραμμα για id3 tags και managment Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Αν βαλεις PlaysForSure firmware (εκδοση 2.x) μπορεις να μεταφερεις αρχεια χωρις να εγκαταστησεις τιποτα αρκει να εχεις win XP και media player 10. βλεπε και http://gr.europe.creative.com/support/downloads/download.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywriter Ιούνιος 14, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Δηλαδή να την κάνω την αγορά ή να δώσω λίγα παραπάνω λεφτά να πάρω το ipod (παρόλο που είναι 1gb μικρότερο)? κανένας που έχει το ipod μπορεί να μας πεί καμμία γνώμη? thanks όλους για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.